- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Valla 3 gündür iş yapmaktan midem bulandı onu da yapmadım.bugunKız o kadar fazla değil ben de tatlıları gömdün sandım. Egzersiz nasıl yok ev işlerinin 2 dakikası bir puan ev hanımı değil misin sen?
yatmadan yap sporunu iç suyunu yat canım. Allah rahatlık versin
Ekmegini tam buğday yada cavdardan yana kullan senin kilondaki biri için 1 dilim ekmek az gelir bana diyetisyen 6 dilim vermişti inan bazen yemiyordum sadece sabahları 2 dilim yedim kontrole gittiğimde.yagdan değil kastan verdigimi diyete uyup uymadigimi söyledi bende ekmeği yemedim dedim ekmek yemesiysen ekmeğin eş.degerinde olan şeyleri yeseydin dedi bu defa diyetisyeni dinledim diğer kontrole gittiğimde Kasım artmış tamamen yağdan vermiştim sen ekmegini ye ekmek yemezsen yemeğini artır sofradan aç kalkma öğlen ye akşamı hafif tut hiç olmazsa aç karna sofraya oturma daha çok yersin ara öğün yap benim listede ara öğünleri gormustursun ben kendime tabak hazirliyordum resim çekiyordum resimli menü yazıyordum sende kendine bunu yapa bilirsin eleştiri yaptıklarında nerde hata yaptığını anliycaksin ona göre menülerini fazlalastirip eksilte bilirsinEvet aynı ben ,83 kilo idim 60 a düştüm sonra diyetle verdiğim için 91 i gördümşimdi korkuyorum ipin ucu kaçıyor diye bir tadına bakayım la.kalsam keşke korkuyorum 1 dilim ekmek yersem kademe kademe arttirayim
Evet bu mantıklı fakat ben resim yükleyemiyorum kadınlar kulübüneEkmegini tam buğday yada cavdardan yana kullan senin kilondaki biri için 1 dilim ekmek az gelir bana diyetisyen 6 dilim vermişti inan bazen yemiyordum sadece sabahları 2 dilim yedim kontrole gittiğimde.yagdan değil kastan verdigimi diyete uyup uymadigimi söyledi bende ekmeği yemedim dedim ekmek yemesiysen ekmeğin eş.degerinde olan şeyleri yeseydin dedi bu defa diyetisyeni dinledim diğer kontrole gittiğimde Kasım artmış tamamen yağdan vermiştim sen ekmegini ye ekmek yemezsen yemeğini artır sofradan aç kalkma öğlen ye akşamı hafif tut hiç olmazsa aç karna sofraya oturma daha çok yersin ara öğün yap benim listede ara öğünleri gormustursun ben kendime tabak hazirliyordum resim çekiyordum resimli menü yazıyordum sende kendine bunu yapa bilirsin eleştiri yaptıklarında nerde hata yaptığını anliycaksin ona göre menülerini fazlalastirip eksilte bilirsin
Ben operadan giriyorum reklamsızEvet bu mantıklı fakat ben resim yükleyemiyorum kadınlar kulübüne
Uygulamayı yükledim.ama. Google dan denemedjm.hicnuygulamadan yüklenmiyor yazilimcilari bilgilendirmek laizm aslındaBen operadan giriyorum reklamsızElhan ablam.sagolsun tavsiye etti ama.ben gogleden girincede resim yukleye biliyorum sorun ne.acaba
Canım bende ara ara yükleme biliyorum bazen tartı fotosu atiyim diyom olmuyoBen operadan giriyorum reklamsızElhan ablam.sagolsun tavsiye etti ama.ben gogleden girincede resim yukleye biliyorum sorun ne.acaba
Gayet güzel bir menü canim afiyet olsun26.05.2020 Salı
09:00 Kahvaltı: omlet, domates, salatalık, yeşillik.
11.00 Ara öğün: 1 avuç çiğ fındık.
13:00 Öğle yemeği: Tarhana çorbası, karışık sebze sote
15:00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
19:00 Akşam yemeği: kaşarlı mantar, yeşil salata.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş. Çok halsizim bugünlük bu kadar üzgünümZipzip-
Canım keşke öğleden sonraya güzel birseyler yeseydin 5le 6bucuk arasinda 1bucuk saat var saat aralarını ayarlasan acikmazsin belki bugune özgü oldu bilemedim,dondurmada bende bazen kacirabiliyorum ama pazartsinden sonra yemiyorum tartiya kadar26 Mayıs
11.30 kahvaltı peynir haşlanmış yumurta kuruyemiş elma
Saat 14.00 kuruyemiş
Saat 17 bi fırında baget yanına turşu ve yoğurtlu sebze
Saat 18.30 fırında baget 5-6 tane hurma salata ve maalesef bir porsiyon dondurma bir ağlama emojisi de benden gelsin
Su: 1,5 lt
Spor 2 saat ev işi
240 bölgesel 100 puan
Zaten söylemişler banada çok gelen,havuç ve patates canim 2şer tane fazla olmus ekmek yemedigin icin karbonhidrat ordan almissin ama hem lokum hem tatli olmamis sen artik kendine hayir demen gerekiyo yazdıklarından onu anliyorum cunku surekli kafanda yeme hissi var yapma bunu kendine,hepimiz tatlıya hayir diyemiyoruz özellikle ben ama bir hafta sonra tartida seni mutlu edicek rakamı gördugunde iykide yememisim diceksin sabret artikZipzip- neyse paylaşayım linç yemeyi göze alaraktan çok çok pişmanım.bana spor cezası verin
Sabah
1 kozlenmis patlıcan
