- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Uzak mi annenler canim keske seyehat yasaklari aciklansada gidip görsenizAma bugün hiç iyi değilim zannımca bu evde olma durumu işe gitmeme sürekli çocuklarla olma ailemi özleme beni depresif yaptı
Kardeşimle annemlere gitmek istiyoruz ve o bana bu teklifi dün gece yaptı o andan beri aklımda gitmek var
Kendimi toparlayamıyorum
Kalbim küt küt atıyor
Halbuki bu evde olma işine çok alışmıştım..
Enerjim düştü
Of
Bende 4 aydır annemleri göremedim başka şehirdeler.. gitmek istiyorum artık 1 aya kdr inş..Uzak mi annenler canim keske seyehat yasaklari aciklansada gidip görseniz
Hepimiz cok sıkıldık evde durmaktan aslinda bende sürekli evdeydim 5 aydir ama evden çıkamayacağını bilmek daha cok etkiliyor insani
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
1 rer adet yumurta domates salatalik peynir salam
3 zeytin
3 közlenmiş çarliston biber
Ara
Sade kahve lokum
Akşam
1 lavaş XXL durum
( 1 koz pqtlican 1 koz biber soğan domates et sote maydanoz turşu dan oluşan 2-3 durumluk iç harciyla )
7 bardaksu
No egzersiz
Insallah gidip gorursun canim ❤Bende 4 aydır annemleri göremedim başka şehirdeler.. gitmek istiyorum artık 1 aya kdr inş..
1 saat uzaklıkta biz de artık seyahat yasağı yok ama çocuklar gidemezUzak mi annenler canim keske seyehat yasaklari aciklansada gidip görseniz
Hepimiz cok sıkıldık evde durmaktan aslinda bende sürekli evdeydim 5 aydir ama evden çıkamayacağını bilmek daha cok etkiliyor insani
Ben şokCnm ben düzenli ve sağlıklı beslenerek 38 kilo verdim2 sene kdr da korudum.. bi sene kilo aldım.. kısa vadede vermek için bunu yapıyorum.. oturmadan verim dedim yoksa uzun vadede tabiki sağlıklı beslenme..
Ama bugün hiç iyi değilim zannımca bu evde olma durumu işe gitmeme sürekli çocuklarla olma ailemi özleme beni depresif yaptı
Kardeşimle annemlere gitmek istiyoruz ve o bana bu teklifi dün gece yaptı o andan beri aklımda gitmek var
Kendimi toparlayamıyorum
Kalbim küt küt atıyor
Halbuki bu evde olma işine çok alışmıştım..
Enerjim düştü
Of
Evet ya 10 yaş altına sokağa çıkma yasağı nedir onlar zaten anne baba olmadan çıkmaz ki bizi de bağlıyorlar bende özledim ailemi gidemiyorum1 saat uzaklıkta biz de artık seyahat yasağı yok ama çocuklar gidemez
Bilmiyorum eşim izin için soracaktı bakalım
Şimdi o bana gitsek mi dedi bn ikilem de kaldım ceza da yiyebiliriz
Hani bunu bilmek aklıma düşürmese endişem yükselmezdi ay bilmiyorum bu fikri aklımdan çıkarmam lazım
Bn yrn arkadaşıma falan bi kahveye gidim 4 günden sonra atamadım herhalde içimden sıkıntıyı
Menüm
Sabah
3 zeytin
Ara
Sade kahve lokum
Akşam
1 lavaş XXL durum
( 1 koz pqtlican 1 koz biber soğan domates et sote maydanoz turşu dan oluşan 2-3 durumluk iç harciyla )
7 bardaksu
No egzersiz
Ya ekmek tuketmedigim için almıyorum özel olarak bizde onu kimse ağzına sürmez haftada 1 bile olmuyor lavaş o yuzden çok umursamıyorumCanım hafif bir leslie fakan yapsan
Sabah süper
Ara okey
Akşam da tamam, yavaş yavaş lavaş yerine 2 dilim kepek ekmeği veya (genelde diyetisyenler önerir) 2 wasa sade
Dogru cocuklarin cikmasi daha yasak1 saat uzaklıkta biz de artık seyahat yasağı yok ama çocuklar gidemez
Bilmiyorum eşim izin için soracaktı bakalım
Şimdi o bana gitsek mi dedi bn ikilem de kaldım ceza da yiyebiliriz
Hani bunu bilmek aklıma düşürmese endişem yükselmezdi ay bilmiyorum bu fikri aklımdan çıkarmam lazım
Bn yrn arkadaşıma falan bi kahveye gidim 4 günden sonra atamadım herhalde içimden sıkıntıyı
Kilona göre suyunu artirman gerekiyo canimMenüm
Sabah
3 zeytin
Ara
Sade kahve lokum
Akşam
1 lavaş XXL durum
7 bardaksu
No egzersiz
Galiba geçen bir diyetisyen her 20 kiloda 1 lt demiştiKilona göre suyunu artirman gerekiyo canim
Ya ekmek tuketmedigim için almıyorum özel olarak bizde onu kimse ağzına sürmez haftada 1 bile olmuyor lavaş o yuzden çok umursamıyorum
Leslie belki gece yapmadan yaparim çok iyi olur farkındayım ama keyfim yok hiç bişey yapasim gelmiyor
Evet canim her 25kiloya 1litre su içilmesi gerekiyo ben oyle alistimki 4yakin oluyo artikGaliba geçen bir diyetisyen her 20 kiloda 1 lt demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?