Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yalnız bn dizimi bantta sakatladım hem ayakkabına dikkat et hem de eğik modda asla yürüme
Dikkatli ol lütfen
Size geçmiş olsun canım. Aman allah korusun. İnşallah bişi olmaz. Valla eşimin hiç niyeti yoktu dikkatli kullanılmazsa tehlikeli olabileceğini söyleyip durdu. Sizin uyarınızdan sonra daha dikkatli olacağım canım

Günaydınlar
H hasbeenandgone günaydınlar cnm arkadaşıma sordum dün ama yazmayı unuttum evet bölgesel zayıflama iğneleri varmış ve işe yarıyormuş
Nedir ne kadardır diye sormadım çünkü o bize İstanbul dan bir dr getiriyor
Acaba kk da estetik bölümünde yaptıran var mıdır ha bence bir tehlikesi olur diye bn korkardım ki düşük kilodasın spor ile çözülebilir

Günaydın

Güzel hafif bir gün dileğiyle

sonngulen canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim

Bana köpek sormuşsun, tabi iyi düşünmek lazım benim bahçem var ama evde yaşıyor, güzel kuru havalarda bahçeye çıkıyor biz yoksak tek başına çıkmaz ufak ırk terrier 5 kg tuvaletini evde pete yapıyor, kedi kadar tüy dökmüyor, yalnız kalmaktan pek hoşlanmazlar,
Ama sevgisi çok başka, her zaman seni sever sevgi gösterisinde bulunur asla atlamaz, çocuklar için çok iyi arkadaş her anlamda gelişimlerine inanılmaz katkılı ve bağışıklığı çok güçlendiriyor, benim oğlum yaklaşık 4 senedir antibiyotik kullanmadı bazen arada iburamin o kadar, okulda millet hastalıktan kırıldı bizimki biraz burun akıntısıyla atlattı en büyük kazanç bu tabi

Günaydın herkese dünü hiç hatırlamayıp bugün yeni bi başlangıç yapacam güzel bi kahvaltı aksamustude kabak ve yoğurt düşünüyorum sonngulen mutlu yıllar dilerim .

Fındıkçım günaydın, dün bayramdı geçti bitti önümüze bakıyoruz, şöyle güzel sağlıklı bir kahvaltı ve hareket başlasın bu hafta birincilik geliyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…