Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kızlar temizliğe daldım cam siliyorum sil süpür toz al wc banyo balkon temizlenecek sonra yemek faslı akşam üzeri biraz dışarı çıkarız bisiklet binmek istiyorum yine. Bugün menü
Orman kebabı
B.pilavı
Salata

2 gibi yoğurtlu yulaf yerim akşam az yemek için
Yarın tartı günü allah yüzümüzü güldürsün 1.gelsin

Alış-veriş yaptım geldim lahana filanda aldim karnıyarık yapacam bugün salata pilav filan yeriz meyve gelmiş kayısı filan kaç adet yemeli acaba
Abla kayısı benim listede orta boy 4 adet yazıyor sende 4 taneden fazla yeme bence benim kiloma 4 normal ama sana fazla gele bilir

1.65 1.67 ancak benden az uzun az zayıf işte

165 cm için bile 66 kg az valla, iyi yapmışın canım kilo vermekle, biz eşimle aynı kiloyu alır aynısını veririz genelde bizde aynı boydayız aramızda 10 kilo olursa iyi ama şu aralar aramızda13-14 kilo var onun daha çalışması lazım

Bizimki iki lokma fazla yesin çıkarıyor bebek gibi ya yemek sevmez tatlı sever görseniz kibrit copu psikolojimi bozuyor.
İstese de kilo alamiyor ama ben zaten sevmem diyor

Canım valla iyice beynine mesaj gönder zayıfla eşinle yanyana çok güzel uyumlu görünün

Ya 88 olsaydım havanı dusunebiliyormusjn burdaki.kizlara.1 haftada 2 kg hevesim kursağımda kaldı yarım günlüğüne 88 olaydı iyiydi haftaya 87 yeter

Kıyamam sana yaaa , nası hava ararsın biliyonusun 3-4?hafta üstüste eksi gelirsen havan olur, eksinin kaç olması önemli değil

Ay canım kolay gelsin, ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum

Iyi diyelim iyi olsun ortim yorgun hissediyorum sürekli bu aralar. ramazandan ciktikya uyku duzenimi oturtamadim henüz sanirim.

Ben de onlara vururum demek cok isterdim ama valla halim yok
Ayyyy allahimmm sendemi leylaaaa sendemi bana şediyosunnn bugunleridemi görcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…