- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aynen cumaya kadar sabretmeliyimCanım keşke öğleden sonraya güzel birseyler yeseydin 5le 6bucuk arasinda 1bucuk saat var saat aralarını ayarlasan acikmazsin belki bugune özgü oldu bilemedim,dondurmada bende bazen kacirabiliyorum ama pazartsinden sonra yemiyorum tartiya kadar
Çoook mutlu oldum canım ya. Kaldıkça kahrolacaktıAnnem şuan yolda abimle İstanbul'a gidiyorlar AFAD dan izin çıkmış ölüm.raporu istemişler onuda göndermişler annem için cok.sevindim.acisini içinde günlerce yaşayacaktı orda en azından herkes birbirini teselli eder 3 gün kalıp dönecekler bizimkiler dün geceden başlamışlar okumaya canım okunmuş hatimlerde varmış sülale geniş çok şükür düşünmeniz yater rabbim razı olsun sizlerde yine okursanız sevinirim her namazda aklınıza geldikçe dua da etseniz yeter
Annem çok ciğerli herkese çok düşkün dıdının dıdısına bile günlerce ağlar hasta haliyle kalkar İstanbul'a gider gidemese babamı gönderir git cenazeye katil diye eşim askerdeyken yanımda kaliyorlardi geçen yıl ocakta dedemin dayısının oğlu vefat etmiş kanserden babama diyor sen git cenazeye babamda benden habersiz otobüs firmasina gitmis otobüs akşam saat 22 de var demiş gündüz otobüsleri yola çıktı diyince cenazeye yetisemem diye gidemedi kendilerinin sanki sağlığı yerinde gibi her yere yetişmeye çalışıyorlar bende üzülüyorum birgün yollarda kalacaksınız gidin İstanbul'a yerlesin diyorum sülale orda hiç yoksa 2+3 ayda bir istanbula gidip.geliyorlar yol parasina ordan bir ev almıştınız diyorumAnnen adina cokkk sevindim canim sonra hep aklina gelip gidemediği ne yanacaktı kiyamam ona allah sabir versin okunan hatimleri kabul etsin rabbim
Birşey sorabilirmiyim sana belki unutmus olabilirim yasin kactiki senin bide nerde oturuyodun özür dilerim bazen kacirabiliyorum konusmalaridaAynen cumaya kadar sabretmeliyimZipzip- spor puanım bugün 150 oldu
Allah razı olsun sağol kuzumÇoook mutlu oldum canım ya. Kaldıkça kahrolacaktı
Ayyyy yaaaa napsinlar onlarda dogru diyon o yol parasıyla ev alinirAnnem çok ciğerli herkese çok düşkün dıdının dıdısına bile günlerce ağlar hasta haliyle kalkar İstanbul'a gider gidemese babamı gönderir git cenazeye katil diye eşim askerdeyken yanımda kaliyorlardi geçen yıl ocakta dedemin dayısının oğlu vefat etmiş kanserden babama diyor sen git cenazeye babamda benden habersiz otobüs firmasina gitmis otobüs akşam saat 22 de var demiş gündüz otobüsleri yola çıktı diyince cenazeye yetisemem diye gidemedi kendilerinin sanki sağlığı yerinde gibi her yere yetişmeye çalışıyorlar bende üzülüyorum birgün yollarda kalacaksınız gidin İstanbul'a yerlesin diyorum sülale orda hiç yoksa 2+3 ayda bir istanbula gidip.geliyorlar yol parasina ordan bir ev almıştınız diyorum
Kız ikiside tansiyon hastası annemin ayak kikirdaklari tamamen bitmiş kemik kemiğe dayanmış adim attıkça küt küt ses geliyor en mantiklisi oraya yerlesmekti ama.artik cocuklar var imkansız gitmeleriAyyyy yaaaa napsinlar onlarda dogru diyon o yol parasıyla ev alinir
Şimdik çok deşifre olmak istemiyorum nerde oturduğumu söylemiyeyimBirşey sorabilirmiyim sana belki unutmus olabilirim yasin kactiki senin bide nerde oturuyodun özür dilerim bazen kacirabiliyorum konusmalarida
Zipzip- neyse paylaşayım linç yemeyi göze alaraktan çok çok pişmanım.bana spor cezası verin
Sabah
1 kozlenmis patlıcan
1 sotelenmis biber ama yağı çok çok.azdi buzluktan çıkardığım için soteledim
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salam
Yarim domates
1 yumurta
Arada. Kahve ve lokum
Öğlen
2 patates 2 havuç 2 biber ve 1 yumurtayı aynı siyun içinde haşlayıp tuz ve bahat ile tatlandirip 3 kaşık yoğurtla yedimişte bu menü fazla oldu
Arada
2 ceviz 1 hurma
Akşam
1 tavuk but 1 kase nohut sade haşlanmış.5 tane çubuk turşu
Yetti mi hayır
Sağolsun komşum kirkyilda.bir getirdiği Urfa şerbetli tatlısı dan getirdive ben 1 dilimini yedim
Şu 6 bardak egzersiz yok
Toplam 1200 ungecmmemmeye çalışırken 1900 kalori oldu
Tatlım ne gibi riskleri varmış bu uygulamanın. Öncelikle iyi bir bilgi edin bununla ilgili. Ben normalde bir şey gizlememe taraftarıyım ama asla kabul etmez diyorsun. Eğer riskli bir uygulama değilse belki anlatamana gerek kalmaz. İlk seanstan sonra duruma göre anlatırsın belki.Kızlar fikrinizi alayım. Estetik yapan arkadaşla konuştuk onaylı serum yapacak karnıma. Beş hafta. Cumartesileri iş çıkışı yanına gidicem. Yüzüm için gidiyordum eşim biliyordu ama karnım için hayatta izin vermez zayıfsın napıcaksın der. Tehlikeli olabilir diyecek ki olabilir de hakikaten...
