arkadaşlar her gün kilo veriyorum süper ya...sabah yine tartıldım bekleyemedim yarını veeeeeee 67.8'i gördüm ya çok mutlu oldum.baya baya vericem herhalde.böyle giderse haftaya ben 65 görürüm herhalde.
bende iki gündürki aciyorum oryantal döküyorum kurtlarimi 20 dk yarim saat kahvaltidan önce yesil caydan sonra:lepi:
Merhabalar kızlar.
Eylülcüm maşallah ne güzel kilo veriyosun.tebrikler.
Kiraz hoşgeldin yeniden.
naz,derya rahatsız olduğunuzu yazmışsınız.aman ihmal etmeyin doktora gidin.geçmiş olsun canlarım.
suuracım mezuniyetin hayırlı olsun tatlım.
opuyorumnanaktan
nazlıcım dikkat et canım kendine...kan şekerin düşmüş olabilir
bendede şu anda bi baş ağrısı varki sormayın kızlar,çatlayacam resmen:bbo::bbo:
günaydin takimim bugün herkezde bir bitkinlik var galiba ama yarin yarismada bu bitkinlikler kalkacak eminimaklinialirimsmile
bendede bi kac gündürki sol gögsüm agriyor koltuk altindan basliyor.doktora bi görünsem iyi olucak
arkadaşlar her gün kilo veriyorum süper ya...sabah yine tartıldım bekleyemedim yarını veeeeeee 67.8'i gördüm ya çok mutlu oldum.baya baya vericem herhalde.böyle giderse haftaya ben 65 görürüm herhalde.
Merhabalar kızlar.
Eylülcüm maşallah ne güzel kilo veriyosun.tebrikler.
Kiraz hoşgeldin yeniden.
naz,derya rahatsız olduğunuzu yazmışsınız.aman ihmal etmeyin doktora gidin.geçmiş olsun canlarım.
suuracım mezuniyetin hayırlı olsun tatlım.
opuyorumnanaktan
[menün cok güzel hayatim bende mi bu diyeti uygulasam cokacimcoookcokacimcoook
selam kızlar
ben eklenen fotoları göremiyorum yaa ark teklif edermisiniz bana bende göreym
nazcım önerine jatılıyorum ve destekliyorum canım arkandayız yürrrrü be koçummm
korktuğum oldu dünakşam midem guruldayarak yattım sabah wc çıkamadım bu saat oldun hala tık yok umarım yarına düzelir
bu sabahla dün arasında +500 var((
sevindiydik uleyyyn
Nazcım.. a.s.
Gözün paylaşımda olsun.. Önerinin sonuçlanması için sadece 2 takımın cevabı kaldı.
Sonuçlandıktan sonra lütfen sen de kendi önerini net bir şekilde yazıp, takımların oylamaya sunacağı şekilde ifade edersen sevinirim.
Tartışılan önerinin EVET / HAYIR önerisi alması senin öneride bulunmanı etkilemez, bu da aklında olsun canım..
selam kızlarrrr, keyifler yerindedir umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?