alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisah kirazım sen değilmiydin şok diyetler beni bu hale getirdi diyenlmaz: nolduda şimdi şok diyet yapıyosun bak bende ucundan başladım kaydirigubbakcemile5
Şeniz sabah haber verecek zamanımomadı fıstıgım özür .:1hug:Merak ettik abla seni bilmiyorumkismile
nasılsın deryam kahvaltını düzene koydunmu ..:hulya:hemde nasil sonrada mekik cekmek istiyorum ama halim kalmiyor
gidicem ablacim sagol ihmal etmek iyi degil
hmm dogru yag bezelenmeside olabilir canim gidim bakalim ne cikcak
hahahaahahahahah
bende nevsehirliyim canim ama bizim kasaba kayseriye daha yakin o yüzden tüm alisverislere kayseriye gidiyorduk.alismisin baya annene ama yine gelir sende gidersin kayseriye üzülme canim.
canim yorgunsun belkide ondandir.haftasonu dinlenirsin .haftaya da ayni olursa sende bi görün doktora hamile olabilirmisin acaba
oh oh bende cok severim ablam ankarayi.tr deyken 9 ay nevsehirde 3 ay hep ankarada gecerdi günüm.
Abla kitabımı bugün sipariş ettim idefix ten . Yarın kargolarlarsa pazartesi en geç elimde olur, haftasonu dağıtım yapmıyorlar ya, çok heyecanlıyım ya, hiç kaçamaksız monti yapmak istiyorum bilmiyorumkismile
monti topiğinde dikkatimi çekmişti ,bu yeni kitap ilkinden farklı mı
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
hayırlı olsun mezuniyetin canımcım opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
günaydın minik kivinin annesi Şeniz Şeniz
kaç kilo aldın toplam nilüşüm
sen 6 aylık hamile 75 kilo ,bi de bana bak akannehir akannehir
misafir gelince bende aynı oluyorum simoşum ,uykuya dayanamıyorum ya
genelde annemler falan gelince diyorum siz oturun ben uyucam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadaşın da ayıp etmiş:mymeka: nolur 20 dk idare ediverseklava:
biz çok fedakarlık yapıyoruz galiba herkes için ,ben kimseye hayır diyemiyorum ya
hahhahahaha :roflol: :roflol: :roflol::roflol: vallahi melekcim nilüşüm mesajını okudum ve aynı şeyi geçirdim içimden :roflol: kız hamile 75 kilo ve bennn ya beennnn :roflol: :roflol: :roflol: çoook utandım halimden, kendimdenn..
selamün aleyküm dostlarr... vereliniortak
nabarsınız? bayanssulusmile
sıkçaz bir tarafımızı vercez nurom başka çare yok
off zaten buaralar aynaya bile bakasım gelmiyor ,çok çirkin, çok şişko hissediyorum kendimi
saçımı kestirip boyatçam o bile içimden gelmiyor
sen neler yapıyosun şekercim Şeniz
saçımı boyadımbende kızıl viyole kollestonun.. oldum kızıl cazibeee :lepi: hahahahah nerem cazibeyse artık :))) şu geçenlerde paylaştığın bi video vardıya facede "erkek ne zaman bayılır" diyeydi sanırım adı. ordaki animasyondaki kadın gibi :)))) ayyyy ıyyyyy iğrennnçççç :roflol: :roflol: :roflol:
onun dışında tatile gideceğim için bi takıma dahil olmayı düşünmüyorum. tatilden sonraya bıraktım takım işini.. ama motivasyonum süper.. her sabah 1 saat tempolu yürüyüş ardındanda 15 dk spor aletlerinde çalışıyorum.. bol bol su tüketiyorum ve sana bunları şiddetlen tavsiye ediyorum. sanırım spor yapmak beniö iştahımı kesti acıkmıyorum bugünlerde benneyaptımki ama havalrdanda olabilir çok sıcak havalar yaa benneyaptımki
Abliiiş eceeemmm nasıl oldu, iyi dimi bilmiyorumkismile
günaydınlar canlar nasılsınız bugün keyifler nasıl,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
söz verdiğim gibi perşembe ve buradayım ortalık,
çok güzeldi mezuniyet hatta fotolardan ekleyim hemde kilo vermişmiyim görelim ee 10 kilodan fazla gitti.kaydirigubbakcemile2
ortalık biraz karışmış galiba sabah okudum ve gözlerie inanamadımakannehir kendimi de çok suçlu hissettim.mafoldumben
kötü niyetle hiç bir şey yapmama rağmen yine de hepinizden özür diliyorm. hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim vardır onu yapmışım resmenohaoldumsmile.
