- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tesekkur ederim negocumSen yüzde 1 i geçtin hakettin zaten
ohhh afiyet olsun
Kiz özele gerek yokta hafif ve az 2kisilik yaptimohhh afiyet olsun
Kaptan duymadan özelden tam tarif at heleeee
6 kaşık tahin miKiz özele gerek yokta hafif ve az 2kisilik yaptim
1yumurta,3yk pekmez,6yk tahin,6yk sut,1cayk.k.tozu,2yk yulaf unu,yada kepekli falan,karıştır dok kaplara 8dk falan pişiyor benim firinda
Kız 2kisilik bu 3kasik tahin 1bucuk kasik pekmez dusuyo kisi basi zaten sabah kahvaltida yiyodum ben 1kasik tahinle pekmez ispikci
Besinci olduk canimKızlar kaçıncı olduk belli mi
Afiyet olsun canimŞeyyyyy kaptanZipzip- bende şeyyy yaptim şeyyy minik sufle kabında tahin,pekmez az,bide yulaf unu azcik onlan tahinli sufle yaptim azdı ama doymadim bile gerçekten bak gerçekten sporumuda yaptim
Makarna olmamis canim zamanla menülerini duzene sokarsinBugün ki menüm söyle.
Kahvaltı,
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek
3 yesil, iki siyah zeytin
Bir dilim peynir
Bir cay kaşığı bal
Ara,
Yok
Öğlen,
Bir tabak yoğurtlu biber
Bir dilim ekmek
Ara,
Bir muz
Akşam,
Bir tabak kıymalı yıgurtlu makarna
Bir çorba kaşığı sulu köfte
Su iki litre dahada içerim.
Spor, 3 mil leslie yaptım.
5miiiiiBesinci olduk canim
Afiyet olsun canim
Makarna olmamis canim zamanla menülerini duzene sokarsin
Sporunu yapmissin guzel
şaka yapıyorum canısı tahine yayılırım ekran görüntüsü aldım biraz daha zayıflayayım denicemKız 2kisilik bu 3kasik tahin 1bucuk kasik pekmez dusuyo kisi basi zaten sabah kahvaltida yiyodum ben 1kasik tahinle pekmez ispikcibidaha sana tarif marif yok zeyno
Aksam.hic olmamis farkindasin zatenÇok fenayım zayıflama hastalagina yakalanmaya ahımı bilsem başka şeyler yapacağımmidem ağrıyor küçülen midemi buyulttum galiba
Sabah
Erken kalktım
Domates salam peynir biber kasar 1 rer tane 2 yumurta ile menemen gibi karıştırdım bişey yaptım
1 gibi bir Nescafe 4 gibitarcinli sut içtim
Akşam eşimle sofrada konuşurken nasıl bir stres olmusumsa 1 koca tabak pilav ile 1 koca tabak taze fasulyeyi gömdüm üzerine de sade kahve yanında 3 lokum
Şaka değil gerçek porsiyonlar en az 1.5 büyük tabak gibiydi çok fena midem ağrıyor. Aptal gibiyim ya
Şu an moralim bozuk aklıma aç insanlar geldi görmemiş gibi yedim
Bana egzersiz cevzasi ver kaptan yoksa yarına başlangıç yapacak moral bulamayacagim çok fena stres oldum ya ceza olarak temizle de diyebilirsin herhangi bir yeri spor da olabilir süresi de sendeAksam.hic olmamis farkindasin zaten
Bugunu unut yarin guzel bir baslangic bekliyorim
Leslie ya da gecen guN yaptigin dansi yapabilirsin canimBana egzersiz cevzasi ver kaptan yoksa yarına başlangıç yapacak moral bulamayacagim çok fena stres oldum ya ceza olarak temizle de diyebilirsin herhangi bir yeri spor da olabilir süresi de sende
Daha beyninde bitirmemissin sen canim,hic hos olmamış bugünü sil artik yarin guzelce toparlanÇok fenayım zayıflama hastalagina yakalanmaya ahımı bilsem başka şeyler yapacağımmidem ağrıyor küçülen midemi buyulttum galiba
Sabah
Erken kalktım
Domates salam peynir biber kasar 1 rer tane 2 yumurta ile menemen gibi karıştırdım bişey yaptım
1 gibi bir Nescafe 4 gibitarcinli sut içtim
Akşam eşimle sofrada konuşurken nasıl bir stres olmusumsa 1 koca tabak pilav ile 1 koca tabak taze fasulyeyi gömdüm üzerine de sade kahve yanında 3 lokum
Şaka değil gerçek porsiyonlar en az 1.5 büyük tabak gibiydi çok fena midem ağrıyor. Aptal gibiyim ya
Şu an moralim bozuk aklıma aç insanlar geldi görmemiş gibi yedim
Bu alemde başka nego yok olamazzz ulennn
Kız yesil profili vardi nebilim nasil silcegimi bilemedim elalem gelirse kafa tutar diye zaten manyak telefon kafayi yemisBu alemde başka nego yok olamazzz ulennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?