- 8 Eylül 2016
- 103.492
- 438.695
- 898
- 36
Ne guzel bak sayemde spora basladinBende baya etkili oldu gerçekten korktum
Sporda ben de varım, efsane geri döndü kızlar
Almadik ama aliriz senin yardimciligin devam ediyorElifeylulu aldık mı canım yardimcilara. Bu arada benim akıbetim nedir
Süper olmuş canım eline sağlık. Gidip hemen spor yapasim geldi.
❤Heee kaptan gitti diye arkasından atar tutarım burda diye düşündün zaaar ama izin vermem
Dun gece yatarken de aklima gelmisti songulun dogum gunu yakin bir tarihte diye doğum günün kutlu olsun nice saglikli mutlu senelerin olsun canimAramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayımkaptan yardimcisiyim ( Zipzip- yani hala öyleyim dimi ) 78 ile başlayıp, 59.2 ile mezun oldum ama son hız geri aldım. Şu an burayı okuyup gaza gelip yürüme bandında 20 dakikadır yürüyorum. İnşallah sen de verceksin kilolarını.
Sorun yok canim sonra konusuruzSlmZipzip- Canim hayırdır ne oluyor özelde birşey ler yazmışsin doğrumu bu
Iyi bayramlar canim ❤Kizlar hepinizin bayramını kutluyorum Allahın izniyle inşallah başımızdaki bu bela hastalıkta bir an önce biter kurban bayramını doya doya yaparız
Profil resminin oldugu yeri ac canim orda hesap detayları yaziyorBen geldim beybisi çok komik bir film izledikan itibari ile de regl oldum sabah ola tartı ne gösterecek bakim
Bn bir türlü profilime yazamadım kilomu beceremedim ya anlatıldığı bir yer var mıdır
11 şubat da 58 ile başladım bir onu biliyorum 3.5 ayda 4.5 kilo vermek çok muhteşem sayılır mı bilmem ama belki 53 ü görmek içün motiveler beni sonra daha versem mi diye istişareye yatarız
Hesap detaylarinda ozel baslik alanina yazabilirsin
Bende oyle yaptim canim tempolu yürüyüş 2.5 kosu olursa 4 puan olurDakika hesabı yapalım canım, ilk sayfada var zaten onun puanı.
Guzel kalori harcamissinZipzip- canım 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Kol saatim 556 kalori gösterdi, doğru mu bilmiyorum. Nabız, hız, saat falan ölçüyor. Ona göre hesap yapıyor sanırım.
Odem yokmus canim bak yine 55 desin tebrik ederimYeni gelen arkadaşlar Pazartesi de tartılıyoruz ya açıklama yapayım ben 55 lerdeyim yine kaptan küsurat belirtmicem kilomu koruyup vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum.Zipzip-
Ayrica cook yardimci oluyorsun tesekkur ederim ❤
Günaydın ablacim cumaya kadar guzel beslenmeyr devam 6li rakamlari gormek guzel olacakGünaydın herkese dünü hiç hatırlamayıp bugün yeni bi başlangıç yapacam güzel bi kahvaltı aksamustude kabak ve yoğurt düşünüyorum @snglmlk mutlu yıllar dilerim .
Günaydın canim ❤Günaydınlar
@hasbeenandgone günaydınlar cnm arkadaşıma sordum dün ama yazmayı unuttum evet bölgesel zayıflama iğneleri varmış ve işe yarıyormuş
Nedir ne kadardır diye sormadım çünkü o bize İstanbul dan bir dr getiriyor
Acaba kk da estetik bölümünde yaptıran var mıdır ha bence bir tehlikesi olur diye bn korkardım ki düşük kilodasın spor ile çözülebilir
Günaydın ablacim ❤Günaydın ❤❤❤
Güzel hafif bir gün dileğiyle
Ne guzel bir eksiyle gelmissin regl bitince eksiler gelmis
Cumaya kalmadan 8 li rakamlar geldi tebrik ederimCuma günkü kilomu hatırlamıyorum
91 miydi 90.4 muydu
Şu an aç karnına birde banyoyu ziyaret ettikten sonra 88.6
Günaydın canim ❤Günaydın kızlargüzel bir hafta olması dileğiyle
Zipzip- canım sabitim WC te tam anlamıyla cikamadim cumaya kısmet inşallah
Sabit olman guzel hem oructa gec tartılıyorduk hem de wc etkisi var
25 dakika yapmissin süpersinYaaaa tam 33 dk leslie odaklanmıştım ki eşim 25. Dkda geldi yanıma bozulduyatak odasına mi kilitlesydim acaba uyurken