- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Kız suyunu çekmediyse suyundan anlarsın bi çay kaşığı al suyundan tadına bakBiri gelsin şu pilavin tuzuna baksinmadamhd tuzunada bakamayiz demi başlarım ulen senede diyetinede
Kız benim yediklerimi bır bilsen aklın şaşar sen hedefine ulasmissin istediğin zaman kaçamak yapa.bilirsin ertesi gün dengelersin bir iki kilo alsan ne olur 55 kilo nedir anacim ne yesen caiz sanaAmaniiin ben de bu cevaptan korkuyordum yarın etli ekmek günümüz ucundan azıcık yiyemez miyim?
Bi de şu varGulumse24 de yanıt verebilir ben en son orta sonda 55 dim. Aylardır 55 i korumaya çalışıyorum. Koruma menüsünü iyi ayarlamazsak “saldırma “ menüsüne dönebilir ki tüm rejim yapanların ortak sıkıntısı o.
Ben kalın kemikli, geniş ömürlüyüm ortim. Senin gibi narin vücutlu değilim o yüzden çok zayıflık bana yakışmıyor senin gibi.
Özet: yarın “koruma”daki biri olarak pazar sporum olan hunharca ev işi yapmak kaydı ile Yağsız etli ekmek Yiyebilir miyim? KaptanımZipzip- sana da sormuş olayım bunları sormam kurallarımıza aykırı mı? Arkadaşların canı çekerse konuyu açmam
Oda yasak anacimKız suyunu çekmediyse suyundan anlarsın bi çay kaşığı al suyundan tadına bak
Hersey konuşuluyor canim burda o yuzden sormanda sıkıntı yokAmaniiin ben de bu cevaptan korkuyordum yarın etli ekmek günümüz ucundan azıcık yiyemez miyim?
Bi de şu varGulumse24 de yanıt verebilir ben en son orta sonda 55 dim. Aylardır 55 i korumaya çalışıyorum. Koruma menüsünü iyi ayarlamazsak “saldırma “ menüsüne dönebilir ki tüm rejim yapanların ortak sıkıntısı o.
Ben kalın kemikli, geniş ömürlüyüm ortim. Senin gibi narin vücutlu değilim o yüzden çok zayıflık bana yakışmıyor senin gibi.
Özet: yarın “koruma”daki biri olarak pazar sporum olan hunharca ev işi yapmak kaydı ile Yağsız etli ekmek Yiyebilir miyim? KaptanımZipzip- sana da sormuş olayım bunları sormam kurallarımıza aykırı mı? Arkadaşların canı çekerse konuyu açmam
Gitsemde burda olurum canim musait oldukca yazarim ❤Deme kaptan deme öle gidecez falan deme
Bugunden itibaren yeniden baslamis oluruz spor puanlarina nedense 6 günlük tablo yapmisimAslında bugünün spor puanlarıyla tam 1 hafta oluyo, önümüzdeki hafta yine son gün cuma mı olacak ?
Bize ters Allah yapabilenlere güç kuvvet versin.
Afiyet olsun canim az degilmis ama neden doymadin ki
Yemeğin tuzuna bakmak bile yasak pismismi diye bakmak yasak neydeciyggggggg komsuyami götürelim bak diyeBize ters Allah yapabilenlere güç kuvvet versin.
Pirinçse pilav ondan olabilir. Bi yumurta haşla tokluk verirAfiyet olsun canim az degilmis ama neden doymadin ki
Cok acıktım dün bundan daha az yedim ama doydum dün sık.yedim.bugun aradaki 6 saat çok acıktım neyse.beynime.doydum.sinyali gönderimAfiyet olsun canim az degilmis ama neden doymadin ki
Bulgur bacıPirinçse pilav ondan olabilir. Bi yumurta haşla tokluk verirGulumse24
Ben hala dünkü kule mantidayim30mayis cumartesi
Sabah 10.00
2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,yarim domates salata,5dilim sucuk,1yk.tahin pekmez,1dilim ekmek,çay
ÖĞle 14.00
1turk kahvesi,2ceviz,3kayisi,3çilek
Akşam 18.30
1bucuk firinda lorlu kaşarlı kabak,2kasik yogurt,1kasik manti(eylülden kalan kaşığa 9tane sıgdi)
3bucuk litre su,2maden suyu
70dk cardio#420
30dk boosted#150
120mekik#20
120squat#20
2dk plank#40
500ipatlama#100 750puanZipzip-
9.kk peynir fazla degil mi canim.onun yerine yumurta yesen daha guzel olurBugün ki menüm
Sabah
1 limonlu ılık su
Dükan birası
Kahvaltı
1 salatalık
9 k.k taze peynir
Ara
Dükan birası
Bir avuç tuzsuz çerez
Ara
Dükan birası
Akşam
1 tabak harput köftesi
1 tabak yoğurtsportie
1 tabak çoban salatasi
Ara
Dükan birasi
Su
1.5 litre
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Leslie 45 dk lık yaptim
madamhd
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel30mayis cumartesi
Sabah 10.00
2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,yarim domates salata,5dilim sucuk,1yk.tahin pekmez,1dilim ekmek,çay
ÖĞle 14.00
Akşam 18.30
1bucuk firinda lorlu kaşarlı kabak,2kasik yogurt,1kasik manti(eylülden kalan kaşığa 9tane sıgdi)
70dk cardio#420
30dk boosted#150
120mekik#20
120squat#20
2dk plank#40
Bugün ki menüm
Sabah
1 limonlu ılık su
Dükan birası
Kahvaltı
1 salatalık
9 k.k taze peynir
Ara
Dükan birası
Bir avuç tuzsuz çerez
Ara
Dükan birası
Akşam
1 tabak harput köftesi
1 tabak yoğurtsportie
1 tabak çoban salatasi
Ara
Dükan birasi
Su
1.5 litre
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Leslie 45 dk lık yaptim
madamhd
30mayis cumartesi
Sabah 10.00
ÖĞle 14.00
Akşam 18.30
70dk cardio#420
30dk boosted#150
120mekik#20
120squat#20
2dk plank#40
Bugün ki menüm
Sabah
1 limonlu ılık su
Dükan birası
Kahvaltı
1 salatalık
9 k.k taze peynir
Ara
Dükan birası
Bir avuç tuzsuz çerez
Ara
Dükan birası
Akşam
1 tabak harput köftesi
1 tabak yoğurtsportie
1 tabak çoban salatasi
Ara
Dükan birasi
Su
1.5 litre
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Leslie 45 dk lık yaptim
madamhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?