Nereye canimKızlar ben ctesi gözümü kararttım alcam çocukları gidicem
Herşeyi yaptım ilk defa böyle oldum benBende onun çaresi yok abla malesef
Evet cok yemek yememissin zaten ekmek var sadece insallah tartı yüzünü güldürür yarin bekliyoruz sabah ac karnına wcye çıktıktan sonra tartilabilirsinBildirimin için teşekkürler öğlen yemek yememiştim. Akşama etli ekmek yiyeceğim diyeevet canım karpuzun yanında artık peynir ile tüketeceğim - etli ekmekin boyutu büyük değil di. Orta boy denilebilir. inşallah canım spor ve su da dün sıkıntı vardı
Doğru demiş bizde diyoz onuKV kilo almışsın dedi işte
Pazartesi çarşamba cuma hafta 3 gün gibi geciyo ne çabuk geldi cumaHerkese iyi geceler
Yarın tartı günü oleyy
Bende istiyorum canim haftaya gitmekKızlar ben ctesi gözümü kararttım alcam çocukları gidicem
Sus KV taraftarı, bende biliyem öle dümdük denir miDoğru demiş bizde diyoz onu
Evet cok yemek yememissin zaten ekmek var sadece insallah tartı yüzünü güldürür yarin bekliyoruz sabah ac karnına wcye çıktıktan sonra tartilabilirsin
Karpuzsuz bitiremiyorumKarpuz erimistir zatennn afiyet olsun canim gayet güzel menünsporda yapilmis
Teşekkür ederimÇok güzel menü tebrikler
Şu an aklıma geldi benim kuru kayısı ve su bana çok çabuk fayda ederdi Ama hemen çare olmuyor malesef her sabah iki tane yiyip su içerdim Hem de düzene girerdi belki faydası olur abla sanadaHerşeyi yaptım ilk defa böyle oldum ben
Canım çok düzeniyimdir söylemesi ayıp ilk defa böyle oldum ıslatayım hemen kayısım var teşekkür ederimŞu an aklıma geldi benim kuru kayısı ve su bana çok çabuk fayda ederdi Ama hemen çare olmuyor malesef her sabah iki tane yiyip su içerdim Hem de düzene girerdi belki faydası olur abla sanada
Afiyet olsun canım ekmeklerini sabah yemeye çaliş 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmekle eş değer oldugu için kaç kepçe ictin bilmiyorum ayrıca 2 dilim ekmek daha üstüne birde nohut yemeği fazla olmuş akşam için bakliyat yemeğini 4 kaşık öğlen genelde akşama.sebze ağırlıklı besenirsen daha güzel.kilo verirsin
Afiyet olsun zamanla daha güzel olacak. Akşam biraz sıkıntılı hem mercimek çorba hem nohut hem ekmek biraya gelmeselermiş iyiymiş ama olsun daha güzel menüler görürüz
Annemlere cnm 1 saar uzaktalarNereye canim
Kardeşimi eşi alacak aramızda 10 dk bırakıcaz bn kendi arabamla gidicem arkalarındanBende istiyorum canim haftaya gitmek
Abla şu an reglim zaten tartıdan da umudum yok işin kötüsü 1 haftadan fazla sürüyor
İyi geceler canim güzel eksi geliyo sanirim çokkk sevinclisin
afiyet olsun canim sporda menunde cokkk guzellMenüm
Sabah;limonlu su 5 zeytin tavada biber pastırma domates bir dilim ekmek sürme peynirle
Ara:kayısılı form çay sütlü kahve yarım armut tekrar sütlü kahve bir bardak kefir
Aksam:iki karnıyarık bol yeşil salata
Çay
Spor:40 dakika bisiklet 4000 adim 1 saat ev temizliği iki saat akşam işim
Su:3 litreye yakın
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?