- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ama herkes dedi sana persembe gunu yenmemesi gerekenlerdendi bendede mercimek vardi yemedimGeçen hafta 78.1
Bu hafta 77.6
Fark -500
nohut biraz patlattı galiba
Tebrikler Elifcim.Beklicektim ama kimseye saygısızlık olmasin orucluyum belki daha eksi gelebilirim daha erkendi genede olsun
Gecen hafta 70.0
Güncel 69.3
Eksi 700 bukadar@Zipzip-
Evet canım şiddetle tavsiye ederim kısmetse 1 ay sonra size foto paylaşırım 2 ayda karnımın ne olduğunusportie canim karin brazil youtubedenmi yapiyosun
Su an en zayif kaptan ben degilim moralim bozukWaayyy kaptana bak sennkaptan dediğin 56 kilo olur arkadaş
Daha listelere bakmadim tesekkur ederim canimGeçen hafta 70,7ydin abla +300 sün
Vayy guzel eksi hosgelmis 6 li rakamlarBeklicektim ama kimseye saygısızlık olmasin orucluyum belki daha eksi gelebilirim daha erkendi genede olsun
Gecen hafta 70.0
Güncel 69.3
Eksi 700 bukadar@Zipzip-
Guzel eksi ile gelmişsin tebrik ederim canımGeçen hafta 78.1
Bu hafta 77.6
Fark -500
Teşekkür ederim ablacim amin inşallahTebrikler Elifcim.
Allah kabul etsin orucunu .
Napalım gülüm gaz olmadan olmuyo bana olmuyo meselaÇok tatlısın ❣ o zaman benim de hadi bana yetiş demem lazım sana. Destekli rakiplik
Bebeğim çok güzel...olsun iki kalıp yağ gitmiş sonuçta. Bir dahaki haftaya inşallah daha güzel gidecek.Geçen hafta 78.1
Bu hafta 77.6
Fark -500
Beklicektim ama kimseye saygısızlık olmasin orucluyum belki daha eksi gelebilirim daha erkendi genede olsun
Gecen hafta 70.0
Güncel 69.3
Eksi 700 bukadar@Zipzip-
Canım tebrik ederimGeçen hafta 78.1
Bu hafta 77.6
Fark -500
14.takim kaptani bugun gordumde 54.3 kiloya dusmus :))Zipzip- kimmiş benim kaptanımdan zayıf kaptan hemen ona 1 tepsi baklava börek gönderiyim, yesin kendine gelsin
Tebrikler kaptanım 56 vaaybize de nasip olurmu acep
Helal olsun kız süper valla oh 6 lar hoşgeldin
Canım tebrik ederim
Sudan vermiştir O alır yeniden14.takim kaptani bugun gordumde 54.3 kiloya dusmus :))
Olur ablacim masalllah cook guzel ilerliyorsun boyunda uzun 56 da fıstık gibi olursun
Bensiz özel mesaj sayfasi actinizmi itiraf edin
Ben aşağı mahalleden naciye senİkinizide yeni görüyorum hoş geldiniz kimlerdensinizanan giller.baban giller
Hemen başlıyorum ısınmadan baslaniyomu hemen hergun yapılacak degilmi bi de ac karninami yapılıyoEvet canım şiddetle tavsiye ederim kısmetse 1 ay sonra size foto paylaşırım 2 ayda karnımın ne olduğunu
Beklemede kalın , ya da sizde başlayın ❤
Sen yokken biz vardıkBacılar siz ne ara gruba dahil oldunuz
Madamim şişko bir diyetisyene kim gider di mi tatlim...Waayyy kaptana bak sennkaptan dediğin 56 kilo olur arkadaş
Benimde bir ayağım burda biri çukurdaBen bir girip bir çıkıyorum.. ama bir elim burda
Sana söz veriyorum ömrüm olursa gelecem ziyaretine. İnşallah yeni evine hayırlı olsuna gelirim. Sen zaten önceden davetlisin unutma...Canım ablammmmmmmmm
Görürsün senBuna kim inanirrrrr kadir inanirrrr
Açtılar kuzum ama uzun ömürlü olmadı için rahat olsun.Bensiz özel mesaj sayfasi actinizmi itiraf edin
Isınıp daha iyi tabi ama yavaş yaptığın için hareketleri kendi kendine ısınırHemen başlıyorum ısınmadan baslaniyomu hemen hergun yapılacak degilmi bi de ac karninami yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?