Şükür iyiyim bugun dışarı cıkcam yemek yapıyorum bu saatte :)Iyiyim.canim sen nasilsin ❤
AhahahahaÇizgilidün bende fanta içmiştim yalnız değilsin
Gelen vurdu vurdu vurdu giden vurdu vurdu vurduVurmayın gızzzz şu kıza ne istiyonuz garibimden
Abla kayısı benim listede orta boy 4 adet yazıyor sende 4 taneden fazla yeme bence benim kiloma 4 normal ama sana fazla gele bilirAlış-veriş yaptım geldim lahana filanda aldim karnıyarık yapacam bugün salata pilav filan yeriz meyve gelmiş kayısı filan kaç adet yemeli acaba
Yine artığı bol bir msj olmuş
Ben de özledim ortim nasilsin
Sen üzülme ben seni himayeme alırım döverim dôvdürmem söverim sövdürmemGelen vurdu vurdu vurdu giden vurdu vurdu vurdu
Hemende ortisine cvp verirmişBen de özledim ortim nasilsin
Bide kontrol etsem yazdigimi offf artikYine artığı bol bir msj olmuşsen demeden ben diyim
Eziklemesinler ortimi kim ezikliyoHemende ortisine cvp verirmişsende olmasan ezikliyorlar bu kızı göz kulak ol kızz
İyiyim canim sen nasilsinBen de özledim ortim nasilsin
Hep kafama kafama vurdular yumruk kadan oldu şiştiEziklemesinler ortimi kim ezikliyo
Sana emanet ettik ya sahip cikmiyo musun
Iyi diyelim iyi olsun ortim yorgun hissediyorum sürekli bu aralar. ramazandan ciktikya uyku duzenimi oturtamadim henüz sanirim.İyiyim canim sen nasilsin
Ben de onlara vururum demek cok isterdim ama valla halim yokHep kafama kafama vurdular yumruk kadan oldu şişti
1.65 1.67 ancak benden az uzun az zayıf işte
Bizimki iki lokma fazla yesin çıkarıyorbebek gibi ya yemek sevmez tatlı sever görseniz kibrit copu psikolojimi bozuyor.
İstese de kilo alamiyor ama ben zaten sevmem diyor
Ya 88 olsaydım havanı dusunebiliyormusjn burdaki.kizlara.1 haftada 2 kghevesim kursağımda kaldı yarım günlüğüne 88 olaydı iyiydi haftaya 87 yeter
Slm kızlar temizliğe daldım cam siliyorum sil süpür toz al wc banyo balkon temizlenecek sonra yemek faslı akşam üzeri biraz dışarı çıkarız bisiklet binmek istiyorum yine. Bugün menü
Orman kebabı
B.pilavı
Salata
2 gibi yoğurtlu yulaf yerim akşam az yemek için
Yarın tartı günü allah yüzümüzü güldürsün 1.gelsin
Beni buna istenmeyen kilolarım mecbur ettiYani o yağsız tuzsuz uzun bi detoks gibi hippo heyecan arıyor demek ses etmeyek
Ayyyy allahimmm sendemi leylaaaa sendemi bana şediyosunnn bugunleridemi görcektimIyi diyelim iyi olsun ortim yorgun hissediyorum sürekli bu aralar. ramazandan ciktikya uyku duzenimi oturtamadim henüz sanirim.
Ben de onlara vururum demek cok isterdim ama valla halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?