- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
BDv de hep demi bide yemek topiklerinde görüyorumFindiğim bu aralar 51 takılıyorum şu depresan hapim bitsin döneceğim 25.5 yaşıma
Sen buldun tabi blueyi Ohhh ne âlâ....
Hanimkelesimigetir bacimi tanıyor musun? Onunla yasitiz mübarek de çok zayıf diyet gruplarına takılmıyor işte....başka da yok şimdilik...
Elhancım yakınmışız senleFindiğim bu aralar 51 takılıyorum şu depresan hapim bitsin döneceğim 25.5 yaşıma
Sen buldun tabi blueyi Ohhh ne âlâ....
Hanimkelesimigetir bacimi tanıyor musun? Onunla yasitiz mübarek de çok zayıf diyet gruplarına takılmıyor işte....başka da yok şimdilik...
Hayirli cumalar canim ❤Hayırlı cumalar❣
Günaydın canim❤Günayyyddııınnnn
Geçmişe başliyim de bakalım ne zamana biter sonra tartılırım
Kız abla mezun olsanda gitme haa kal sen burdaElhancım yakınmışız senle
ilgilenme diler benleAksam sopa gostermemisler galiba kahvaltiya niye dikkat etmedin
Tartil bakalim dogru sonuc olmaz ama haftaya Kahvalti oncesi tartilirsin
Haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum canim,
Cok fazla detoks yapma bu hafta saglikli beslen
Bu gobecikler sporticime gelsin maşallahZipzip- kaptancım buyrun kilom
Eki Görüntüle 2641269
Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22
Canım benim zaten minimum 2 ay sürer mezuniyetimeKız abla mezun olsanda gitme haa kal sen burda
Çok güzel olur havalarda sıcak çok yakışır bende mezun olunca kırmızı düşünüyorum ama açık kot ve kırmızıCanım benim zaten minimum 2 ay sürer mezuniyetime
Kırmızı elbise düşünüyorum ne dersin
Ben 7 li rakamlar bekliyordum yine iyisin :)ilgilenme diler benlepazara gidicem bugün kendime bol sebze alayım bari
Baalangic 69.4 izine çıkarken 64.7 idi sanırımEki Görüntüle 2641277
Elhancım bursada değilde burda olacaktın da yürüyüş yapardık ne güzelBu gobecikler sporticime gelsin maşallah
Sarışın bombam harikasın tebrik ederim dostum.
Bebeğim sevineceğim de kursağımda kalmasından korkuyorum.Elhancım yakınmışız senle
İki saat durmadan temizlik kaç spora bedelAklıma ne geldi bak elif ben hergun temizlik işine gidiyorum iki saatlik cumartesi pazar hariç onuda spor puanına eklesekmi
Uyanıklarda bugün
Senin temizlik puanini hesaplarken ×4 den hesaplamak lazımİki saat durmadan temizlik kaç spora bedelbence eklenir. Deli gibi temizlik yapan biri olarak yazıyorum tabi bunu
Aynısını düşündüm az önce....Elhancım bursada değilde burda olacaktın da yürüyüş yapardık ne güzel
Çok tatlısın altın kızlar bir iki
Findikfaresi123 canım seni de altın kızlar grubuna aldım
Yok mu artıran
Çok güzel al tabi boylu poslusun çok yakışır sana
Sayfam da okuyorsun dimi kaptanım yaptıklarımıSenin temizlik puanini hesaplarken ×4 den hesaplamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?