Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin sinemciğim keyifler iyi bizde sen nasılsın canım

bende iyi nazcım.... keşke mezun olmasaymışım ya ben hala kilo veriyorum.... Doktora gitmem lazım sanırım.... Ben artık kilomu korumak istiyorum yaaaaa. Çok yersemde birden kilo alırmışım gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım vallaha

olumunekankayizsmile
canım ay mesajını görünce şaşırdım o korku çok fena sen git bir dr.a hem tahlillerii yaptırırsın hemde kilo korma programı verir bir ay onu uygularsın sonra alışırsın.
amakilo almak istemiyorsan yürüyüş yüzme veya başka bir sporu düzenl olarak yapmalısın hem sarkmaların olmaz hemde kionu muhafaza edersin

kaç kilo oldun sinemciğim . Dikkat et porsiyonlarını arttır biraz .

Nazcım 48 kilo oldum, birgün kilo verdiğim için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi..... eğer böyle devam ederse hamen doktora gideceğim... 1 hafta daha deneyeceğim... Bu sabah kahvaltıda sucuklu yumurta filan yedim bari biraz kalori alayım diye... bide bu şekilde deneyeceğim.

porsionlarını artır biraz canım . herzamankinden biraz fazla ye ozaman sorun kalmaz canım kiloda almazsın korkma .

sabah........meyve

ara ............börek

öğle ...........meyve

ara .............kızartma

akşam ........meyve

gece ...........kek

:roflol: :roflol: :roflol:

ben bu diyete bayıldım ama araları çikolata ve dondurma olarak değiştirsek olar mı yine kilo verebilir miyiz hocamkaydirigubbakcemile3

sağolasın deryacım mezuniyet güzel geçti sayılır. ben peruk kullanmak zorundaydım törende o beni çok etkildi hiç bir şey anlamadım kafamdaki peruğu düşünmekten,
döndüler annemler kayseriye 15gündür birlikteydik o kadar alışmışımki kocaman bir boşluktayım sanki kalkmak istemiyorum yerimden evde tek başıma, anneml kahvaltımızı yapıyorduk çarşı pazar geziyorduk spor yapıyorduk ne güzeldi yaa şimdi kaldım bir başımamafoldumben cenaze evi boşalmıştı tatlım daha 2.günden zaten ölen kişinin eşi öyle çok akrabaya fln gitmezdi herkes vefat edenin annesinin evine gidiyor taziyeye.
akrabayı ziyaret çok önemli herhangi bir olayda yalnı kalıyoruz sonralmaz:

sağol ablamm senin de yiğninin mezuniyetini vardı gittin mi?

aeben ablam gelmedi bugün pc de sorunmu var acaba
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

teşekkürler canım.bu grubun desteği olmasaydı bu kadar kısa sürede bu kadar kilo veremezdim.

doğru söylüyorsun canım.
insan psikolojisi diyetlerde ne kadar önmnemliymiş onu görüyoruz.bizi hırslandırdılar sağolsunlar biz de takır takır veriyoruz:)))

kolay gelsin hadi maşallah
bu arada ben foto eklemeye çalışıyorum ama sabahtan beri bir türlü olmuyorbilmiyorumkismile neyse denemeye devam...

çıtırlar ben çıkayım artık sabahtan beri mayışıyorum daha evimi toparlamadım kocam gelince şok olacak sabahtan beri yatıp yuvarlanıyorum. sırnaşık şey
hepimize mutlu günleropuyorumnanaktan

çıtırlar ben çıkayım artık sabahtan beri mayışıyorum daha evimi toparlamadım kocam gelince şok olacak sabahtan beri yatıp yuvarlanıyorum. Sırnaşık şey
hepimize mutlu günleropuyorumnanaktan

kolay gelsin canım . Akşam olmaya başladı benim yine uyku ve halsizlik olmaya başlıyor neden böylr oluyorum ki ... Sabahtan beri 20 defa lavaboya gitmişimdir herhalde idrar yollarım çok fena çalışıyor

kolay gelsin canım . Akşam olmaya başladı benim yine uyku ve halsizlik olmaya başlıyor neden böylr oluyorum ki ... Sabahtan beri 20 defa lavaboya gitmişimdir herhalde idrar yollarım çok fena çalışıyor

