Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende baya etkili oldu gerçekten korktum
Ne guzel bak sayemde spora basladin
Sporda ben de varım, efsane geri döndü kızlar

Elifeylulu aldık mı canım yardimcilara. Bu arada benim akıbetim nedir
Almadik ama aliriz senin yardimciligin devam ediyor
Süper olmuş canım eline sağlık. Gidip hemen spor yapasim geldi.

Heee kaptan gitti diye arkasından atar tutarım burda diye düşündün zaaar ama izin vermem

Dun gece yatarken de aklima gelmisti songulun dogum gunu yakin bir tarihte diye doğum günün kutlu olsun nice saglikli mutlu senelerin olsun canim❤❤❤
Slm Zipzip- Canim hayırdır ne oluyor özelde birşey ler yazmışsin doğrumu bu
Sorun yok canim sonra konusuruz
Kizlar hepinizin bayramını kutluyorum Allahın izniyle inşallah başımızdaki bu bela hastalıkta bir an önce biter kurban bayramını doya doya yaparız
Iyi bayramlar canim ❤
Profil resminin oldugu yeri ac canim orda hesap detayları yaziyor
Hesap detaylarinda ozel baslik alanina yazabilirsin
Dakika hesabı yapalım canım, ilk sayfada var zaten onun puanı.
Bende oyle yaptim canim tempolu yürüyüş 2.5 kosu olursa 4 puan olur
Zipzip- canım 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Kol saatim 556 kalori gösterdi, doğru mu bilmiyorum. Nabız, hız, saat falan ölçüyor. Ona göre hesap yapıyor sanırım.
Guzel kalori harcamissin
Yeni gelen arkadaşlar Pazartesi de tartılıyoruz ya açıklama yapayım ben 55 lerdeyim yine kaptan küsurat belirtmicem kilomu koruyup vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum. Zipzip-
Odem yokmus canim bak yine 55 desin tebrik ederim
Ayrica cook yardimci oluyorsun tesekkur ederim ❤
Günaydın herkese dünü hiç hatırlamayıp bugün yeni bi başlangıç yapacam güzel bi kahvaltı aksamustude kabak ve yoğurt düşünüyorum @snglmlk mutlu yıllar dilerim .
Günaydın ablacim cumaya kadar guzel beslenmeyr devam 6li rakamlari gormek guzel olacak
Günaydın canim ❤
Günaydın ❤❤❤

Güzel hafif bir gün dileğiyle
Günaydın ablacim ❤
Kaptanım tartıma bak tartımaaaa Zipzip-

1 kilo gitmiş

Eki Görüntüle 2639515
Ne guzel bir eksiyle gelmissin regl bitince eksiler gelmis
Cuma günkü kilomu hatırlamıyorum
91 miydi 90.4 muydu
Şu an aç karnına birde banyoyu ziyaret ettikten sonra 88.6
Cumaya kalmadan 8 li rakamlar geldi tebrik ederim
Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Zipzip- canım sabitim WC te tam anlamıyla cikamadim cumaya kısmet inşallah
Günaydın canim ❤
Sabit olman guzel hem oructa gec tartılıyorduk hem de wc etkisi var
Yaaaa tam 33 dk leslie odaklanmıştım ki eşim 25. Dkda geldi yanıma bozuldu yatak odasına mi kilitlesydim acaba uyurken
25 dakika yapmissin süpersin

Zipzip- normalde cuma günleri 12ye kadar bildirimleryaaa listelerde ogun kaçgibi paylaşılıyor ona gore oruç tutmayim cuma günü ozaman dicektim erken olursa tartida fazla çıkarım hani
Yine aksam 8 e kadar vaktimiz var canim oruc olursan sen bildirim yapinca 4-5 gibi paylasim yapariz

Zipzip- kaptanım 54.1 çıktım ama biliyorum ki yine bir regl olamama problemimdengece oldum tık yok sabah sporumu abartıp bakiciğim
Spor birincisinin ödül ne peki az kırbaç yemek mi
Reglin etkisidir canim cook normal
Sporu yaparken bacaklara dikkat et abartma sakin

Spor birincisine odul dusunmedik daha

uo sportie ne ara uyanıyor ne ara sporunu yapıyor hayret ediyorum çalışkan kadın bizim gibi timbel değel anacim

Yine aksam 8 e kadar vaktimiz var canim oruc olursan sen bildirim yapinca 4-5 gibi paylasim yapariz
Tamam canim sagol ama kimseyi etkilemek istemem genede kimse birsey demez umarım ona gore yazarim gene aksamdan regl Olcam 3nde başlasam dedim

Zipzip- kaptanım 54.1 çıktım ama biliyorum ki yine bir regl olamama problemimdengece oldum tık yok sabah sporumu abartıp bakiciğim
Spor birincisinin ödül ne peki az kırbaç yemek mi
Heeee vurucak kırbacı vurucak kırbacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…