Günaydın canım ❤Herkese Günaydınsporu yaptım geldim ve ilk tartıya çıktımm iki günlük farkı görmek sevindirdi şu an 64.3 üm
Wc sıkıntısina gore guzel eksi canim tebrik ederim ❤Kahvaltı edeceğiz tartıldım
Geçen hafta 75.5
Bugün 75.1
-400
Tamam canim sen uygun sekilde puanlarsin ❤Zipzip- abla sporda aslında sabahları yoga birde ebru karadumanın star tv de programı var onu yapıyorum leslie benzeri o yüzden öyle dedim akşamları instagramdan dilay ersoyun 21 günlük programı var onada başlamıştım o da daha çok bölgesel en doğru şekilde puanların ben artık onu
Doğam büyüme istanbulda olmam sivaslı olduğum gerçeğini değiştirmiyor :))
Evropa yakası bendeniz.
Günaydın kızlarHepinize bol eksiler
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 78.5
Bu cuma: 77.7
Fark: 0.8
%1,02
Zipzip-
Menüde sporda spor süperPerşembe
Kahvaltı
Yarım h.yumurta
Peynir zeytin
1 t.kaşığı bak
Domates salatalık biber
2 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yulaflı yoğurt
Akşam
5 kş orman kebabı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 br ayran
1.5 saat yürüyüş 90 puan
40 dk eliptik 160 puan
6 saat temizlik 180 puan
Toplam 430 puan
2.5 lt su
Kaptanım 71,5 cıktı ama gerçek kilom değil hem regl hem wc sıkıntım var ne yapayım bekleyimmi biraz daha kaça kadar bildirim yapabiliyoruz göz doktoruna gidiyorum birazdan gelince yazayim olurmuZipzip-
Pazartesi : 88.6
Şu anki kilom :88.3
Kahvaltı dan sonra mı tartiliyordukben bildiğin açlığın dibine vurmusken tartiliyorum
Günaydın kuzum bn 53.9 umZipzip- reglden ötürü olduğunu düşünüyorum
Sana ödül yok dün bal kaymak yedin
55i tam gör o zmn ye pzt i bekle
Herkese Günaydınsporu yaptım geldim ve ilk tartıya çıktımm iki günlük farkı görmek sevindirdi şu an 64.3 üm
Kahvaltı edeceğiz tartıldım
Geçen hafta 75.5
Bugün 75.1
-400
Zipzip- abla sporda aslında sabahları yoga birde ebru karadumanın star tv de programı var onu yapıyorum leslie benzeri o yüzden öyle dedim akşamları instagramdan dilay ersoyun 21 günlük programı var onada başlamıştım o da daha çok bölgesel en doğru şekilde puanların ben artık onu
Yuzde 2.23 olacak abla harikasin tebrik ederimZipzip- kaptancım buyrun kilom
Eki Görüntüle 2641269
Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22
Gunaydin canim ❤Günaydın
Ay canımmm elimi korkak alıştırmıyım.Yuzde 2.23 olacak abla harikasin tebrik ederim
Guzel bir yuzde bugun icin birincilik bile getirebilirAy canımmm elimi korkak alıştırmıyım.
Doğru 2,23
Yüzdemde fena değil ha ne dersin
Bonus bu ne demek
Uyanınca tartıldıktan sonra hemen koca bir bardak su içiceksin ne demek çay içtim içmedim..
Gecmis olsun canımZızpzıp ben pazartesi tartılıp başlıycam, iki gündür rahatsızım canım midem falan karnım şiş
Az olsun bizim olsun ablacim ayrica elinden geleni yapiyorsun bir hafta az olir bir hafta cok sorun degil ❤Zipzip- canım kaptancım şimdiden anlaşalım önümüzdeki hafta 200-300 gr olursa öp başına koy , benim vücudum kilolardan kolay ayrılamaz
2 hafta sonra 5 lere hoşgeldin partisi vericem
Ablacım harikasınZipzip- kaptancım buyrun kilom
Eki Görüntüle 2641269
Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Tartiya çıkmaktan korkuyorum dün dikkat ettim ama bilemedim şimdiGünaydın canım ❤
Guzel bir yuzde bugun icin birincilik bile getirebilir
Bayram haftasında takımlar genelde dagiliyor
Yedin tatlı borekleri bayramda korkuyorsun simdiTartiya çıkmaktan korkuyorum dün dikkat ettim ama bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?