- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
bende biliyorum gecen izledim güzelŞimdi tvde ne yediğini biliyorum diye prog var. İngilterede obez üzerinde araştırma vs
Güzelmiş izliyorum
Evet bende arkami 2dk döndügum an birikim yapiyolar mubareklerHerkese merhabaaaSabah kendi halime dalınca girmeyi unuttum yeni yeni alışıyorum Bi mesaj birikimi olmuş artıkilk işim buraya girmek olacak yoksa yetişemem o kadar mesaja
Sey etmiyorum ortim uykumu alip kendimi toplayinca döverim onlarıAyyyy allahimmm sendemi leylaaaa sendemi bana şediyosunnn bugunleridemi görcektim
Heheyyttttt beni burda harcicak varsa çıksınSey etmiyorum ortim uykumu alip kendimi toplayinca döverim onları
Sen de elin armut mu topluyo kendini savunmayi ögrenmelisin yoksa harcarlar senj burda gülüm
Kızartma değil canim yıllardır fırında yaparım pilav bana değil ev halkına meyve bugün dursun o zaman yarın karpuz yerim olarmiAblacim bugun persembe karniyarik kizartma mi
Pilav diyorsun aman dikkat et
Cok fazla meyve tuketmiyorum ben yersemde gunduz yiyorum
Meyvenin cesidine gore miktari degisir tek cesit mi yiyeceksin
Sen üzülme ben seni himayeme alırım döverim dôvdürmem söverim sövdürmem
Hoşgeldiniz seyhan ben yolumuz uzun ama vazgeçmek yok tabikiHerkese merhabaaaSabah kendi halime dalınca girmeyi unuttum yeni yeni alışıyorum Bi mesaj birikimi olmuş artıkilk işim buraya girmek olacak yoksa yetişemem o kadar mesaja
Tamam canimAbla kayısı benim listede orta boy 4 adet yazıyor sende 4 taneden fazla yeme bence benim kiloma 4 normal ama sana fazla gele bilir
Simdi gördüm bu mesaji sende olmasan Gülümse zatenSen üzülme ben seni himayeme alırım döverim dôvdürmem söverim sövdürmem
Ha şöyleHeheyyttttt beni burda harcicak varsa çıksın
Sen daha ortini tanimamisin
Aynen ablacım bugün sürekli düşünüp durdum bakalım artık inşallah herşey düzelirBi yerden başlanması lazım , ilk sefer strese sokar insanı çok iyi anlıyorum canım seni
Bende 1 ay evde hamur işi yapmamayı düşünüyorumCanım aynen daha güzel olacak sende sağlıklı beslenmeye geçmelisin, tatlıları börekleri unut kimseye faydası yok biliyosun
Ben geldimYine tenhalaşmış buralar
Canım süper bir karar olmuş,Bende 1 ay evde hamur işi yapmamayı düşünüyorum
Merhaba hoşgeldin canim ilk sayfada kurallari okuyup formu doldurabilir misinMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?