Menülerde yazilmadi ki canımYani bayram biteli 3 gün oldu.. En azından 2 gün detoks yapılır ( daha önceki yıllardaki listede başıma gelmişti) artıları temizlemeyi bırak az da olsa eksiye geçilirdi..
Ben sana toplu menü atim mi 13 günlükMenülerde yazilmadi ki canım
Bu hafta menuleri takip edeceğim
Hatta bunun icin gonullu lazim
Spor puani derken zor oluyor
Cumaya kadar menu yazmayan liste disi kalacsk uzgunum
Tabii senin menuler belliBen sana toplu menü atim mi 13 günlük
Yok tatlilar değilde bı kaç gündür az ve sık yiyorum sanki doymuyorum gibi canım sıkılıyor kendimi biseyler yerken buluyorum nedenseBende dusunuyorum ama @Canfeb in kararli olmasi gerekiyor canim
Tamam senide ekliyorum hemen bayramda tatlilar,borekler artilari getirmis
Whuuuu maşallah ancak bitti geçmişi okımak2 dakikası 1 puan :))
Hizlandirilmis program yokda spor var ,menude kacamak yapana ceza var
gelirsen takima 2 ayda istedigin kiloya ulasirsin
Bu hafta hesaplariz artik ablama gecmise dondurme bizi :))
En son 2007 de girmis siteye nicki alsam mi
Guzel menu afiyet olsun canim
Sporlarini puan olarak hesaplayabilir misin
Leslie hangisini yaptin
Spor yarışması yapiyoruz ekleriz
77.4 ile baslamissin 75 -76 arasinda gelirsin diye düşünüyorum
Gözünü karartmana gerek kalmadi izin cikti:))
Kullanan yok burda
Hak ettin canim kilonu cok guzel koruyorsun
Gunaydin hayırlı cumalar canim❤
Dun dikkat etmen 6 li rakamlari gormeni saglamis tebrik ederim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤
2 kilo 200 Gr almışım evet hiç su icmiyorum Dukan birası yaptım bugün ama sahalara geri donucem göreceksinKiz sen 2bucuk kilomu aldin
Ne guzel motive olduysan haftaya listeyede aliriz seni katilima devam etWhuuuu maşallah ancak bitti geçmişi okımak
Aynen kaptancım, telden uyarı geldikçe daha bir motive oldum. Tıkınmadan açlık hissetmeyi özlemişim
Sağol canımmmDaha ne olsun canım7lere elveda pastası mı kessek
Nohuta rağmen gayet iyi canım tebrikler
Hiç de bilem eksi geldim ben bi kere taam mı
Tabiki dön olmuyo yoksa böyle yaaaa şu suyu gelip agzina tıkasım geliyo2 kilo 200 Gr almışım evet hiç su icmiyorum Dukan birası yaptım bugün ama sahalara geri donucem göreceksin
Ya işte isveç in en çok bu özelliğini sevdim.. menüler öğünler belli ya.. ne yapsam derdi yok..Tabii senin menuler belli
Ben senin bakış açını yerim yeriiimmmBebeğim çok güzel...olsun iki kalıp yağ gitmiş sonuçta. Bir dahaki haftaya inşallah daha güzel gidecek.
Teşekkurler canımmÇok sevindim darısı beşli rakamlara inşallah.Bluecum Ali Kütük' te mi okuyor kizin. Cumhuriyet' te mi...Ne meraklı hatun bu Elhan abla nerden geldim 6. takıma diyeceksin ama...
Zararsizim benceçok da huysuz bir abla sayılmam sor bakim bizim kızlara Elhan abla için ne derler...
Bir ileri iki geri ilerliyor
Kız valla aklıma gelmiyor insan hicmi susamaz birde diyorlar insan açlıktan ölmez susuzluktan ölür yok sevemedim anacim 34 senedirTabiki dön olmuyo yoksa böyle yaaaa şu suyu gelip agzina tıkasım geliyo
Canim müsaitsen listeyi kontrol edebilirsin miisin
Kız valla aklıma gelmiyor insan hicmi susamaz birde diyorlar insan açlıktan ölmez susuzluktan ölür yok sevemedim anacim 34 senedir
Gelmemelisin zatin sen yersen bende yerim benene beneneBak bakalım şuana kadar hiç artı gelmişmiyim
Yohhhh canlı kanlı karsindayimölmedin yani
Ozaman siz yerseniz benim elim armutmu toplucak bende yerim toplu katliamGelmemelisin zatin sen yersen bende yerim benene benene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?