- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aslinda en büyük cardio eylul, onunda puani varmiEylulun peşinde.koşuyo zarrr
Hangi videolar bende deniyim eliptik çok terletmiyoCanım bu aralar kolay bacak sarkmasin diye calisiyorum sarkma olmasin diye bazen 15dak 15dk bazen 35dk videolar var onlari aciyorum arka arkaya yapiyorum alistim artik ama cokk terliyom
Benide aciktiriyor abla nedense ama dün cacık yedim mesela aciktirmadiCanım dünü dengeledim, daha önce diyetisyenim demişti, eğer diyeti bozarsan, kaçamak yaparsan telafisi sadece akşam yoğurt yemekmiş , 2 gün sonra düze çıkıyosun
Yoğurdun doyurucu olduğuna inanmazdım ama birde baharatlarla tatlandırınca güzel oluyor
2 kayısı yedim ya.. bizim bahçeden bir kasa geldi akşam üstü.. Bende dedim bir tadına bakim..
Buraya atamiyorum telefonum atmiyo YouTube 15dk cardiolar var bi bak secHangi videolar bende deniyim eliptik çok terletmiyo
Madem beni tutuyorsun bozar miyim
Bu nasıl menü kız hep ara öğün gibi limonlu havuç ne işe yarıyor acabaMenü verim..
Kahvaltı 10.30
Az sütlü nescafe
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Öğlen 14..
1 hal yumurta
1 rendelenmiş limonlu havuç
1 parça süzme peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam 17.30
2 dilim greyfurt
2 kepçe yoğurt
19da..
Türk kahvesi
2 kayısı
Şu 3 lt olur en az
Spor
2 mil leslie 150 puan
Zipzip-
Dünü dengeledim napim pazartesiye artı çıkmak istemem zaten çok bişey verememAfiyet olsun canim az yemissin hafif olmus biraz sporuna dicek yok zaten
Olsun artik cikmaktansa dengelemek iyidir bakalim bende hafif gecircem yarini ama karnim şiş ödem atıcı su falan yaparim artikDünü dengeledim napim pazartesiye artı çıkmak istemem zaten çok bişey veremem
Beni kim tutacak ozaman
Tamamdır
Abla sen söyledikten sonra spor hocasına msj attım henüz bir bilgi gelmemiş acilicak açılmayacak diye hele biraz daha beklesin işlerimi yoluna koyayım haaaaa birde ben spor salonuna giderken her hareket 30 kiloluk agirlikliydi onda bile bölgesel hesapladım abla hoc sorma yaptığım sporla puanı devede kulak kalıyorduZipzip- kaptancım şimdi spor salonları açılıyor ya, ben daha önce super slow zone yapıyordum bilen var mıdır aranızda bilmiyorum
Minimum zamanda maksimum performans
Kuvvet antrenmanı 7 istasyon var kuvvet antrenmanı yapıp kas yoğunluğunu artırıyorsun
Gücünün son noktasında ağırlıkla süper yavaş yapıyosun hareketleri
Şimdi bunun puanı ne olacak
Topla kendine taraftar buralarda eskisin çevren geniştirBeni kim tutacak ozaman
Abla ben spor yaparken bacaklarım neden terlemiyor acaba hep yüzüm ve ensem.terliyor bazen sirtimda ama bacakta tik yokHangi videolar bende deniyim eliptik çok terletmiyo
Ben 150 basıyodum çift bacak öyle bi ağırlık yaniAbla sen söyledikten sonra spor hocasına msj attım henüz bir bilgi gelmemiş acilicak açılmayacak diye hele biraz daha beklesin işlerimi yoluna koyayım haaaaa birde ben spor salonuna giderken her hareket 30 kiloluk agirlikliydi onda bile bölgesel hesapladım abla hoc sorma yaptığım sporla puanı devede kulak kalıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?