Süt detoksunu ogretenden Allah razı olsunAdim adim yiyip göbek yapiyordu sonrada ah yedim vah yedim hurraaaa süt detoksuydu
Bu sefer ceza vereceksin yapcak birşey yokk3 arti ortalamayi kotu etkiledi
Nota aliyoruz 0.30 altinda olduğumuz için gitti nazar boncugumuz
EstağfurullahVayy y artist iyi kapakti
Üstüme aldım lafiağır konusmayim diye öyle yazdim canim dikkat edin diye diye kaptan, bayramda herkes gömmüs masallah buneeee böyleee bende cokkkk yemek istedim ama saygimdan yiyemedim
Sen guzel kilo ver haftaya oncesi sonrasi yaparim :)))Yaaa bende istiyorum
Madamim şişko bir diyetisyene kim gider di mi tatlim...
Canim müsaitsen listeyi kontrol edebilirsin miisinAynen abla
alan alsin daha sıkı sarılsin rahatlik daha cok artı getiriyor yazik vallaa eksi geleyim diye oruç tutuyorum yoksa bu hafta eksi gelemezdim benÜstüme aldım lafi
Kahvaltiyi daha yeni mi yapiyorsun neden erken tartildin kiKızlar ben şimdi gidip kahvaltı yapicam kızımı uyutayim önce
Spor cezasi vereceğiz menusunde kacamak geleneBu sefer ceza vereceksin yapcak birşey yokk
Sana söz veriyorum ömrüm olursa gelecem ziyaretine. İnşallah yeni evine hayırlı olsuna gelirim. Sen zaten önceden davetlisin unutma...
Gel abla gel fire mire bizi ancak bura paklar vallaBebeğim 60.8 olmuşum ben de umursamamaya çalışıyorum because regl şişkinliği var ...iki gün var daha ama...yüzük dar gelmeye başladı...
Free listeye girsem mi acaba... utanıyorum da...
Bayramin etkisi ne yazik kiElhan ablam 75.7yim.. diyete başladım çarşamba günü.. izne çıktığım kilodan 2 kilo artıyım.. ama listeyi kötü etkilemediğime sevindim açıkcası.. ama artılara baya üzüldüm.. bayram sonrası artı normal ama baya kötü olmuş..
777 ikinci yedinin arasına nokta koy benide fireye ekleyelim olmamiAlalim.ablacim.hemen yazayim kilonu korusan bile yeterli hep diyorum
Yani bayram biteli 3 gün oldu.. En azından 2 gün detoks yapılır ( daha önceki yıllardaki listede başıma gelmişti) artıları temizlemeyi bırak az da olsa eksiye geçilirdi..Bayramin etkisi ne yazik ki
Kiz sen 2bucuk kilomu aldin777 ikinci yedinin arasına nokta koy benide fireye ekleyelim olmami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?