Olan oldu meyyalim korkunun ecele faydası yokTartiya çıkmaktan korkuyorum dün dikkat ettim ama bilemedim şimdi
Aslında pamuk gibiydim de suydu çaydı beni üzdünsinirli olduğunu yazmıştın dimi sen yav hani tartı için bazen öğlene kadar bekleriz ya aç su içmeden eski hayatımızda okula çıkıcaksam falan yumurta peynir zeytin yediğim olmuştu tartıda bi değişiklik olmamıştı.
Ama çaylı kahvaltı yapınca açkenden fazla çıkıyosun
Kız o kadar yemedimYedin tatlı borekleri bayramda korkuyorsun simdi
Çok sevindim darısı beşli rakamlara inşallah.@zıpzıp bu sabah tartıldım 69.8 kg yim. 3 haftadır 6 lı rakamları görmedim ben,
Olan oldu meyyalim korkunun ecele faydası yok
Tamm ya geliyorum kahvaltı yaptım ama o sayılmaz onu yamzmam akşama2 dakikası 1 puan :))
Hizlandirilmis program yokda spor var ,menude kacamak yapana ceza var
gelirsen takima 2 ayda istedigin kiloya ulasirsin
Bu hafta hesaplariz artik ablama gecmise dondurme bizi :))
En son 2007 de girmis siteye nicki alsam mi
Guzel menu afiyet olsun canim
Sporlarini puan olarak hesaplayabilir misin
Leslie hangisini yaptin
Spor yarışması yapiyoruz ekleriz
77.4 ile baslamissin 75 -76 arasinda gelirsin diye düşünüyorum
Gözünü karartmana gerek kalmadi izin cikti:))
Kullanan yok burda
Hak ettin canim kilonu cok guzel koruyorsun
Gunaydin hayırlı cumalar canim❤
Dun dikkat etmen 6 li rakamlari gormeni saglamis tebrik ederim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤
Canım benim teşekkürler senden de aynı performansı bekliyorum hatta fazlasınıAblacım harikasınmaşallah
çok tatlıÇok sevindim darısı beşli rakamlara inşallah.Bluecum Ali Kütük' te mi okuyor kizin. Cumhuriyet' te mi...Ne meraklı hatun bu Elhan abla nerden geldim 6. takıma diyeceksin ama...
Zararsizim benceçok da huysuz bir abla sayılmam sor bakim bizim kızlara Elhan abla için ne derler...
Bu hafta inşallah tam gaz devam ablacımCanım benim teşekkürler senden de aynı performansı bekliyorum hatta fazlasını ❤
Aslında pamuk gibiydim de suydu çaydı beni üzdün
Neyse yapacak birsy yok canim olan olduEn
Kız o kadar yemedimyazmıştım zati ama çıkacam eninde sonunda kaçış yok bu hafta artı gelicem haftaya telafi edrim inşallah
Aliyorum canim 75.7 gecerli bugun tartıldigin kiloyu alacagizTartı bildirimi yapim.. Aslında geçen hafta bildirdim ama o sayılmıyor sanki..
Güncel: 75.7
Zipzip-
Alcan mi beni listeye
Toparladım biraz korktum gecrnlerde 72 kilo çıkınca çıldırdımNeyse yapacak birsy yok canim olan oldu
Aliyorum canim 75.7 gecerli bugun tartıldigin kiloyu alacagiz
Geçen hafta
70.2
Bu hafta
71
+800
Aksam sopa gostermemisler galiba kahvaltiya niye dikkat etmedinTamm ya geliyorum kahvaltı yaptım ama o sayılmaz onu yamzmam akşamagidip tartiliyim
Haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum canim,Geçen hafta
70.2
Bu hafta
71
+800
Findiğim bu aralar 51 takılıyorum şu depresan hapim bitsin döneceğim 25.5 yaşımaTabii 25,5 olmak herkesin harcı değil nerden bulacaksın gülen emoji
Bu hafta çok zor vericem kendime cnm aralıklı oruç diyetini yeniden baslsttim birde adım sayar açtım bu ikisini bu hafta yapicamYinede çok zıplamamış, artık nolur düzenli beslenmeye geç, bu işin tek yolu kuralı bu
Aynen öyle yapicam cnm sebze ağırlıkli beslenicem çok seviyorum zaten aralıklı oruç diyetiyle beraber iyi olur 4 saat lik yemem olucak ondada bol bol sebze yiyicem diğer saatlerde çay kahve falanAksam sopa gostermemisler galiba kahvaltiya niye dikkat etmedin
Tartil bakalim dogru sonuc olmaz ama haftaya Kahvalti oncesi tartilirsin
Haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum canim,
Cok fazla detoks yapma bu hafta saglikli beslen
Seni tenhada kıstırırım elbetSen olayı yanlış anladın galiba canım sen yardımcı değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?