Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

25 Mayıs

06.30 bir dilim börek

Saat 11 kuruyemiş peynir

Saat 17.00 bir portakalbir küçük dilim ekmek bir parça et

Saat 18.30 meyve ve az kuruyemiş

Su 2 lt ye yakındır 1,7-1,8 filan olabilir

Spor 195 puan @selensu82( canım ben sana demiştim bizim kızlar birden inceldi spor işi değil diye ama ben de kararsızım bakalım ) Zipzip-

Kaç gündür yağmur yagiyor köylere dağlara dün kar yağdı havalar soğuk canım bı kaç gün sıcak oldu ama evlere Hayri olmadan yağmur başladı kombiler kapanmadı hala
Orası hep soğuk sanirim dışarısı sicakta olsa icersi serin oluyo heralde güzel yerlerdir sanirim lannn bursadan biyere cikamadim bir bazi sehirlere gittim ama uzak olmayan

Kaç gündür yağmur yagiyor köylere dağlara dün kar yağdı havalar soğuk canım bı kaç gün sıcak oldu ama evlere Hayri olmadan yağmur başladı kombiler kapanmadı hala
Allah kolaylık versin canım, çok uzun sürüyor soğuk havalar sizin orda. Yeni ev nasıl acaba, kolay ısınır inşallah.

Maşallah canım suyu ne kadar arttirmissin böyle

Allah kolaylık versin canım, çok uzun sürüyor soğuk havalar sizin orda. Yeni ev nasıl acaba, kolay ısınır inşallah.
Yeni ev merkezi sistem dogalgazli canım kışın sıcak yazın serin olur dediler kışın en fazla 230 TL odemisler biz 680 ödedik doğalgaz bu ay 446 geldi yeni eve 100 TL gelmiş

Yeni ev merkezi sistem dogalgazli canım kışın sıcak yazın serin olur dediler kışın en fazla 230 TL odemisler biz 680 ödedik doğalgaz bu ay 446 geldi yeni eve 100 TL gelmiş
İnşallah sizde de hep öyle olur canım, bayağı düşmüş olur masrafınız.

Ayyyy inşallah 100tl olsa kar kardir

İnşallah sizde de hep öyle olur canım, bayağı düşmüş olur masrafınız.
Aynen canım ins.Allah merkezi sistem Erzurum'da her binada olması lazim aslında ama çoğu evlerde bireysel kombi sıkıntı oluyor merkezi evlerde kışın thişortle geziyorlar ben isinmadigim.halde 700 ödedim eltime 1000 TL üzeri bile geldi

25 mayıs
09.00
2 kaşık sucuklu yumurta
2 siyah zeytin
Peynir
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2 hurma
13.30
1 kaşık bulgur
Salata
Yarım tabak etli yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
Fasulye ve yoğurt
Su 4 lt
Spor 23 dk kardiyo 138 p
10 dk kol 20 p
2 dk plank 40 p
Toplam 198p
Z zipzip H hasbeenandgone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…