Kaç gündür yağmur yagiyor köylere dağlara dün kar yağdı havalar soğuk canım bı kaç gün sıcak oldu ama evlere Hayri olmadan yağmur başladı kombiler kapanmadı halaHala ısınmadi mi canım ya.
Orası hep soğuk sanirim dışarısı sicakta olsa icersi serin oluyo heralde güzel yerlerdir sanirim lannn bursadan biyere cikamadim bir bazi sehirlere gittim ama uzak olmayanKaç gündür yağmur yagiyor köylere dağlara dün kar yağdı havalar soğuk canım bı kaç gün sıcak oldu ama evlere Hayri olmadan yağmur başladı kombiler kapanmadı hala
Allah kolaylık versin canım, çok uzun sürüyor soğuk havalar sizin orda. Yeni ev nasıl acaba, kolay ısınır inşallah.Kaç gündür yağmur yagiyor köylere dağlara dün kar yağdı havalar soğuk canım bı kaç gün sıcak oldu ama evlere Hayri olmadan yağmur başladı kombiler kapanmadı hala
Burda 9 ay kış canım 2 ay yaz 1 ay sonbaharOrası hep soğuk sanirim dışarısı sicakta olsa icersi serin oluyo heralde güzel yerlerdir sanirim lannn bursadan biyere cikamadim bir bazi sehirlere gittim ama uzak olmayan
Maşallah canım suyu ne kadar arttirmissin böyle25 Mayıs
06.30 bir dilim börek
Saat 11 kuruyemiş peynir
Saat 17.00 bir portakalbir küçük dilim ekmek bir parça et
Saat 18.30 meyve ve az kuruyemiş
Su 2 lt ye yakındır 1,7-1,8 filan olabilir
Spor 195 puan @selensu82( canım ben sana demiştim bizim kızlar birden inceldi spor işi değil diye ama ben de kararsızım bakalım) Zipzip-
Hep doğalgaz ödüyonuz ozaman allah yardimcin olsunBurda 9 ay kış canım 2 ay yaz 1 ay sonbahar
Yeni ev merkezi sistem dogalgazli canım kışın sıcak yazın serin olur dediler kışın en fazla 230 TL odemisler biz 680 ödedik doğalgaz bu ay 446 geldi yeni eve 100 TL gelmişAllah kolaylık versin canım, çok uzun sürüyor soğuk havalar sizin orda. Yeni ev nasıl acaba, kolay ısınır inşallah.
Tabi kız kiram 500 doğalgaz 700 şaka gibiHep doğalgaz ödüyonuz ozaman allah yardimcin olsun
İnşallah sizde de hep öyle olur canım, bayağı düşmüş olur masrafınız.Yeni ev merkezi sistem dogalgazli canım kışın sıcak yazın serin olur dediler kışın en fazla 230 TL odemisler biz 680 ödedik doğalgaz bu ay 446 geldi yeni eve 100 TL gelmiş
Ayyyy inşallah 100tl olsa kar kardirYeni ev merkezi sistem dogalgazli canım kışın sıcak yazın serin olur dediler kışın en fazla 230 TL odemisler biz 680 ödedik doğalgaz bu ay 446 geldi yeni eve 100 TL gelmiş
Aynen canım ins.Allah merkezi sistem Erzurum'da her binada olması lazim aslında ama çoğu evlerde bireysel kombi sıkıntı oluyor merkezi evlerde kışın thişortle geziyorlar ben isinmadigim.halde 700 ödedim eltime 1000 TL üzeri bile geldiİnşallah sizde de hep öyle olur canım, bayağı düşmüş olur masrafınız.
Tabiki okula uzak oldu ev servise vericez çocukları masraf bitmiyorki en azından cocuklar sıcakta gidip gelir okulaAyyyy inşallah 100tl olsa kar kardir
Doğumgününün şerefine gidip bi bardak daha içeyim Songül’ümMaşallah canım suyu ne kadar arttirmissin böyle
Hayirli olsun ozaman hoşgeldinBen sahalara dönmeye karar verdimbahanem kalmadı artık inş.. çarşamba günü başlıyorum ve ilk hedefim liste birinciliği
Kredi mi çektiniz canım? Bi de onun taksitleri vardırTabiki okula uzak oldu ev servise vericez çocukları masraf bitmiyorki en azından cocuklar sıcakta gidip gelir okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?