ayrıntılara boğmak istemiyorum şöyleydi böyleydi diye....
bu arada sanırım 85li rakamları gördüm tartıda bugün çok dikkat edicem hatta gözdem senin meyve kürünü uygulayabilirim yarına baya kilo verip kendimi affettirmek istiyorumbilmiyorumkismile
aman en kötü tarafıda iç suyu koş tuvalete iç suyu koş tuvalete :))
hoşgeldin ablam
hastane deyince az önce annemden haber aldım bir akrabamız kaa geçirmiş hastanedeymiş
durumu çok kötüymüş ,bütün kemikleri kırılmış ,yoğun bakımdaymış
küçük çocuğu var daha Allah eşine çocuğuna bağışlasın inşallah
çok üzüldüm
iyi akşamlaaaropuyorumnanaktan
naber kızlar.
sinemcim aman doktora gitmeyi ihmal etme canım.sağlık daha önemli.
Bugünkü menümü yazayım.
UYANINCA-2bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
1tabak kıymalı taze fasulye
yoğurt
AKŞAM
6tavuk kanadı-fırında pişmiş
1tabak fırında pişmiş sebze-yoğurtlu
1kase mercimek çorbası
koydum sayilir ablam evde spor yapmayada basladim iki gündürki kurtlarimida döküyorumnasılsın deryam kahvaltını düzene koydunmu ..:hulya:
dr git agrın için .ihmal etme .a.s
hosgeldin nurom nasilsinhahhahahaha :roflol: :roflol: :roflol::roflol: vallahi melekcim nilüşüm mesajını okudum ve aynı şeyi geçirdim içimden :roflol: kız hamile 75 kilo ve bennn ya beennnn :roflol: :roflol: :roflol: çoook utandım halimden, kendimdenn..
selamün aleyküm dostlarr... vereliniortak
nabarsınız? bayanssulusmile
hahahah bende ise baslayinca nasil edicem su wc isini.temmuzda basliyorum ise firinda artikin müsterileri her 5 dk wc ye gitcem diye bekleticem.isden kovulmazsam iyiaman en kötü tarafıda iç suyu koş tuvalete iç suyu koş tuvalete :))
ablam sevindim ecemizin iyi olmasina diyeti nasil gidiyorece günden güne ,iyiye gidiyor gözde ABLASII her şey yolundaaa Şeniz
canım hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinn tebrik ederimm :içelim:
gelelim banaa bu gün yine yoğun bir günümdeydimm :1no2:
sabah iki kaysı bir yeni dünyaa
sabah öğle arası eceyle birlikte yarım kase yayla çorbasıı
öğleden son ra hastanedeydimm yarım paket çizi peynirli krakerr
akşa m teflonda pişmiş hiç yağsız tavuk budu bolca soğan bir tane domates
ve bir kase hiç yağsız makarnalı yoğurt a.s
hoşgeldin ablam
hastane deyince az önce annemden haber aldım bir akrabamız kaa geçirmiş hastanedeymiş
durumu çok kötüymüş ,bütün kemikleri kırılmış ,yoğun bakımdaymış
küçük çocuğu var daha Allah eşine çocuğuna bağışlasın inşallah
çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?