Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet cok yemek yememissin zaten ekmek var sadece insallah tartı yüzünü güldürür yarin bekliyoruz sabah ac karnına wcye çıktıktan sonra tartilabilirsin

Şu an aklıma geldi benim kuru kayısı ve su bana çok çabuk fayda ederdi Ama hemen çare olmuyor malesef her sabah iki tane yiyip su içerdim Hem de düzene girerdi belki faydası olur abla sanada
Canım çok düzeniyimdir söylemesi ayıp ilk defa böyle oldum ıslatayım hemen kayısım var teşekkür ederim

Afiyet olsun zamanla daha güzel olacak. Akşam biraz sıkıntılı hem mercimek çorba hem nohut hem ekmek biraya gelmeselermiş iyiymiş ama olsun daha güzel menüler görürüz

Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım

Annemlere cnm 1 saar uzaktalar
Bende istiyorum canim haftaya gitmek
Kardeşimi eşi alacak aramızda 10 dk bırakıcaz bn kendi arabamla gidicem arkalarından
İlk kez 1 saatlik yolu çocuklarla yalnız gidicem
Yazın 20 25 dklık yolu gidip geliyorum ama bakalım
Dikkatimi çok dağıtıyorlar hikaye dinliyorlar yatmadan sevdiklerini. Telime mi indirsem bilemedim

Menüm
Sabah;limonlu su 5 zeytin tavada biber pastırma domates bir dilim ekmek sürme peynirle
Ara:kayısılı form çay sütlü kahve yarım armut tekrar sütlü kahve bir bardak kefir
Aksam:iki karnıyarık bol yeşil salata
Çay
Spor:40 dakika bisiklet 4000 adim 1 saat ev temizliği iki saat akşam işim
Su:3 litreye yakın
Zipzip-

afiyet olsun canim sporda menunde cokkk guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…