Acıkmış olabilirsin nazlıcığım kan şekerin düşmüştür, bende bugün montignac kitabımı sipariş ettim yarın gelir inşallah, ama durduramadım kendimi tam 6 kitap sipariş etmiş oldum, bu idefix te ben hep kendimi kaybediyorum, kendimi kaybettiğim bir kaç online alışveriş yaptığım sitede mevcut, benim internete girmem yasaklanmalı aslında sempatiksalakcinni:tomato:

yok canım acıkmadım . hatta şuanda hiç aç değilim diyebilirim . 2 gündür bu saatlerde hep uyku moduna geçiyorum . kitabın hayırlı olsun canım . bende bir ara alışveriş yaparken kendimi kaybediyordum . son eşim bütün kartlarıma el koydu onun için istesemde bişey alamıyorum kızıyor sevgili kocam . nişnlıyken onun bilmediği bir kartım vardı . nişan dönemi hep onu kullandım . baya birikmişti ödeyemedim . işyerinden avans almak zorunda kaldım şimdi taksitle işyerine ödüyorum maaşımdan kesiliyor . buda bana büyük bir ders oldu ... sende fazla kullanma simoş . sonrası kötü oluyor .

hımm dur hemen teşhisi koyalım bakalım yoksaaaa hamile misin?söylediğin şeyler hamilelik belirtisi gibi geldi bana.

bu arada akaşam yemğimi de yedim menümü yazayım hemen.akşam okulda nöbetçiyim birazdan nöbete gidicem.

sabah
1.k.k.kadar beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
şekersiz çay

öğle
6-7 kaşık kuru fasulye(akşamdan kalma)
bir lokmacık ekmek

ara
2-3 kaşık dondurma(dayanamadım napıyım)

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 çatal makarna
salata

akşamki nöbeti de spordan sayalım .300 öğrenciyle uğraşcam.kolay mı?

iyi akşamlar kıslar
sabah 9. dan buayana angarayı karışladık komşularla ayaklarıma resmen kara sular indi yeni geldik ever sziler nasılsınız .?

bediş ne habersin bacım valla aklımdasın hayırlı heber oldumu bacım soramadım bi türlü.?

süper fikir valla ben de yapıyorum bazen,iyi terletiyor.
hemde nasil sonrada mekik cekmek istiyorum ama halim kalmiyor
gidicem ablacim sagol ihmal etmek iyi degil
Bencede görün doktora canım, yağ bezeside ağrı yapar, mesela benim reglim yaklaşıncada göğsüm agrıyor
hmm dogru yag bezelenmeside olabilir canim gidim bakalim ne cikcak

yap canım haftada 10 kilo garantili :roflol: :roflol:
hahahaahahahahah
bende nevsehirliyim canim ama bizim kasaba kayseriye daha yakin o yüzden tüm alisverislere kayseriye gidiyorduk.alismisin baya annene ama yine gelir sende gidersin kayseriye üzülme canim.
canim yorgunsun belkide ondandir.haftasonu dinlenirsin .haftaya da ayni olursa sende bi görün doktora hamile olabilirmisin acaba
iyi akşamlar kıslar
sabah 9. dan buayana angarayı karışladık komşularla ayaklarıma resmen kara sular indi yeni geldik ever sziler nasılsınız .?

oh oh bende cok severim ablam ankarayi.tr deyken 9 ay nevsehirde 3 ay hep ankarada gecerdi günüm.

Dikkat edemiyorum ipin ucunu bu ara bayağı kaçırdım kuzu bilmiyorumkismile hamile olabilirmisin bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…