- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canım sabah kuru kayısı ve kabuklu elma ye. Başka bir şey yeme bekle... bi de leğene sıcak su koyup oturabilirsin çatlak vardır belki o yüzden de yapamıyor olabilirsinKizlar çok afedersiniz 3 gündür tuvalet sorunum var bi çare lütfen kayısı çayı içtim kefir içtim sütlü kahve içtim tarçınlı yoğurt yedim yok yok çatlayacam nerdeyse
Cuman mübarek olsun canım. Yaptım bugün kahvaltı. Allah pişman ettirmesinKahvaltı yaptığını daha biz göremedik ki
Özel izinle gidilebiliyor diye biliyorum canım. Aynen çok bunaldık. Bir dönem temizlikle bozdum, şimdilerde de mutfaktan çıkmıyorum. Sonuç malum.Özel.izin alınmaz mı ya araştıran var mısonuçta sokak değil araba özel araca barinizin olsa hep kurala uydum hiç evden çıkmadım ama bunaldım ailemi özledim
Evet
Arkadaşım otobüsle geldi. Otobüs firmaları herşeyi ayarlıyorlarmış. Özel araçla biraz daha zor geçerli bir sebep gerekiyorÖzel.izin alınmaz mı ya araştıran var mısonuçta sokak değil araba özel araca barinizin olsa hep kurala uydum hiç evden çıkmadım ama bunaldım ailemi özledim
18 yas alti ailesi ile gidebilecekmisÖzel.izin alınmaz mı ya araştıran var mısonuçta sokak değil araba özel araca barinizin olsa hep kurala uydum hiç evden çıkmadım ama bunaldım ailemi özledim
Tabii 25,5 olmak herkesin harcı değil nerden bulacaksın gülen emojiYaşıma uygun bir arkadaş bulamadım
Ne mutlu sana kuzum...
canım hoşgeldinEvetkilolarımızda yakınmış bu arada
Bugün haber geldi çocuklar şehirler arası velileriyle seyehat edebiliyor şükürler olsunKoyamamak ortim sana. Alınır bence ya.... Başvurun öğrenin tabii ki aile gibisi var mı?
Daha vaktimiz var ablacim gelince bildirim yapabilirisnKaptanım 71,5 cıktı ama gerçek kilom değil hem regl hem wc sıkıntım var ne yapayım bekleyimmi biraz daha kaça kadar bildirim yapabiliyoruz göz doktoruna gidiyorum birazdan gelince yazayim olurmuZipzip-
Çok mutlu oldum18 yas alti ailesi ile gidebilecekmis
Izin cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?