Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam millt nasılsınzı bugün hiç ugrayamadım aam süper calıstım yarın sabahtan denemeye gidicem yine dedim ne olur ne olmaz ben yatmadna tartılıp kilo bildiriminde bulunayım gerci regl haftamdayım nazcımm cok şişim beni sabit gec dermişimmmmmsempatiksalakcinni

azimli fıstıklarım benim bu haftada bütün olanlara ragmen 1. olacagmızdan süphem yok artıkın yarın aksam ögrenrim sonucları:hulya:

59 / 58.7/ 0.3 / % 0.50

hoşbulduk ablamnmm
akrabana acil şifalar diliyorum ablammm sağlıktan ötesi inanki yalannn :1no2:

kızlar haftaya Allah izin verirse mezun olmak istiyorum artık
dün ağzıma zorla sokulmaya çalışılan baklava diliminden iki elşimle yüzümü kapayarak kurtuldum
zira çenemden tutmak suretiyle ağzımı açmaya çalıştılar
artık çok göze batmaya başladım bencede yeter
hiç kilodan bahsetmeyen bi arkadaşım var şuan 8 aylık hamile
doğurur doğurmaz eski haline döneceğinden eminim
bu zamana kadar hiç aldın verdin muhabbeti durmamıştım ağzından
dün dedi benmi çok şişim senmi çok zayıfladın :))
tamam dedim alıcaamı aldım
yolda merhabadan öte gitmeyen samimiyetimin olduğu insanlar ne kadar zayıfladın diye çevirir oldu
ne kadaaaannnn mikemmelsin diyolar sempatiksalakcinni
haftaya kadar Allah izin verirse ucundan bi 53ü görsem tamam dicem ok??
kendinizi ben haftaya mezun olucakmış gibi ayarlayın yani takıma almak istediğiniz falan varsa
monti topiğinden devam tabiki
lüffen sıkı tutalım şu 2 hafta 1.lik bizim olsun
bu hafta 1 kilo daha vermek için elimden geleni yapıcam Şeniz

Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )

Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime

waaaaaaoooow naaptın bacım sen:lepi:

Günde 1,5 saate yakın yüzmeye başladım maytapım, birde 45 dakika yürüyorum, ama enerji veren şeyleri de tamamen hayatımdan çıkardığımdan pestilim çıkıyor ama değecek biliyorum, biraz durma kararı aldım ama çok hızlı vermeye başladım, sonrada ben hastalandımmı diye bunalıma girerim kendimi biliyorum alsanaalsanasmile 1'er kg vermeliyim haftada artık şakkıdı

günaydın fıstığım, bencede çok güzel veriyorsun ama yavaş yavaş verki hem kalıcı olsun hemde yüzüm gözüm çökmesin...

GÜnaydınlar kızlar benım kılomda 61 1,5 kılo vermıŞım . Herkes Çok gÜzel kılo vermıŞ bu hafta tebrık edıyorum herkesı .

günaydın fıstıklar ....süpersiniz yaa hepiniz:lepi::lepi:

desenize 1.lik bu haftada 6.takımınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada bende cuma diye bi tarılayım dedim,salı günü 78,100 dü kilom bu sabah itibariyle 76,900
inş.haftaya çok daha güzel rakamlar görücem,şu reglim bitsin sabahları koşmayada başlıcam, 12 hazirana kadar incelmem lazım....zemuszemuszemuszemus

ehehhehhe alnımızın akuyla 1.lik geliyorrrrrrrr
hadi bişey daha bulsanıza herkesler tescilleseydi keşke resimle insanları inandırmak zor malumm

günaydın kirazım . tebrik ederim seni canım . bittimi 5 günde 5 kilo diyetin canım.

ve geçen hafta 75ken şuan 73üm toparladım yani durumu :)

hoşgeldin nurommm nasılsın canım çok mutlu oldum seni gördüğüme,
maşallah azmetmişin vermişin aldığın kilolarıolumunekankayizsmile

ablam çok sevindim ece'nin iyi olmasına, maşallah senin de diyet iyi gidiyor sanırım. yüzdelerini çok merak ediyorumaklinialirimsmile
çok teşekkür ederim ablacım arısı ecenin mezuniyetine inşAllah:Saruboceq:

geçmiş olsun meleğim Allah tez zamanda şifa versin işAllah:Saruboceq:

hadi sultanım, hedefe az kaldı inşAllah böyle devam kaydirigubbakcemile5

Canım sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda kal bence hem çocuklarında var artık kendini daha halsiz bırakma hadi bakalım haftaya mezun edelim seni hem de birinci olalım inşAllah:Saruboceq:

günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.

68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))

meşallah meşallahzemuszemustebrikler fıstıklarım benim ...Şeniz

maşallahhh kirazcım çok güzel gitmiş böyle giderse 2 haftada aldığın kiloları vermiş olacaksın kaldığın yerden de devam edersin inşAllh:lepi:

GÜnaydınlar kızlar benİm kİlomda 61 1,5 kİlo vermİŞİm . Herkes Çok gÜzel kİlo vermİŞ bu hafta tebrİk edİyorum herkesİ .
olumunekankayizsmile:lepi:

günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan
yaşasınn aeben ablam 2 haftaya mezunsun gör de bak olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.

68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))
ayy çok sevindim eylülüm yaa gerçeten takıma girmek seni çok güzel motive etti hadi bakalım haftaya ayn gzel sonuçları bekliyorum 4 gözle:1hug:

hepimize birer nazar boncuğua.s.

bu arada ben yine ekleyemedim fotolarımı durmadan hata veriyor dünden beri deniyorum neyse kısmet ben denemeye deva edeyim

günaydın fıstığım, bencede çok güzel veriyorsun ama yavaş yavaş verki hem kalıcı olsun hemde yüzüm gözüm çökmesin...

Evet tatlım üstelik 3-4 gündür halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi, çokta spor yapıyorum bu ara belkide ondan ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…