Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Muz çilek dondurucuya attim cikarinca az yogurt ve bal dondurma gibi oluyo zaten kaşıkla ye
Gece sahura süt buzluktan muz chia kakao ve kahve bızztt yaptim cok leziz oldu
Evet chia pung değil mi hiç denemedim bn
Ama chia da kalorisi yüksek gece yapıp sabah yesel daha iyi olur kahvaltı yerine de yeriz

Maşallah oluyo iste cokkk sevindim bende ekmeksiz hayat yok saniyodum ama birakinca nasilda mutlu oldum tabiki bazi sebzeleri az daha olsa ekmekle yiyebiliyorum onun disinda yemiyorum,cokkkk guzel gidiyosun başladığından beri menulerin guzel boyle devam hepimiz yanindayiz

Ama chia da kalorisi yüksek gece yapıp sabah yesel daha iyi olur kahvaltı yerine de yeriz
1çay kaşığı olarak ekliyorum tok tutma özelliği varmis arastirdimda normalde gündüz yerim aslinda

İnşallah hep böyle devam akşam sporlarını eşimle yapacağız parkta hem spor hem temiz hava alma şeysinden o benden zayıf ama kilo aldım diyip duruyor şuan oda benimle birlikte diyette

Babam evde canım babam bakacak yarında kız kardesim gidecek aynı sehirdeler zatın virüsten dolayı gidip gelmiyordu annemlerin yanına yarın yasak kalkiyor 3 güne geri dönecekler zatın annemler

26 mayıs
Sabah:limonlu su
Bir haşlanmış yumurta ceviz peynir zeytin domates yumurta bir dilim çekirdekli ekmek
Ara:kayısılı yeşil çay
Öğle:kabak yemeği bir kase yoğurt
Sütlü kahve
Aksam saat 6:yumurtalı ıspanak yedim 1 tabak
Işten gelince bayram için dünüre gittik çay türk kahvesi biraz karpuz bir dilim tatlı
Spor:30 dakika kardiyo
30 dakika bisiklet
Su:2 litreyi geçti
Reglin ilk günü aşırı yorgunum iyi geceler herkese
Zipzip-

Ekmek hiç umrumda değil ah şu tatlıdan da kilo alinmasaydi tebrik ediyorum

Koşu baya kalp çarpıntısı yapıyor ya kardio olsun

Benim bugünüm güzel başladı kötü bitti maalesef menü falan yok Aslında akşamüstü çatkapı misafir geldi o ana kadar gayet iyiydim ama sonra sohbet arası yedim bişeyler. şu ara bi motivasyonsuzluk yaşıyorum. Arada mezun mu olsam diye düşünüyorum ama bi taraftan sık dişini mezun olursan 65e inemezsin diyorum zaten regl de gelmedi daha onun da etkisi var. bu hafta affedin beni kızlar artı gelmemek için şu iki gün elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki hafta telafi ederim inşallah.

Tamam abla bende senin gibi yapıcam yarından itibaren inşallah iyi sonuç alayim

Afiyet olsun canım güzel menü. Ev işleri de spora giriyor 2 dakikası 1 puan toplam spor puAnını yaz Zipzip- i etiketle

Selenim muzları küçük küçük dilimle at buzluğa. Sonra buzluktan çıkar, rondadan geçir. Kaşığın sırtı ile ez. Tam dondurma kıvamı oluyor tavsiye ederim....

Canım afiyet olsun güzel menü tatlıyla bitmeseydi iyiydi ... ben hem yedim hem tatlı ile bitirdim
çalışıyor musun sen de? Spor puanını hesaplayarak yazarsan Zipzip- İçin kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…