Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Canım sabah kuru kayısı ve kabuklu elma ye. Başka bir şey yeme bekle... bi de leğene sıcak su koyup oturabilirsin çatlak vardır belki o yüzden de yapamıyor olabilirsin

Özel.izin alınmaz mı ya araştıran var mı sonuçta sokak değil araba özel araca barinizin olsa hep kurala uydum hiç evden çıkmadım ama bunaldım ailemi özledim
Özel izinle gidilebiliyor diye biliyorum canım. Aynen çok bunaldık. Bir dönem temizlikle bozdum, şimdilerde de mutfaktan çıkmıyorum. Sonuç malum.

Özel.izin alınmaz mı ya araştıran var mı sonuçta sokak değil araba özel araca barinizin olsa hep kurala uydum hiç evden çıkmadım ama bunaldım ailemi özledim
Arkadaşım otobüsle geldi. Otobüs firmaları herşeyi ayarlıyorlarmış. Özel araçla biraz daha zor geçerli bir sebep gerekiyor

Perşembe
Kahvaltı
Yarım h.yumurta
Peynir zeytin
1 t.kaşığı bak
Domates salatalık biber
2 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yulaflı yoğurt

Akşam
5 kş orman kebabı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 br ayran

1.5 saat yürüyüş 90 puan
40 dk eliptik 160 puan
6 saat temizlik 180 puan
Toplam 430 puan
2.5 lt su

Kaptanım 71,5 cıktı ama gerçek kilom değil hem regl hem wc sıkıntım var ne yapayım bekleyimmi biraz daha kaça kadar bildirim yapabiliyoruz göz doktoruna gidiyorum birazdan gelince yazayim olurmu Zipzip-
Daha vaktimiz var ablacim gelince bildirim yapabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…