hoşgeldin ablam
hastane deyince az önce annemden haber aldım bir akrabamız kaa geçirmiş hastanedeymiş
durumu çok kötüymüş ,bütün kemikleri kırılmış ,yoğun bakımdaymış
küçük çocuğu var daha Allah eşine çocuğuna bağışlasın inşallah
çok üzüldüm
diyet aynen devam ablasııı aynen devam umarım başarırr 38 beden olucağım diyorrr hedefi 60 kilo hatta 58 kiloymuşşş a.s
hastane yorgunluğunu atsın pazartesi den itibaren yürüyüşede çıkalım diyoruz ben babası kızımm:1rolleyes:
selam millt nasılsınzı bugün hiç ugrayamadım aam süper calıstım yarın sabahtan denemeye gidicem yine dedim ne olur ne olmaz ben yatmadna tartılıp kilo bildiriminde bulunayım gerci regl haftamdayım nazcımm cok şişim beni sabit gec dermişimmmmmsempatiksalakcinni
azimli fıstıklarım benim bu haftada bütün olanlara ragmen 1. olacagmızdan süphem yok artıkın yarın aksam ögrenrim sonucları:hulya:
59 / 58.7/ 0.3 / % 0.50
selam şekerrr :içelim:
Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )
Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime
waaaaaaoooow naaptın bacım sen:lepi:
günaydın fıstığım, bencede çok güzel veriyorsun ama yavaş yavaş verki hem kalıcı olsun hemde yüzüm gözüm çökmesin...Günde 1,5 saate yakın yüzmeye başladım maytapım, birde 45 dakika yürüyorum, ama enerji veren şeyleri de tamamen hayatımdan çıkardığımdan pestilim çıkıyor ama değecek biliyorum, biraz durma kararı aldım ama çok hızlı vermeye başladım, sonrada ben hastalandımmı diye bunalıma girerim kendimi biliyorum alsanaalsanasmile 1'er kg vermeliyim haftada artık şakkıdı
günaydın fıstıklar ....süpersiniz yaa hepiniz:lepi::lepi:
desenize 1.lik bu haftada 6.takımınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada bende cuma diye bi tarılayım dedim,salı günü 78,100 dü kilom bu sabah itibariyle 76,900
inş.haftaya çok daha güzel rakamlar görücem,şu reglim bitsin sabahları koşmayada başlıcam, 12 hazirana kadar incelmem lazım....zemuszemuszemuszemus
saçımı boyadımbende kızıl viyole kollestonun.. oldum kızıl cazibeee :lepi: hahahahah nerem cazibeyse artık :))) şu geçenlerde paylaştığın bi video vardıya facede "erkek ne zaman bayılır" diyeydi sanırım adı. ordaki animasyondaki kadın gibi :)))) ayyyy ıyyyyy iğrennnçççç :roflol: :roflol: :roflol:
onun dışında tatile gideceğim için bi takıma dahil olmayı düşünmüyorum. tatilden sonraya bıraktım takım işini.. ama motivasyonum süper.. her sabah 1 saat tempolu yürüyüş ardındanda 15 dk spor aletlerinde çalışıyorum.. bol bol su tüketiyorum ve sana bunları şiddetlen tavsiye ediyorum. sanırım spor yapmak beniö iştahımı kesti acıkmıyorum bugünlerde benneyaptımki ama havalrdanda olabilir çok sıcak havalar yaa benneyaptımki
ve geçen hafta 75ken şuan 73üm toparladım yani durumu :)
ablam çok sevindim ece'nin iyi olmasına, maşallah senin de diyet iyi gidiyor sanırım. yüzdelerini çok merak ediyorumaklinialirimsmileece günden güne ,iyiye gidiyor gözde ABLASII her şey yolundaaa Şeniz
canım hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinn tebrik ederimm :içelim:
gelelim banaa bu gün yine yoğun bir günümdeydimm :1no2:
sabah iki kaysı bir yeni dünyaa
sabah öğle arası eceyle birlikte yarım kase yayla çorbasıı
öğleden son ra hastanedeydimm yarım paket çizi peynirli krakerr
akşa m teflonda pişmiş hiç yağsız tavuk budu bolca soğan bir tane domates
ve bir kase hiç yağsız makarnalı yoğurt a.s
hoşgeldin ablam
hastane deyince az önce annemden haber aldım bir akrabamız kaa geçirmiş hastanedeymiş
durumu çok kötüymüş ,bütün kemikleri kırılmış ,yoğun bakımdaymış
küçük çocuğu var daha Allah eşine çocuğuna bağışlasın inşallah
çok üzüldüm
selam millt nasılsınzı bugün hiç ugrayamadım aam süper calıstım yarın sabahtan denemeye gidicem yine dedim ne olur ne olmaz ben yatmadna tartılıp kilo bildiriminde bulunayım gerci regl haftamdayım nazcımm cok şişim beni sabit gec dermişimmmmmsempatiksalakcinni
azimli fıstıklarım benim bu haftada bütün olanlara ragmen 1. olacagmızdan süphem yok artıkın yarın aksam ögrenrim sonucları:hulya:
59 / 58.7/ 0.3 / % 0.50
kızlar haftaya Allah izin verirse mezun olmak istiyorum artık
dün ağzıma zorla sokulmaya çalışılan baklava diliminden iki elşimle yüzümü kapayarak kurtuldum
zira çenemden tutmak suretiyle ağzımı açmaya çalıştılar
artık çok göze batmaya başladım bencede yeter
hiç kilodan bahsetmeyen bi arkadaşım var şuan 8 aylık hamile
doğurur doğurmaz eski haline döneceğinden eminim
bu zamana kadar hiç aldın verdin muhabbeti durmamıştım ağzından
dün dedi benmi çok şişim senmi çok zayıfladın :))
tamam dedim alıcaamı aldım
yolda merhabadan öte gitmeyen samimiyetimin olduğu insanlar ne kadar zayıfladın diye çevirir oldu
ne kadaaaannnn mikemmelsin diyolar sempatiksalakcinni
haftaya kadar Allah izin verirse ucundan bi 53ü görsem tamam dicem ok??
kendinizi ben haftaya mezun olucakmış gibi ayarlayın yani takıma almak istediğiniz falan varsa
monti topiğinden devam tabiki
lüffen sıkı tutalım şu 2 hafta 1.lik bizim olsun
bu hafta 1 kilo daha vermek için elimden geleni yapıcam Şeniz
günaydın fıstıklar ....süpersiniz yaa hepiniz:lepi::lepi:
desenize 1.lik bu haftada 6.takımınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada bende cuma diye bi tarılayım dedim,salı günü 78,100 dü kilom bu sabah itibariyle 76,900
inş.haftaya çok daha güzel rakamlar görücem,şu reglim bitsin sabahları koşmayada başlıcam, 12 hazirana kadar incelmem lazım....zemuszemuszemuszemus
olumunekankayizsmile:lepi:GÜnaydınlar kızlar benİm kİlomda 61 1,5 kİlo vermİŞİm . Herkes Çok gÜzel kİlo vermİŞ bu hafta tebrİk edİyorum herkesİ .
yaşasınn aeben ablam 2 haftaya mezunsun gör de bak olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan
ayy çok sevindim eylülüm yaa gerçeten takıma girmek seni çok güzel motive etti hadi bakalım haftaya ayn gzel sonuçları bekliyorum 4 gözle:1hug:günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.
68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))
günaydın fıstığım, bencede çok güzel veriyorsun ama yavaş yavaş verki hem kalıcı olsun hemde yüzüm gözüm çökmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?