Ama karnım var belim hiç kilo almamama rağmen 73,5 cm den 75 e çıkmış. Ramazan’da yiyip yattık ya.. Hemen göbeğime aldım midem var bi de ..O da küçük oğlumdan kaldı....
çocukluğum dahil hiç ince belli olmadım. Çok istiyorum ama eşime de yalan söyleyemem söylesem kesin kabul etmicek napayım kızlar?
Spor yap diyeceksiniz eskiler bilir çalış çabala eve gel yemek bulaşık halim kalmıyor çok istiyorum ama eşim kesin kabul etmicek sağlığım için
26 Mayıs
11.30 kahvaltı peynir haşlanmış yumurta kuruyemiş elma
Saat 14.00 kuruyemiş
Saat 17 bi fırında baget yanına turşu ve yoğurtlu sebze
Saat 18.30 fırında baget 5-6 tane hurma salata ve maalesef bir porsiyon dondurma bir ağlama emojisi de benden gelsin
Su: 1,5 lt
Spor 2 saat ev işi
240 bölgesel 100 puan
Yok sordum şimdi yapacak doktora riskli gruptan değilmiş. Sadece hergün 3 lt su (geldik yine senin sözüne) içip akşam 7 den sonra bir şey yemicekmişiz. İşlem başarısı için bi de yarım saat yürüyüş hergün. Eşimin şu an son sınav ve ödevleri var çok stresli. Pazara bitiyor pazar günü konuyu açıcam kabul etmezse internetteTatlım ne gibi riskleri varmış bu uygulamanın. Öncelikle iyi bir bilgi edin bununla ilgili. Ben normalde bir şey gizlememe taraftarıyım ama asla kabul etmez diyorsun. Eğer riskli bir uygulama değilse belki anlatamana gerek kalmaz. İlk seanstan sonra duruma göre anlatırsın belki.
Kız akraba olmayalımŞimdik çok deşifre olmak istemiyorum nerde oturduğumu söylemiyeyim. Yaşıma gelince senden birazcık büyüğüm.
Çok her şeyi söylersem tanıdık çıkarız belki.
Yok değiliz rahat ol. Ama hergün birileri geliyor bazen bdv deki konulara eş sülalesine atarak yazı yazasım geliyor. Her şeyi açık edersem nasıl olacak bu işKız akraba olmayalım
Selenim senin instagramdaki kadının önerdiği hareketleri yaptım bugün10 yılım doldu bnm de cnm kardeşimin de 2 yıl olacak bnm ikizlerim onun 9 aylık bebeği var yuvarlanıp gidiyoruz
Gidebilmesine çok sevindim canım. Yoksa ölümünü kabullenmek de çok zor olacaktı annen için. Dediğin gibi acısını da dibine kadar yaşamış olur, başka türlü normalleşemez. Bu arada çocuklara kim bakacak, var mı akrabalar.Annem şuan yolda abimle İstanbul'a gidiyorlar AFAD dan izin çıkmış ölüm.raporu istemişler onuda göndermişler annem için cok.sevindim.acisini içinde günlerce yaşayacaktı orda en azından herkes birbirini teselli eder 3 gün kalıp dönecekler bizimkiler dün geceden başlamışlar okumaya canım okunmuş hatimlerde varmış sülale geniş çok şükür düşünmeniz yater rabbim razı olsun sizlerde yine okursanız sevinirim her namazda aklınıza geldikçe dua da etseniz yeter
Seloş bunu beğendi26.05.2020 Salı
09:00 Kahvaltı: omlet, domates, salatalık, yeşillik.