1 sotelenmis biber ama yağı çok çok.azdi buzluktan çıkardığım için soteledim
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salam
Yarim domates
1 yumurta
Arada. Kahve ve lokum
Öğlen
2 patates 2 havuç 2 biber ve 1 yumurtayı aynı siyun içinde haşlayıp tuz ve bahat ile tatlandirip 3 kaşık yoğurtla yedimişte bu menü fazla oldu
Arada
2 ceviz 1 hurma
Akşam
1 tavuk but 1 kase nohut sade haşlanmış.5 tane çubuk turşu
Yetti mi hayır
Sağolsun komşum kirkyilda.bir getirdiği Urfa şerbetli tatlısı dan getirdive ben 1 dilimini yedim
Şu 6 bardak egzersiz yok
Toplam 1200 ungecmmemmeye çalışırken 1900 kalori oldu
Aşırı zor alkolik birine içkiyi sigara bağımlısı birine sigarayı bırak dermiş gibiZaten söylemişler banada çok gelen,havuç ve patates canim 2şer tane fazla olmus ekmek yemedigin icin karbonhidrat ordan almissin ama hem lokum hem tatli olmamis sen artik kendine hayir demen gerekiyo yazdıklarından onu anliyorum cunku surekli kafanda yeme hissi var yapma bunu kendine,hepimiz tatlıya hayir diyemiyoruz özellikle ben ama bir hafta sonra tartida seni mutlu edicek rakamı gördugunde iykide yememisim diceksin sabret artik
Sonuçlarına sonra kendimiz katlaniyoruz gibi benceAşırı zor alkolik birine içkiyi sigara bağımlısı birine sigarayı bırak dermiş gibi
Yok öyle birşey bende tatlı ve ekmek bagimlisiydim herşey kafada.bitiyor.emin ol benim.hic.aklimda.yokken kendimi burda buldum diyete başladım yalnız değilim.dedim hepimizin derdi aynı bir aç olan ben değilim.dedim.yemedim ilk ay sonuç 6 kilo verdim sende.yapa bilirsin ama sürekli bahane ediyorsun biseyleri beyne .surekli.ben açım sinyali gönderiyorsun benceAşırı zor alkolik birine içkiyi sigara bağımlısı birine sigarayı bırak dermiş gibi
Ekmek aramam bende sadece tahinve pekmeze banmak icin oda emziriyorum diye yiyodum,simdi ekmek olsada olur olmasada bitterlede bazen tatli hissimi azalltigimi biliyorumYok öyle birşey bende tatlı ve ekmek bagimlisiydim herşey kafada.bitiyor.emin ol benim.hic.aklimda.yokken kendimi burda buldum diyete başladım yalnız değilim.dedim hepimizin derdi aynı bir aç olan ben değilim.dedim.yemedim ilk ay sonuç 6 kilo verdim sende.yapa bilirsin ama sürekli bahane ediyorsun biseyleri beyne .surekli.ben açım sinyali gönderiyorsun bence
Ya saçma bir şekilde.son 5 gündür aklimda sadece ne yesem var hiç birşeye odaklanamiyorumYok öyle birşey bende tatlı ve ekmek bagimlisiydim herşey kafada.bitiyor.emin ol benim.hic.aklimda.yokken kendimi burda buldum diyete başladım yalnız değilim.dedim hepimizin derdi aynı bir aç olan ben değilim.dedim.yemedim ilk ay sonuç 6 kilo verdim sende.yapa bilirsin ama sürekli bahane ediyorsun biseyleri beyne .surekli.ben açım sinyali gönderiyorsun bence
Annem şuan yolda abimle İstanbul'a gidiyorlar AFAD dan izin çıkmış ölüm.raporu istemişler onuda göndermişler annem için cok.sevindim.acisini içinde günlerce yaşayacaktı orda en azından herkes birbirini teselli eder 3 gün kalıp dönecekler bizimkiler dün geceden başlamışlar okumaya canım okunmuş hatimlerde varmış sülale geniş çok şükür düşünmeniz yater rabbim razı olsun sizlerde yine okursanız sevinirim her namazda aklınıza geldikçe dua da etseniz yeterGulumse24 nasıl annen falan yapılacak birşey varmi canim okumak gibi topluyosaniz yasin gibi birşeyler okuyalim
Sen bu işi kaptin zatın canımEkmek aramam bende sadece tahinve pekmeze banmak icin oda emziriyorum diye yiyodum,simdi ekmek olsada olur olmasada bitterlede bazen tatli hissimi azalltigimi biliyorum
Spora.canin istemeye bilir canım bizimde yeri geliyor istemiyordu ama.diyetimize devam ediyorduk bazen salsakta ertesi gün battı balık yan gider demiyorduk ertesi günü telafi ediyordukYa saçma bir şekilde.son 5 gündür aklimda sadece ne yesem var hiç birşeye odaklanamiyorumilk gunlerin baskisidir geçer dedim ama bugün spor a bile canım istemedi
Annen adina cokkk sevindim canim sonra hep aklina gelip gidemediği ne yanacaktı kiyamam ona allah sabir versin okunan hatimleri kabul etsin rabbimAnnem şuan yolda abimle İstanbul'a gidiyorlar AFAD dan izin çıkmış ölüm.raporu istemişler onuda göndermişler annem için cok.sevindim.acisini içinde günlerce yaşayacaktı orda en azından herkes birbirini teselli eder 3 gün kalıp dönecekler bizimkiler dün geceden başlamışlar okumaya canım okunmuş hatimlerde varmış sülale geniş çok şükür düşünmeniz yater rabbim razı olsun sizlerde yine okursanız sevinirim her namazda aklınıza geldikçe dua da etseniz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?