Günaydın kizlar ben bugün orucum şevval ayı orucu 6 günlük pazartesi perşembe günleri tutucam
Günaydın madam kokoşGünaydın kızlar
Tartılmayı unuttum bendaha kahvaltı yapmadım ama koca bi bardak limonlu su içtim. Karnım da şiş zaten bugün regl gelir büyük ihtimalle.
Sağol cnm bnim ben bakayım yapabilirsem spor yaparimGünaydın canim Allah kabul etsin ❤
Sağol cnm bnim bende regl olmadan tutayım dedim geciktirdikce daha zor oluyorAllah kabul etsin canım. Ben bugün regl olurum büyük ihtimalle. Bende haftaya başlarım tutmaya inşallah.
Ben bugun kalkamadimda yoksa baslicaktimSağol cnm bnim bende regl olmadan tutayım dedim geciktirdikce daha zor oluyor
Daha geç değil cnm spor illa sabah yapicak değiliz Canim bnim kendini iyi hissettiğinde kalk yap bende orucum yapicam amaBen bugun kalkamadimda yoksa baslicaktim
Kız oruç diyom oruçDaha geç değil cnm spor illa sabah yapicak değiliz Canim bnim kendini iyi hissettiğinde kalk yap bende orucum yapicam ama
Tebrikler kızlarGünaydın.
Cuma 111,5
Pazartesi 111,2
Sanırım 0,8 artım vardı cuma günü doğru hatırlıyosam geçen cumayıZipzip-
Allah kabul etsin cnmGünaydın kizlar ben bugün orucum şevval ayı orucu 6 günlük pazartesi perşembe günleri tutucam
Sendemi orucsun gülümKız oruç diyom oruç
Ayyyyy beni öldürcenmi senSendemi orucsun gülüm
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Tartılmayı unuttum bendaha kahvaltı yapmadım ama koca bi bardak limonlu su içtim. Karnım da şiş zaten bugün regl gelir büyük ihtimalle.
Heee anladim bugünde kıt olmuşum benAyyyyy beni öldürcenmi sen
Kalksaydim başlicaktim tutmaya 6gunleri ama kalkamadim aksama kismetse tutmaya baslicam
Estağfurullah canim kıtsın desem gene alincanHeee anladim bugünde kıt olmuşum benk.bakma gülüm
Üye Adı | pazar | pazartesi | Sali | Carsamba | persembe | Cuma | toplam |
E Elif_Eylul | 800 | ||||||
| 675 | ||||||
| 163 | ||||||
A Adaadanananana | 122 | ||||||
| 200 | ||||||
| 150 | ||||||
| 112.5 | ||||||
| 150 | ||||||
H hasbeenandgone | 90 | ||||||
Vay vay vay zipzipde varmis listede
Üye Adı pazar pazartesi Sali Carsamba persembe Cuma toplam E Elif_Eylul 800 sportie 675 selensu82 163 A Adaadanananana 122 kivecrunya 200 sonngulen 150 Zipzip- 112.5 yellowkaya 150 H hasbeenandgone 90
Kendimide ekleyeyim dedimVay vay vay zipzipde varmis listede
Milfoy hamuru cok yagli canim baska birsey yapsan kendineMilföy hamurundan pizza kaç kalori acabayemenhakkim var mı ki
Ne güzel fikirleriniz var yaKendimide ekleyeyim dedim
Hergun duzenli yürüyeceğim birde zipzip eklemeyi düşünüyorum bugun
Milfoy hamuru cok yagli canim baska birsey yapsan kendine
Yumurtanin uzerine pizza.malzemeleri ile kendien yapabilirsin aslinda
Zip zip yapcan gene guzelmis haydi bakalim yaris baslasinKendimide ekleyeyim dedim
Hergun duzenli yürüyeceğim birde zipzip eklemeyi düşünüyorum bugun
Milfoy hamuru cok yagli canim baska birsey yapsan kendine
Yumurtanin uzerine pizza.malzemeleri ile kendien yapabilirsin aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?