Ama herkes dedi sana persembe gunu yenmemesi gerekenlerdendi bendede mercimek vardi yemedim
Ama eksi geldin sen neden uzuluyosunki arti gelenler üzülsünAslında söyle diyeyim hiç sebzem yoktu dolapta bugun pazar günü salata malzemesi de kalmamıştı ondan yiyeyim dedim hani yoksa yenmemesi gerektiğini biliyodum
Menülerde yazilmadi ki canım
Bu hafta menuleri takip edeceğim
Hatta bunun icin gonullu lazim
Spor puani derken zor oluyor
Cumaya kadar menu yazmayan liste disi kalacsk uzgunum
Gelmemelisin zatin sen yersen bende yerim benene benene
Ozaman siz yerseniz benim elim armutmu toplucak bende yerim toplu katliam
Haftaya da beni es gec yavrum regli gunum olcak ama artı gelmemeye çalisicam zaten nezaman geldimkiBu hafta menüleri ben kontrol ederim kaptanım. Bugünü es geçiyorum. Yarından sonra menülerdeki kaçamaklara ceza var.
Kılıçları çektim de geldim. Hadi bakalım
Arka arkaya sütü dök kafandan aşayaaa icine icine ılık ılık işlesin anca gider kacamaklarBu hafta menüleri ben kontrol ederim kaptanım. Bugünü es geçiyorum. Yarından sonra menülerdeki kaçamaklara ceza var.
Super olur canimBu hafta menüleri ben kontrol ederim kaptanım. Bugünü es geçiyorum. Yarından sonra menülerdeki kaçamaklara ceza var.
14 subattan beri 1 kere arti geldin galiba onun disinda gelmedin diye biliyorumHaftaya da beni es gec yavrum regli gunum olcak ama artı gelmemeye çalisicam zaten nezaman geldimkiZipzip- degilmi
Yok canım pazartesiNego cnm kilo bildiricek misin?
Harika bir eksi tebrik ediyorumZipzip- kaptancım buyrun kilom
Eki Görüntüle 2641269
Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22
Sağol canım, bilmiyorumGecmis olsun canım
Usuttun mu acaba dikkat et kendine
Harikasın canım
Artı gelmismiyimSuper olur canim
14 subattan beri 1 kere arti geldin galiba onun disinda gelmedin diye biliyorum
Benim yuzum cokmedi sanki 56 yim amaHedefime 4.3 kaldi bakalim bukiloyu haziran bitmeden verirsem 60a hedef koyarmiyim yüzüm cok çöküyo sonra bilemedimde
Benimde yüzümden hiç gitmezHedefime 4.3 kaldi bakalim bukiloyu haziran bitmeden verirsem 60a hedef koyarmiyim yüzüm cok çöküyo sonra bilemedimde
Yanlis mi hatirladim acabaArtı gelmismiyimayyy nerelere gidem ben
2kere sabit geldigimi biliyorum ama artı hic hatirlamadimYanlis mi hatirladim acaba
Sormaya simdi 3gun daha haftaya sarkcak üzüldüm gunum degil 3deydi ondan rahattimKotu olmus yaa
Bu günü es geçtim derken başkanım bugundemi kaçamak yapacaksın öyle hissediyorum.Bu hafta menüleri ben kontrol ederim kaptanım. Bugünü es geçiyorum. Yarından sonra menülerdeki kaçamaklara ceza var.
Yapmicagini kim soyledi önden o giderse arkadan biz gitcez vallaaaa hiç anlamam yerimkiBu günü es geçtim derken başkanım bugundemi kaçamak yapacaksın öyle hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?