Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız o kadar fazla değil ben de tatlıları gömdün sandım. Egzersiz nasıl yok ev işlerinin 2 dakikası bir puan ev hanımı değil misin sen?
yatmadan yap sporunu iç suyunu yat canım. Allah rahatlık versin
Valla 3 gündür iş yapmaktan midem bulandı onu da yapmadım.bugun bı.yemek hazırla.bulasik yıka.tuvalrt lavabo fircala ötesi yok ama fena sistim midem onkadar dolu kimsimdide o yüzden uyuyamayacagim

Ekmegini tam buğday yada cavdardan yana kullan senin kilondaki biri için 1 dilim ekmek az gelir bana diyetisyen 6 dilim vermişti inan bazen yemiyordum sadece sabahları 2 dilim yedim kontrole gittiğimde.yagdan değil kastan verdigimi diyete uyup uymadigimi söyledi bende ekmeği yemedim dedim ekmek yemesiysen ekmeğin eş.degerinde olan şeyleri yeseydin dedi bu defa diyetisyeni dinledim diğer kontrole gittiğimde Kasım artmış tamamen yağdan vermiştim sen ekmegini ye ekmek yemezsen yemeğini artır sofradan aç kalkma öğlen ye akşamı hafif tut hiç olmazsa aç karna sofraya oturma daha çok yersin ara öğün yap benim listede ara öğünleri gormustursun ben kendime tabak hazirliyordum resim çekiyordum resimli menü yazıyordum sende kendine bunu yapa bilirsin eleştiri yaptıklarında nerde hata yaptığını anliycaksin ona göre menülerini fazlalastirip eksilte bilirsin

Evet bu mantıklı fakat ben resim yükleyemiyorum kadınlar kulübüne

Ben operadan giriyorum reklamsız Elhan ablam.sagolsun tavsiye etti ama.ben gogleden girincede resim yukleye biliyorum sorun ne.acaba
Uygulamayı yükledim.ama. Google dan denemedjm.hicnuygulamadan yüklenmiyor yazilimcilari bilgilendirmek laizm aslında

26mayis sali
Sahur
1dilim peynir,1muz,2hurma,1bardak sut,kakao,kahve,chia(bızztt)
İFtar
1kase telşehriye çorbası,1parca tavuk göğsü,3kasik yogurt,çoban salata
2litre su olur,1turk kahvesi,2kuru erik,kayısı
2dk plank#40
60sqaut#10
60mekik#10
25dk cardio#150
500ipatlama#100 310 puan Zipzip-

Ben operadan giriyorum reklamsız Elhan ablam.sagolsun tavsiye etti ama.ben gogleden girincede resim yukleye biliyorum sorun ne.acaba
Canım bende ara ara yükleme biliyorum bazen tartı fotosu atiyim diyom olmuyo

Gayet güzel bir menü canim afiyet olsun

Canım keşke öğleden sonraya güzel birseyler yeseydin 5le 6bucuk arasinda 1bucuk saat var saat aralarını ayarlasan acikmazsin belki bugune özgü oldu bilemedim,dondurmada bende bazen kacirabiliyorum ama pazartsinden sonra yemiyorum tartiya kadar

Zaten söylemişler banada çok gelen,havuç ve patates canim 2şer tane fazla olmus ekmek yemedigin icin karbonhidrat ordan almissin ama hem lokum hem tatli olmamis sen artik kendine hayir demen gerekiyo yazdıklarından onu anliyorum cunku surekli kafanda yeme hissi var yapma bunu kendine,hepimiz tatlıya hayir diyemiyoruz özellikle ben ama bir hafta sonra tartida seni mutlu edicek rakamı gördugunde iykide yememisim diceksin sabret artik

Aşırı zor alkolik birine içkiyi sigara bağımlısı birine sigarayı bırak dermiş gibi

Aşırı zor alkolik birine içkiyi sigara bağımlısı birine sigarayı bırak dermiş gibi
Yok öyle birşey bende tatlı ve ekmek bagimlisiydim herşey kafada.bitiyor.emin ol benim.hic.aklimda.yokken kendimi burda buldum diyete başladım yalnız değilim.dedim hepimizin derdi aynı bir aç olan ben değilim.dedim.yemedim ilk ay sonuç 6 kilo verdim sende.yapa bilirsin ama sürekli bahane ediyorsun biseyleri beyne .surekli.ben açım sinyali gönderiyorsun bence

Ekmek aramam bende sadece tahinve pekmeze banmak icin oda emziriyorum diye yiyodum,simdi ekmek olsada olur olmasada bitterlede bazen tatli hissimi azalltigimi biliyorum

Ya saçma bir şekilde.son 5 gündür aklimda sadece ne yesem var hiç birşeye odaklanamiyorum ilk gunlerin baskisidir geçer dedim ama bugün spor a bile canım istemedi

Gulumse24 nasıl annen falan yapılacak birşey varmi canim okumak gibi topluyosaniz yasin gibi birşeyler okuyalim
Annem şuan yolda abimle İstanbul'a gidiyorlar AFAD dan izin çıkmış ölüm.raporu istemişler onuda göndermişler annem için cok.sevindim.acisini içinde günlerce yaşayacaktı orda en azından herkes birbirini teselli eder 3 gün kalıp dönecekler bizimkiler dün geceden başlamışlar okumaya canım okunmuş hatimlerde varmış sülale geniş çok şükür düşünmeniz yater rabbim razı olsun sizlerde yine okursanız sevinirim her namazda aklınıza geldikçe dua da etseniz yeter

Ya saçma bir şekilde.son 5 gündür aklimda sadece ne yesem var hiç birşeye odaklanamiyorum ilk gunlerin baskisidir geçer dedim ama bugün spor a bile canım istemedi
Spora.canin istemeye bilir canım bizimde yeri geliyor istemiyordu ama.diyetimize devam ediyorduk bazen salsakta ertesi gün battı balık yan gider demiyorduk ertesi günü telafi ediyorduk

Annen adina cokkk sevindim canim sonra hep aklina gelip gidemediği ne yanacaktı kiyamam ona allah sabir versin okunan hatimleri kabul etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…