Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen cumaya kadar sabretmeliyim Zipzip- spor puanım bugün 150 oldu

Çoook mutlu oldum canım ya. Kaldıkça kahrolacaktı

Annen adina cokkk sevindim canim sonra hep aklina gelip gidemediği ne yanacaktı kiyamam ona allah sabir versin okunan hatimleri kabul etsin rabbim
Annem çok ciğerli herkese çok düşkün dıdının dıdısına bile günlerce ağlar hasta haliyle kalkar İstanbul'a gider gidemese babamı gönderir git cenazeye katil diye eşim askerdeyken yanımda kaliyorlardi geçen yıl ocakta dedemin dayısının oğlu vefat etmiş kanserden babama diyor sen git cenazeye babamda benden habersiz otobüs firmasina gitmis otobüs akşam saat 22 de var demiş gündüz otobüsleri yola çıktı diyince cenazeye yetisemem diye gidemedi kendilerinin sanki sağlığı yerinde gibi her yere yetişmeye çalışıyorlar bende üzülüyorum birgün yollarda kalacaksınız gidin İstanbul'a yerlesin diyorum sülale orda hiç yoksa 2+3 ayda bir istanbula gidip.geliyorlar yol parasina ordan bir ev almıştınız diyorum

Ayyyy yaaaa napsinlar onlarda dogru diyon o yol parasıyla ev alinir

Ayyyy yaaaa napsinlar onlarda dogru diyon o yol parasıyla ev alinir
Kız ikiside tansiyon hastası annemin ayak kikirdaklari tamamen bitmiş kemik kemiğe dayanmış adim attıkça küt küt ses geliyor en mantiklisi oraya yerlesmekti ama.artik cocuklar var imkansız gitmeleri

Zipzip-
Bugünkü menüm sporum

Sabah 11.00
1 haşlak yumurta
2 parmak b. Peynir
2 zeytin
Bol söğüş yeşillik
1 dilim kepek ekmeği

Ara 15.00
1 bira
6 yeşil erik
15 tuzlu fıstık

Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase baharatlı yoğurt
Çeyrek lavaş
Salata

Spor
120 dak eliptik. 480 p
240 mekik. 40 p
10 dak kalça. 70p
27 dak jillian. 162p
3600 adım 53p

Toplam 795p

2,5 lt su.

Birşey sorabilirmiyim sana belki unutmus olabilirim yasin kactiki senin bide nerde oturuyodun özür dilerim bazen kacirabiliyorum konusmalarida
Şimdik çok deşifre olmak istemiyorum nerde oturduğumu söylemiyeyim . Yaşıma gelince senden birazcık büyüğüm.
Çok her şeyi söylersem tanıdık çıkarız belki.

Canım afiyet olsun, 2 patates fazla olmuş birde tatlı . Biraz hareket eklesen gayette güzel

Tatlım ne gibi riskleri varmış bu uygulamanın. Öncelikle iyi bir bilgi edin bununla ilgili. Ben normalde bir şey gizlememe taraftarıyım ama asla kabul etmez diyorsun. Eğer riskli bir uygulama değilse belki anlatamana gerek kalmaz. İlk seanstan sonra duruma göre anlatırsın belki.

Afiyet olsun dındurmaya da dayanamıyor insan dimi . Turşu da ödem yapmaz umarım

Z zipzip kaptanım bişey sorucam bölgesel 240 : 100 puan mı ben mekik bölgesel 240 ad için 40 p yazıyorum 10 dak bölgesel için 70 p yazdım
Bi kontrol edermisin

Yok sordum şimdi yapacak doktora riskli gruptan değilmiş. Sadece hergün 3 lt su (geldik yine senin sözüne) içip akşam 7 den sonra bir şey yemicekmişiz. İşlem başarısı için bi de yarım saat yürüyüş hergün. Eşimin şu an son sınav ve ödevleri var çok stresli. Pazara bitiyor pazar günü konuyu açıcam kabul etmezse internette selensu82 nin sevmediği 2 haftada karnı incelten kadına takılacam her halükarda para gidecek ve sizi sonuç konusunda bilgilendiricem

Yolladığın resim çok güzelmiş canım. Maaşallah

Gidebilmesine çok sevindim canım. Yoksa ölümünü kabullenmek de çok zor olacaktı annen için. Dediğin gibi acısını da dibine kadar yaşamış olur, başka türlü normalleşemez. Bu arada çocuklara kim bakacak, var mı akrabalar.

Seloş bunu beğendi
no comment
Kuzum sen böyle çok öğün yemezdin dondurma niye regl falan mısın
Seloş buna bayıldıııı
Seloş bununla gurur duydu
Şimdi arkadaşımla çok samimiyim ama ben de müşterisiyim yani
Ki bu işi yapan herkes işin ehli olduğunu söylüyor sana bir şey olur mu zararı var mıdır hiçbir fikrim yok
Ama tek tavsiyem işe yaramaz ise paranı geri alma garantisi al
Başka biri mesela dolgu yaptırmıştı kız memnun kalmadı ve bn aracı oldum arkadaşım parasını geri aldı
Ha bana sorarsan canısı healthypoddle için de sen dondurma yersen o da işr yaramaz
Ama bence senin güdülenmeye ihtiyacın var parasınu verirsem güdülenirim diyorsan herşey mübah
Bn öyleyim mesela spora para verdiğimden asla aksatmam

Tam olarak beni çözmüşsün. O parayı verirsem o spor yapılacak arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…