11.00 Ara öğün: 1 avuç çiğ fındık.
13:00 Öğle yemeği: Tarhana çorbası, karışık sebze sote
15:00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
19:00 Akşam yemeği: kaşarlı mantar, yeşil salata.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş. Çok halsizim bugünlük bu kadar üzgünümZipzip-
Zipzip- neyse paylaşayım linç yemeyi göze alaraktan çok çok pişmanım.bana spor cezası verin
Sabah
1 kozlenmis patlıcan
1 sotelenmis biber ama yağı çok çok.azdi buzluktan çıkardığım için soteledim
1 dilim peynir
3 zeytin
1 salam
Yarim domates
1 yumurta
Arada. Kahve ve lokum
Öğlen
2 patates 2 havuç 2 biber ve 1 yumurtayı aynı siyun içinde haşlayıp tuz ve bahat ile tatlandirip 3 kaşık yoğurtla yedimişte bu menü fazla oldu
Arada
2 ceviz 1 hurma
Akşam
1 tavuk but 1 kase nohut sade haşlanmış.5 tane çubuk turşu
Yetti mi hayır
Sağolsun komşum kirkyilda.bir getirdiği Urfa şerbetli tatlısı dan getirdive ben 1 dilimini yedim
Şu 6 bardak egzersiz yok
Toplam 1200 ungecmmemmeye çalışırken 1900 kalori oldu
Kuzum sen böyle çok öğün yemezdin dondurma niye regl falan mısın26 Mayıs
11.30 kahvaltı peynir haşlanmış yumurta kuruyemiş elma
Saat 14.00 kuruyemiş
Saat 17 bi fırında baget yanına turşu ve yoğurtlu sebze
Saat 18.30 fırında baget 5-6 tane hurma salata ve maalesef bir porsiyon dondurma bir ağlama emojisi de benden gelsin
Su: 1,5 lt
Spor 2 saat ev işi
240 bölgesel 100 puan
Seloş buna bayıldıııı26mayis sali
Sahur
1dilim peynir,1muz,2hurma,1bardak sut,kakao,kahve,chia(bızztt)
İFtar
1kase telşehriye çorbası,1parca tavuk göğsü,3kasik yogurt,çoban salata
2litre su olur,1turk kahvesi,2kuru erik,kayısı
2dk plank#40
60sqaut#10
60mekik#10
25dk cardio#150
500ipatlama#100 310 puanZipzip-
Seloş bununla gurur duyduZipzip-
Bugünkü menüm sporum
Sabah 11.00
1 haşlak yumurta
2 parmak b. Peynir
2 zeytin
Bol söğüş yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Ara 15.00
1 bira
6 yeşil erik
15 tuzlu fıstık
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase baharatlı yoğurt
Çeyrek lavaş
Salata
Spor
120 dak eliptik. 480 p
240 mekik. 40 p
10 dak kalça. 70p
27 dak jillian. 162p
3600 adım 53p
Toplam 795p
2,5 lt su.
Şimdi arkadaşımla çok samimiyim ama ben de müşterisiyim yaniYok sordum şimdi yapacak doktora riskli gruptan değilmiş. Sadece hergün 3 lt su (geldik yine senin sözüne) içip akşam 7 den sonra bir şey yemicekmişiz. İşlem başarısı için bi de yarım saat yürüyüş hergün. Eşimin şu an son sınav ve ödevleri var çok stresli. Pazara bitiyor pazar günü konuyu açıcam kabul etmezse internetteselensu82 nin sevmediği 2 haftada karnı incelten kadına takılacam her halükarda para gidecek ve sizi sonuç konusunda bilgilendiricem
Tam olarak beni çözmüşsün. O parayı verirsem o spor yapılacak arkadaşSeloş bunu beğendi
no comment
Kuzum sen böyle çok öğün yemezdin dondurma niye regl falan mısın
Seloş buna bayıldıııı
Seloş bununla gurur duydu
Şimdi arkadaşımla çok samimiyim ama ben de müşterisiyim yani
Ki bu işi yapan herkes işin ehli olduğunu söylüyor sana bir şey olur mu zararı var mıdır hiçbir fikrim yok
Ama tek tavsiyem işe yaramaz ise paranı geri alma garantisi al
Başka biri mesela dolgu yaptırmıştı kız memnun kalmadı ve bn aracı oldum arkadaşım parasını geri aldı
Ha bana sorarsan canısı healthypoddle için de sen dondurma yersen o da işr yaramaz
Ama bence senin güdülenmeye ihtiyacın var parasınu verirsem güdülenirim diyorsan herşey mübah
Bn öyleyim mesela spora para verdiğimden asla aksatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?