Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su özellikle çok önemli canım, 3 litre su içip yürüyüş yaptığım zamanlar çok güzel eksi geliyordum. Yağların atılması gerekiyor, bunun için de suya ihtiyaç var. Her durumda bilgilendir mutlaka canım, benim de alt karın bölgesi için bir seylere ihtiyacım var.

Filiz selosu sevdi

26 mayıs
09.30
2 kaşık pastırmalı yumurta
Peynir
2 siyah zeytin
Domates salatalık
1 kaşık tuzlu yoğurt
13.45
Yarım tabak etli yeşil fasulye
Yarım tabak börülce içi
Yoğurt
18.30
Yeşil çay ıspanak pancar keten tohumu bıztlattım
Su 4 ü geçtim
Spor 1 saat pilates 180p
1 dk plank 20 p
Zipzip- H hasbeenandgone

Afiyet olsun canım , valla cuma bir rüzgar estiricen gibi maşallah çok beğendim

Sonunda tam anlamıyla regl oldum kızlar ve ağrım spiralden çok oluyor öğleden sonra yatar pozisyondaydım hep
Ve protein almadığımdan mı regl den mi bilmiyorum Allahım o kdr zor yaptım ki sporumu 1 dk plank de zor durdum

Afiyet olsun yine süpersin

Canım regl yorar tabi 1-2 gün sarsıyo insanı geçmiş olsun

Filiz bu menüyü sevdi
Kız bugün senin tuzlu yogurt cikti antakta bölgesinde üstüne onlarin salçası konup yiyolarmis ekmekle cokkk güzel dedi yerken manyak kari özendirdi benide

Afiyet olsun canım , valla cuma bir rüzgar estiricen gibi maşallah çok beğendim
Yok kiz bu hafta rüzgarlar benden yana olmaz üst üste verdim ya 500gramda olsa şükür sen essss yeter bu hafta açığı kapatırız

Filiz bu menüyü sevdi
Kız bugün senin tuzlu yogurt cikti antakta bölgesinde üstüne onlarin salçası konup yiyolarmis ekmekle cokkk güzel dedi yerken manyak kari özendirdi benide
Yolla adres yollayayım dicem de işte tuz var 1 tatlı kaşığı yiyorum korkumdan
Yalnız reglyim ve tatlı yemedim öp beni alnımdan başkaan n yardımcısı şerif
Ama sabah olsa da acaba yoğurda yulaf katsam üstünr çilek döşesem 1 kaşık fıstık ezmesi yesem diyorum
Dolapta da dondurma var ama yemiyoruz tabisi spora yazık

Kiyamam sana eferim yememisin ben olsam götürürdüm haftaya görürsun
sen beni offff cikilotaaa yiyim sanki hic yemedigim seyde

Yok kiz bu hafta rüzgarlar benden yana olmaz üst üste verdim ya 500gramda olsa şükür sen essss yeter bu hafta açığı kapatırız
Bende verdim 1 kilo tamam 10 gün direnir artık 1 de fena depil %1.60 gibi bişeydi
Senden ümitliyim bak yazdım buraya

26.05.2020 Salı
09.00 Kahvaltı: Haşlanmış yumurta domates salatalık kaşar peynir yeşil çay
11.00 Ara öğün: Türk kahvesi
Spor: Bantta 40 dk yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: fırın tavuk , kırmızı pul biberli yoğurt
14:00 Ara öğün: Hurma 3 adet
18:00 Akşam yemeği: patlıcan salatası az zeytinyağlı
Su:Yatana kadar 2 litre olur
Akşam sporum yok baldırlarım ağrıdı

Bende verdim 1 kilo tamam 10 gün direnir artık 1 de fena depil %1.60 gibi bişeydi
Senden ümitliyim bak yazdım buraya
Bende spor ters tepki yapiyo kas yapiyom galba tartıda sonra sabit yada gram oluyo cins bir vücudum var yada beynim diyim

Afiyet olsun canim gayet güzel gidiyorsun sabah yapmissin zaten sporunu devami gelir daha sonra

Kiyamam sana eferim yememisin ben olsam götürürdüm haftaya görürsun
sen beni offff cikilotaaa yiyim sanki hic yemedigim seyde
Ergin kırbaç diyor ki regl olunca şeker yemek tamamen psikolojik
Bilemiyorum ya buzluğa muz attım sen hiç dondurma yaptın mı cnm
Sütüm kalmadı sabah alcam belki ertesi sabaha denerim sadece süt ile donmuş muzu bıztlatıyorlar ama umarım olur
Birde bnm resmen tüm karın bölgem şişiyor çok kilo almış gibi hissediyorum benim psikolojimi bozuyor
Aslında hiç regl yapmayan da varmış yakın arkadaşım kullanıyor kocası jinekolog
Ama sanki olmamak da şişirmez mi insanı
1 yıl emzirirken olmadım tertemiz hissetmek de güzel bir his

Afiyet olsun canim gayet güzel gidiyorsun sabah yapmissin zaten sporunu devami gelir daha sonra
Sağol canım cevapların için teşekkür ederim sizden bu güzel enerjileri aldıkça daha çok istiyorum. Ekmeksiz de yaşamımı sürdürebiliyorum çok mutluyum. En çok ekmek yememekten korkuyordum ama artık alıştım sanırım bugün 3. Günüm bitti

Muz çilek dondurucuya attim cikarinca az yogurt ve bal dondurma gibi oluyo zaten kaşıkla ye
Gece sahura süt buzluktan muz chia kakao ve kahve bızztt yaptim cok leziz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…