Dinliyorum canimKızlar 1 haziran diyor dinliyor musunuz
Sehirler arası seyehat yasagi kalkiyor1 haziran
Evet canim gözümüz aydinKızlar 1 haziran diyor dinliyor musunuz
Çarşamba cuma 14.00 20.00 arasi dedi sanki benmi yanlis anladim18 yas altina sokağa cikma yasagi devam edecek
Yok dogru canim da tamamen kalkmadi yaniÇarşamba cuma 14.00 20.00 arasi dedi sanki benmi yanlis anladim
Yapacak birşey yok o günler arasi çıkacaklar napalim canlari yeterince sıkıldı zaten enazindan anneme giderim bende evden cikmis olurumYok dogru canim da tamamen kalkmadi yani
Benim icinde kotu oldu seyahat yasagi kalkinca koye gidecegiz galiba net yokYapacak birşey yok o günler arasi çıkacaklar napalim canlari yeterince sıkıldı zaten enazindan anneme giderim bende evden cikmis olurum
Cnm başarı öykülerinde konum var .. başardım mi şimdi ben diye orda yazdım hepsini..Ben şoknasıl 38 kilo verdin ? Profesyonel yardım aldınmı ?
Valla tebrik ederim
Şu an kaç kilosun ne olmak istiyosun ?
Menüm
Sabah
1 rer adet yumurta domates salatalik peynir salam
3 zeytin
3 közlenmiş çarliston biber
Ara
Sade kahve lokum
Akşam
1 lavaş XXL durum
( 1 koz pqtlican 1 koz biber soğan domates et sote maydanoz turşu dan oluşan 2-3 durumluk iç harciyla )
7 bardaksu
No egzersiz
Bugünkü menü ve spor bildirimim
Sabah 10.00
Göz yumurta
2 parmak b. Peynir
3 zeytin
2 ceviz
1 hindi füme (küçük boy)
Bol söğüş
Ara 12.00
Yeşil çay 5 erik 1 gün kurusu
Öğle 14.30
5 y kaşığı. Kabak yemeğ
1 kase yoğurt baharatlı
Akşam 19.00
2 y. Kaşığı kabak
1 y kaşığı tavuk sote
1 kase yoğurt baharatlı
Salata
Sporrrrrr
25 + 60 dak eliptik 340p
240 mekik : 40 p
10 dak çalışma 60 p
Jillian1 27 dak 162
Toplam 602 p
Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar gelir
28 Mayıs
09.08 Çorba yarım portakal üç kuru incir
Saat 12.15 karnıyarık yarım kase çorba yoğurt
Saat 17.30 çorba Salata az bal-kaymak
Saat 19.45 kabak çekirdeği
1,9 lt su
45 puan spor
Benim icinde kotu oldu seyahat yasagi kalkinca koye gidecegiz galiba net yok
Belki gitmedebilirim belli degil canimGiderseniz uzun süre mi kalırsınız ki? Hiç mi gelemiceksin buraya
Iyi akşamlar canim kardesimde online olarak ödev hazirliyor zor gercekten kolay gelsinHerkese iyi akşamlarrrHiç uğrayamadım bugün malum dönemde online olarak çalıştığım için zamanı hiç farketmedim tüm gün bilgisayar başında otur otur tutuldu her yer gidip az hareket edem Mesajların hepsine baktım enerjinizi hayran kaldığımı söylemek isterim
Belki gitmedebilirim belli degil canim
Kardesim 18 yas sinirinda :)
Bir kardesim de üniversitede okudugu icin sınavlari olacak oda evde kalacak
Baslarinda durmak adina evde olabilirim
Gitsem de artik net paketi yaparim
Gecen senelerde zor giriyordum nete ama bu sene martta gittik baglanti daha iyiydi
Aklıma ne geldi bak elif ben hergun temizlik işine gidiyorum iki saatlik cumartesi pazar hariç onuda spor puanına eklesekmiGörüşürüz ablacim kolay gelsin işinde
Iki tane yardim var hallederler gozum arkada kalmazAnladım canım inşallah gitmezsingidersende biz burdayız hallederiz sıkıntı yok. Listeyi paylaşacak yardımcıların da var. Yardımcı kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?