6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.KURALLAR
Takim Kaptani :Zipzip-
Kaptan yardimcilari
@snglmlk
@madamhd
Günlük menü paylaşımi liste şeklinde su miktarı, spor türü ve süreleri eklenerek paylaşılmalıdır.
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak.
*Haftalık minimum 50 mesaj sınırı vardır.(bu kural takımla kaynaşmak için var,unutmayın!)
*Cuma günü kilo bildirimleri en geç saat 12.00’a kadar yapılmalıdır.
* 2 hafta kilo bildirimi yapmayanlar,iki hafta üst üste sabit yada artı gelenler ile takım kurallarına uymayanlar takımdan uzaklaştırılır.
*Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi
de kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.
☆ Takıma zaruri durumlar hariç, 3 gün gelmeyen diskalifiye edilir.
☆ Uzun sure takıma gelemeyecek olanların, mazeretlerini takim kaptanına iletmesi gerekir.
☆ Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formınu doldurması gerekir.
katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )bluedeniz
YAŞINIZ:44
BOYUNUZ:1.60cm
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: evhanımı
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareketsizlik ve dengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı bir yaşam sürebilmek için kilo vermek istiyorum.
☆ Takıma yeni katılanların deneme suresi EN AZ İKİ HAFTADIR. 2 haftalık deneme suresi sonunda cuma günü yapılan bildirimde kilo yüzdeleri %0.9 ve ustu olduğu hafta listeye alınırlar.
☆ Takım içinde verilen görevler yerine getirilmeli ve gerektiğinde takim motivasyonunu arttırmak için yapılan aktivitelere katılım zorunludur.
☆ Takımda motivasyon düşüren,polemiğe girmeye çalışan kisi süresiz olarak takımdan uzaklastırılır.
Kilo bildirimi su şekilde yapılmaktadır;
Gecen Cuma gunu kilom : xx
Bu Cuma gunu kilom : xx
Fark :xx
Yuzde :××
Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakamın 5 ve 5 den büyük olması durumunda yuvarlama yaparak, önündeki sayıya (yani 2.rakama) 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor.
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
◇◇◇◇◇◇◇◇
Merhaba canım, hoşbuldum teşekkur edrim. Kuralları okudum ve formu doldurdumMerhaba hoşgeldin canim ilk sayfada kurallari okuyup formu doldurabilir misin
Çok memnun oldum canım. Ben de Bursa da yaşıyorum. İnşallah canım şuan nefes almakta ve hareket etmekte bile zorlanıyorum diyebilirim. Hareket olarak çok pasifleştim iki aydır. Beslenme düzenide çok bozuldu ve iki ayda üç kg aldım.
Bisikleti 45 dakika sürdümYine tenhalaşmış buralar
HoşgeldinizMerhaba canım, hoşbuldum teşekkur edrim. Kuralları okudum ve formu doldurdum
Karantinanın hayatimiza olumsuz etkileri ne yazik kiÇok memnun oldum canım. Ben de Bursa da yaşıyorum. İnşallah canım şuan nefes almakta ve hareket etmekte bile zorlanıyorum diyebilirim. Hareket olarak çok pasifleştim iki aydır. Beslenme düzenide çok bozuldu ve iki ayda üç kg aldım.
Aslinda hep yazıyorum ablacim da gozunden kacti galibaSenin adını hep zeynep sanıyodum ben canim elif güzel isim
18 yaşındayimbitek ben degilmisim adini sanını biliyodumda yasini bilmiyodumdu
Hoşbuldum canım, Gemlik, sende mi bursalısınHoşgeldin canım bursadanmineresindensinkiiii
Tamam ablacım olur meyveyide yarin yersinKızartma değil canim yıllardır fırında yaparım pilav bana değil ev halkına meyve bugün dursun o zaman yarın karpuz yerim olarmi
En güzeli ablacım benim kızlarda poğaça seviyor ben sevmiyorum o yüzden yapicam bugün onlaraCanım süper bir karar olmuş,
Benim oğlumda dün bana ıspanaklı börek yapmıyosun dedi, dönemeçli börek istiyomuş. Yani kol böreği
3 yufkadan yapıcam hiç olmazsa ıspanak yer
Aynen öyle. Sürekli mutfakta bireyler yaparken buluyorum kendimi. Sonuç bu. Çok güzel kilodasın maşallah. Darısı bizlere olsun inşallahKarantinanın hayatimiza olumsuz etkileri ne yazik ki
Ama burda olmak motive sagliyor bende 60 kiloydum 57 ye dustum 2 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?