günaydın kirazım . tebrik ederim seni canım . bittimi 5 günde 5 kilo diyetin canım.
maşallahhh kirazcım çok güzel gitmiş böyle giderse 2 haftada aldığın kiloları vermiş olacaksın kaldığın yerden de devam edersin inşAllh:lepi:
bu arada ben yine ekleyemedim fotolarımı durmadan hata veriyor dünden beri deniyorum neyse kısmet ben denemeye deva edeyim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar:tamam biraz yavaşla montiye dön sakın sapıtma hafta sonu .Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )
Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika suram okadar misafir sendem kilo götürmüş giderken .kaydirigubbakcemile3günaydın güzeller nasılsınız bakim;
kilo bildirimimi yapıyım
87.1/85.2/1.9/%2.18
tebrikler nazlım harikasın .GÜnaydınlar kızlar benım kılomda 61 1,5 kılo vermıŞım . Herkes Çok gÜzel kılo vermıŞ bu hafta tebrık edıyorum herkesı .
ÇOK GEÇMıŞ OLSUN MELEGıM .hoşgeldin ablam
hastane deyince az önce annemden haber aldım bir akrabamız kaa geçirmiş hastanedeymiş
durumu çok kötüymüş ,bütün kemikleri kırılmış ,yoğun bakımdaymış
küçük çocuğu var daha Allah eşine çocuğuna bağışlasın inşallah
çok üzüldüm
sultanım tam bende sana hayıflamacaktım montiye yazmışın . çokmu yogunsun kuzum ..?selam millt nasılsınzı bugün hiç ugrayamadım aam süper calıstım yarın sabahtan denemeye gidicem yine dedim ne olur ne olmaz ben yatmadna tartılıp kilo bildiriminde bulunayım gerci regl haftamdayım nazcımm cok şişim beni sabit gec dermişimmmmmsempatiksalakcinni
azimli fıstıklarım benim bu haftada bütün olanlara ragmen 1. olacagmızdan süphem yok artıkın yarın aksam ögrenrim sonucları:hulya:
59 / 58.7/ 0.3 / % 0.50
harikasın eylül .günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.
68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))
suram resimlerin boyutlarıyla ilgili olmasın . ımageden koysan .bu arada ben yine ekleyemedim fotolarımı durmadan hata veriyor dünden beri deniyorum neyse kısmet ben denemeye deva edeyim
GÜnaydınlar kızlar benİm kİlomda 61 1,5 kİlo vermİŞİm . Herkes Çok gÜzel kİlo vermİŞ bu hafta tebrİk edİyorum herkesİ .
günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan
evet aslında daha çok verdim ama .sempatiksalakcinnio 200 gram şaibeli olmasın sayın patroniçemiz :lepi: ahahaha kötüyüüüüüz biiiz kötüyüüüüüüüzzz :lepi:
insan kendini biliyor zaten canım yorma kendini yavaş yavaş güzel güzel verelim kilolarımızı grçi beim böyle söylediğime bakma temmuz 10 da en az 77yi görmem lazım bu haftada reglim gecikti şu aralar olurum inşAllah, o yüzden önümüzdeki hafta proteine ağırlık vericemki durma olmasın...Evet tatlım üstelik 3-4 gündür halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi, çokta spor yapıyorum bu ara belkide ondan ohaoldumsmile
tamam kirazım bir de tek tek deneyeyimbilmiyorumkismilebugün bitiyo nazlıcım asıl sonuç yarın belli olucak,ama beni sıkmadı bu diyet,hoşuma bile gitti,tamer gelene kadar yapıyım bunu diyorum,en azından çabuk aldıklarım gider...
inş.kübracım,kilo verebiliyorumda iş korumaya gelince cozutuyorum maalesef...yeyince alan yemeyince kilo veren bi bünyem var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım resimlerin ebatları büyük olabilir,yada tek tek ekle ben öle yaptıma.s
hayırlı cumalarr meleğim, hadi bakalım olacak
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar
bende sabah tartıldım baktım 74,1
dün 74,8dim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar:tamam biraz yavaşla montiye dön sakın sapıtma hafta sonu .klava:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis harika suram okadar misafir sendem kilo götürmüş giderken .kaydirigubbakcemile3
bu arada mezüniyetini kutlayamadım ablası Rabbım gönlünün ne istiyorsa onu versin şu cuma günü hürmetine .
tabi tüm fıstıklarıma banada he .sırnaşık şey
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MELEGİM .
sultanım tam bende sana hayıflamacaktım montiye yazmışın . çokmu yogunsun kuzum ..?
harikasın eylül .
suram resimlerin boyutlarıyla ilgili olmasın . ımageden koysan .
2 resim ekledim albübüme kaldırcam bi baksananız:)
evet aslında daha çok verdim ama .sempatiksalakcinni
2 resim ekledim albübüme kaldırcam bi baksananız:)
Nazlıcığım verdiğimiz kilolardan 1 ' er kg kısta yaz, sonra şaibeler kraliçesi oluyoruz sempatiksalakcinni
Çok hırslıyız yaaaa, hırsımız bile sorun oluyor başkalarında, aslında hırslanmayalım salıverelim gitsin, şu üçgünlük dünyada istediğimizi yiyelimdeeee sevinsinler kaydirigubbakcemile2
Allah iyiliğini versin gözdemm:roflol:Şiiiişşştttt duymasın kimse ablacığımmm, sonra nickini ''Şaiaben'' olarak değiştirmen istenebiliiirrrrrr, ahahaha çok seviyorum size takılmasını yaaa, çok uğraşasım var bugün keyfimde yerindeeeeee hele hepimizin bu kiloları duyunca daha da sataşasımmm geliyor sempatiksalakcinni
Şiiiişşştttt duymasın kimse ablacığımmm, sonra nickini ' olarak değiştirmen istenebiliiirrrrrr, ahahaha çok seviyorum size takılmasını yaaa, çok uğraşasım var bugün keyfimde yerindeeeeee hele hepimizin bu kiloları duyunca daha da sataşasımmm geliyor sempatiksalakcinni
şit yeter artıkın len işinize bakım biz cevabımızı listemizle verelim .bal dudaklarınız susun artıkın .a.sbaktım resimlerine fıstık olmuşsun maytabım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?