Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 rer adet yumurta domates salatalik peynir salam
3 zeytin
3 közlenmiş çarliston biber

Ara
Sade kahve lokum

Akşam
1 lavaş XXL durum
( 1 koz pqtlican 1 koz biber soğan domates et sote maydanoz turşu dan oluşan 2-3 durumluk iç harciyla )

7 bardaksu

No egzersiz

Uzak mi annenler canim keske seyehat yasaklari aciklansada gidip görseniz
Hepimiz cok sıkıldık evde durmaktan aslinda bende sürekli evdeydim 5 aydir ama evden çıkamayacağını bilmek daha cok etkiliyor insani

Hepimiz cok sıkıldık evde durmaktan aslinda bende sürekli evdeydim 5 aydir ama evden çıkamayacağını bilmek daha cok etkiliyor insani
Bende 4 aydır annemleri göremedim başka şehirdeler.. gitmek istiyorum artık 1 aya kdr inş..

Afiyet olsun canim

1 saat uzaklıkta biz de artık seyahat yasağı yok ama çocuklar gidemez
Bilmiyorum eşim izin için soracaktı bakalım
Şimdi o bana gitsek mi dedi bn ikilem de kaldım ceza da yiyebiliriz
Hani bunu bilmek aklıma düşürmese endişem yükselmezdi ay bilmiyorum bu fikri aklımdan çıkarmam lazım
Bn yrn arkadaşıma falan bi kahveye gidim 4 günden sonra atamadım herhalde içimden sıkıntıyı

Cnm ben düzenli ve sağlıklı beslenerek 38 kilo verdim 2 sene kdr da korudum.. bi sene kilo aldım.. kısa vadede vermek için bunu yapıyorum.. oturmadan verim dedim yoksa uzun vadede tabiki sağlıklı beslenme..
Ben şok nasıl 38 kilo verdin ? Profesyonel yardım aldınmı ?
Valla tebrik ederim
Şu an kaç kilosun ne olmak istiyosun ?

Canım ya , artık normalleşme başlasa , insanlar hep stresli diken üstünde valla

Evet ya 10 yaş altına sokağa çıkma yasağı nedir onlar zaten anne baba olmadan çıkmaz ki bizi de bağlıyorlar bende özledim ailemi gidemiyorum

Canım hafif bir leslie fakan yapsan

Sabah süper
Ara okey
Akşam da tamam, yavaş yavaş lavaş yerine 2 dilim kepek ekmeği veya (genelde diyetisyenler önerir) 2 wasa sade

Canım hafif bir leslie fakan yapsan

Sabah süper
Ara okey
Akşam da tamam, yavaş yavaş lavaş yerine 2 dilim kepek ekmeği veya (genelde diyetisyenler önerir) 2 wasa sade

Ya ekmek tuketmedigim için almıyorum özel olarak bizde onu kimse ağzına sürmez haftada 1 bile olmuyor lavaş o yuzden çok umursamıyorum

Leslie belki gece yapmadan yaparim çok iyi olur farkındayım ama keyfim yok hiç bişey yapasim gelmiyor

Dogru cocuklarin cikmasi daha yasak

Kilona göre suyunu artirman gerekiyo canim

Bugünkü menü ve spor bildirimim

Sabah 10.00
Göz yumurta
2 parmak b. Peynir
3 zeytin
2 ceviz
1 hindi füme (küçük boy)
Bol söğüş

Ara 12.00
Yeşil çay 5 erik 1 gün kurusu

Öğle 14.30
5 y kaşığı. Kabak yemeğ
1 kase yoğurt baharatlı

Akşam 19.00
2 y. Kaşığı kabak
1 y kaşığı tavuk sote
1 kase yoğurt baharatlı
Salata

Sporrrrrr

25 + 60 dak eliptik 340p
240 mekik : 40 p
10 dak çalışma 60 p
Jillian1 27 dak 162
Toplam 602 p

Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar gelir

Vazgeçmel yooooook sakın ! Keyfim yok falan dinlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…