Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kirazım . tebrik ederim seni canım . bittimi 5 günde 5 kilo diyetin canım.

bugün bitiyo nazlıcım asıl sonuç yarın belli olucak,ama beni sıkmadı bu diyet,hoşuma bile gitti,tamer gelene kadar yapıyım bunu diyorum,en azından çabuk aldıklarım gider...

maşallahhh kirazcım çok güzel gitmiş böyle giderse 2 haftada aldığın kiloları vermiş olacaksın kaldığın yerden de devam edersin inşAllh:lepi:

inş.kübracım,kilo verebiliyorumda iş korumaya gelince cozutuyorum maalesef...yeyince alan yemeyince kilo veren bi bünyem var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada ben yine ekleyemedim fotolarımı durmadan hata veriyor dünden beri deniyorum neyse kısmet ben denemeye deva edeyim

canım resimlerin ebatları büyük olabilir,yada tek tek ekle ben öle yaptıma.s

Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )

Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar:tamam biraz yavaşla montiye dön sakın sapıtma hafta sonu .klava:
günaydın güzeller nasılsınız bakim;
kilo bildirimimi yapıyım
87.1/85.2/1.9/%2.18
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika suram okadar misafir sendem kilo götürmüş giderken .kaydirigubbakcemile3
bu arada mezüniyetini kutlayamadım ablası Rabbım gönlünün ne istiyorsa onu versin şu cuma günü hürmetine .
tabi tüm fıstıklarıma banada he .sırnaşık şey
GÜnaydınlar kızlar benım kılomda 61 1,5 kılo vermıŞım . Herkes Çok gÜzel kılo vermıŞ bu hafta tebrık edıyorum herkesı .
tebrikler nazlım harikasın .
ÇOK GEÇMıŞ OLSUN MELEGıM .
sultanım tam bende sana hayıflamacaktım montiye yazmışın . çokmu yogunsun kuzum ..?
günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.

68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))
harikasın eylül .
bu arada ben yine ekleyemedim fotolarımı durmadan hata veriyor dünden beri deniyorum neyse kısmet ben denemeye deva edeyim
suram resimlerin boyutlarıyla ilgili olmasın . ımageden koysan .

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan

o 200 gram şaibeli olmasın sayın patroniçemiz :lepi: ahahaha kötüyüüüüüz biiiz kötüyüüüüüüüzzz :lepi:

Yahu yüzdeme bak ablam gene oklava sallıyor bana yaaa, takımda en çok ben dayak yiyiyorum şamar oğlanı oldum vallahiiii kafamçokkarıştı :jeyyar::teytey:

Evet tatlım üstelik 3-4 gündür halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi, çokta spor yapıyorum bu ara belkide ondan ohaoldumsmile
insan kendini biliyor zaten canım yorma kendini yavaş yavaş güzel güzel verelim kilolarımızı grçi beim böyle söylediğime bakma temmuz 10 da en az 77yi görmem lazım bu haftada reglim gecikti şu aralar olurum inşAllah, o yüzden önümüzdeki hafta proteine ağırlık vericemki durma olmasın...

tamam kirazım bir de tek tek deneyeyimbilmiyorumkismile

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

bende sabah tartıldım baktım 74,1

dün 74,8dim
hayırlı cumalarr meleğim, hadi bakalım olacak alcaz seeye bebişlerimizi kucağımıza:lepi::CüvCüv:

ablacım annemle çok güzel diyet yapıyorduk her sabah 1 sa. yürüyüş tempolu hareketler vs. yediklerimize de dikkat ediyorduk hiç aksatmıyorduk öğünlri gerçi geçen hafta çok dengesiz oldu ama olsun yine gitmiş yoğunluktan kilolar:lepi:
teşekkür ederim ablam darısı senin çocuklarına olsun en güzel şekilde inş.:Saruboceq:
bir daha deneyeyim bakalım resimleribilmiyorumkismile

Nazlıcığım verdiğimiz kilolardan 1 ' er kg kısta yaz, sonra şaibeler kraliçesi oluyoruz sempatiksalakcinni
Çok hırslıyız yaaaa, hırsımız bile sorun oluyor başkalarında, aslında hırslanmayalım salıverelim gitsin, şu üçgünlük dünyada istediğimizi yiyelimdeeee sevinsinler kaydirigubbakcemile2

bende ekledim resimlerimi albümüme bakın bakalım çok fark etmiş mi bu arada en zayıf halim 75 kg olduğum

evet aslında daha çok verdim ama .sempatiksalakcinni

Şiiiişşştttt duymasın kimse ablacığımmm, sonra nickini ''Şaiaben'' olarak değiştirmen istenebiliiirrrrrr, ahahaha çok seviyorum size takılmasını yaaa, çok uğraşasım var bugün keyfimde yerindeeeeee hele hepimizin bu kiloları duyunca daha da sataşasımmm geliyor sempatiksalakcinni

ayyy evet dur ben hepimizi 1 kilo eksik yazayım .

kızlar hamile olabilirmisin demişsiniz . olamam öyle bir ihtimal yok şunda . benim halsizliğim ayıptır söylemesi bağırsaklarım fena çalışıyor kaç gündür . karın ağrısı falanda var . eee tuvalete gidip gelmekten enerji kaybediyorum . bide kaçgündür dışardayız hep . dün arkadaşımızın kınası vardı . onlara süpriz yaptılar eşim ve arkadaşları . hepsi folklörxü olduğu için kınadan önce prova yaptılar bende gittim onlarla izlemek için eve hep geç geldik geç yattık . bide proteine ağırlık vermiştim ya ondanda olabilir bugün ekmekli kahvaltı yaptım . daha iyiyim şimdi .

bu arada ben dünki menümü yazmadım
gözdeme de dediğim gibi meyve v sebze ağırlıklı beslendim
sabah 09.00:10tane çilek,1çay bardağı süt
öğle12.00:1tabak lorlu salata
04.00ara:1kase kiraz+1salatalık
akşam20.00:1fırınnda tavuk baget,3kaşık yoğurt.

Allah iyiliğini versin gözdemm:roflol:

baktım resimlerine fıstık olmuşsun maytabım .
şit yeter artıkın len işinize bakım biz cevabımızı listemizle verelim .bal dudaklarınız susun artıkın .a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…