Sen burda aklina takilanlari sor cok guzel fikirler cikar canim❤Ne güzel fikirleriniz var yageç kaldık ama yememek için yumurta hasladim yarın öyle yapayım farklılık olsun hergun aynı yiyecek bezdirdi
size yetişmem lazim yarıştayız madem birseyler yapayim dedimZip zip yapcan gene guzelmis haydi bakalim yaris baslasin
Milföy zaten sırf sanayagdan yapılmış birsey canim,onun yerine tam buğday lavaş var kucuk oluyo ekmek yerine ustune malzeme koyup yapabilirsin yada yulaf kepegini cekip yapiyorum ben küçük birsey kaloriside 150kadar geliyoMilföy hamurundan pizza kaç kalori acabayemenhakkim var mı ki
Zipziple gecersin merak etmesize yetişmem lazim yarıştayız madem birseyler yapayim dedim
2000 zipzip yapsam 250 puanZipziple gecersin merak etmebana bak çokta geçmeyi de dusunme lutfen otur oturduğun yerde
Olsun allah bereket versin2000 zipzip yapsam 250 puan
7500 adim 112.5
Yine sana yetisemem
Bakalim o zaman isimiz zor birinciligi kaptirmaz kimseyeOlsun allah bereket versinhappy gelsinde hepimiz görcez ozaman
Ben neden yokum
Üye Adı pazar pazartesi Sali Carsamba persembe Cuma toplam E Elif_Eylul 800 sportie 675 @selensu82 163 A Adaadanananana 122 @kivecrunya 200 @snglmlk 150 Zipzip- 112.5 @yellowkaya 150 @hasbeenandgone 90
Dakikasi 4 puan olabilirÇocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum
Bi fikirde benden konserve ton balığın suyunu süz yumurtayla karıştır bunu hamur gibi yuvarlak tepsiye şekille üstüne domatesli sos mantar peynir aklına gelen sevdiğin pizza malzemelerini koy fırına sur çok güzel oluyo denedim ben low korb tarifler zehra yavuz youtubede bakmak istersenÇocuklarla yapılan spor var ziplamali Leslie gibi yerinde kosmali o kaç puan acaba birazdan yapalım çocuklarla diyorum
Bu Leslie den daha avantajlı o zman yapayımDakikasi 4 puan olabilir
Kondisyon bisikleti gibi mi ablaBisikleti nasil hesaplayalım kaptanımZipzip-
Aramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayımkaptan yardimcisiyim ( Zipzip- yani hala öyleyim dimi ) 78 ile başlayıp, 59.2 ile mezun oldum ama son hız geri aldım. Şu an burayı okuyup gaza gelip yürüme bandında 20 dakikadır yürüyorum. İnşallah sen de verceksin kilolarını.
tebrikler canım maşallah bu hafta gayet güzel kilo vericeksin sanirim
Bu sabah sporu kaldi ahhh eylul ahhhh neden kalktinki karga şeysini yemedensenin yüzünden sportie gecemicem o başlamış çoktan spora kilo bile vermiş baksana ne acelesi varsa olsun bende yavaştan gelirim arkadan nolcakki
uo
sportie ne ara uyanıyor ne ara sporunu yapıyor hayret ediyorum çalışkan kadın bizim gibi timbel değel anacim
Vaayyy daha pazartesiden eksiye bak sendemek ki cuma ödemin varmış
Aaa bayramda başlanıyomu ki bayram bitimi olarak bilirim amaBen bugun kalkamadimda yoksa baslicaktim
Ev bisikleti sadece pedal çevirenlerdenKondisyon bisikleti gibi mi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?