Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Milföy hamurundan pizza kaç kalori acaba yemenhakkim var mı ki
Milföy zaten sırf sanayagdan yapılmış birsey canim,onun yerine tam buğday lavaş var kucuk oluyo ekmek yerine ustune malzeme koyup yapabilirsin yada yulaf kepegini cekip yapiyorum ben küçük birsey kaloriside 150kadar geliyo

Çocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum

Bi fikirde benden konserve ton balığın suyunu süz yumurtayla karıştır bunu hamur gibi yuvarlak tepsiye şekille üstüne domatesli sos mantar peynir aklına gelen sevdiğin pizza malzemelerini koy fırına sur çok güzel oluyo denedim ben low korb tarifler zehra yavuz youtubede bakmak istersen

İyiki dogdun eltim

tebrikler canım maşallah bu hafta gayet güzel kilo vericeksin sanirim

Tamam verdim bitti işte

valla kalktım erkenden karın popo taşşş
Akşama devamı gelecek

uo
sportie ne ara uyanıyor ne ara sporunu yapıyor hayret ediyorum çalışkan kadın bizim gibi timbel değel anacim

Sen baklava börek açarken bende eliptiğin tepesine biniyorum herkesin mahareti başka
Vaayyy daha pazartesiden eksiye bak sen demek ki cuma ödemin varmış

Evet canım geçen hafta tıkanmıştı ama yine tıkanır cuma bu kiloda olsam yine güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…