Ne kadar zamanda 16 kilo verdiniz
allah sabır versin özellikle anneneKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Tamam canım. Hayırlı olsun kolay gelsinGünaydınnnn bugün başlıyorum inşallah hayırlısıyla ama çok aktif olamayabilirim sorun olmaz umarım sınav sürecinde olduğum için akşamları yediklerimi yazarım muhakkak ama
Teşekkür ederimTamam canım. Hayırlı olsun kolay gelsin
Rica ederim canım sporunu da puanlamayı ve kaptanımız zipzipi etiketlemeyi unutma olur mu?Teşekkür ederim
Tamam canımRica ederim canım sporunu da puanlamayı ve kaptanımız zipzipi etiketlemeyi unutma olur mu?
Canım çok üzüldümKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
İlk çıkarken öyle oluyorSalgından beri hiç alışverişe gitmedim hep eşim gitti bugün ilk kez gideceğim çok endişeli ve heyecanlıyım
26 mayıs
Sabah:limonlu su
Bir haşlanmış yumurta ceviz peynir zeytin domates yumurta bir dilim çekirdekli ekmek
Ara:kayısılı yeşil çay
Öğle:kabak yemeği bir kase yoğurt
Sütlü kahve
Aksam saat 6:yumurtalı ıspanak yedim 1 tabak
Işten gelince bayram için dünüre gittik çay türk kahvesi biraz karpuz bir dilim tatlı
Spor:30 dakika kardiyo
30 dakika bisiklet
Su:2 litreyi geçti
Reglin ilk günü aşırı yorgunum iyi geceler herkese
Zipzip-
Bugün oğlumun doğum günü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını cuma akşamı keseceğiz tartı bitsin
Bir dilim yerim
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
26 mayıs
Sabah
2 dilim k. Ekmeği
1 h.yumurta.
4 zeytin
Peynir
Salatalık
Akşam (18 de)
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
1 br ayran
Sabah 30 dk
Akşam 30 dk eliptik
20 dk dans ettik çocuklarla
2 saat temizlik
Puan 300 puan
Zipzip-
Dansı puanlamadım canım sen yazarsın
Salgından beri hiç alışverişe gitmedim hep eşim gitti bugün ilk kez gideceğim çok endişeli ve heyecanlıyım
Günaydınnnn bugün başlıyorum inşallah hayırlısıyla ama çok aktif olamayabilirim sorun olmaz umarım sınav sürecinde olduğum için akşamları yediklerimi yazarım muhakkak ama
Sağol canım, bende seni tebrik ediyorumTebrik ederim canım bende 1 kilo vermişimaz ama normalde kilo alırdım ilkkez kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?