kız sen kapiyi aralayip iceriye gulumseyi alcan bende mal gibi ortada kalcam yooooo oyle yağma ozaman ispiklerim
İşeme sırası bende susun yaaaakarnım.acidi gülmekten
Sıkıntı yok ben sıcak sıcak uyurum.zati usuyodum sıcak su torbası niyetineTemizliğe beklerim yarin sonra ben sana gelirim
kız sen kapiyi aralayip iceriye gulumseyi alcan bende mal gibi ortada kalcam yooooo oyle yağma ozaman ispiklerim
Allahtan herif uyumuyo beni yataktan atardı aşakız sen kapiyi aralayip iceriye gulumseyi alcan bende mal gibi ortada kalcam yooooo oyle yağma ozaman ispiklerim
allah seni netmesin hic oyle dusunmemisimSıkıntı yok ben sıcak sıcak uyurum.zati usuyodum sıcak su torbası niyetine
Ben bulurum geçecek kapi kendimeİspiklemesen seni de alırdım ama artık almam
Menü
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 ceviz
- 1 domates salatalık
- 1 dilim ekmek
- 2 çb çay
Ara (13.00 ve 16.00)
- sade Türk kahvesi
- yeşil çay
- 4 erik
Akşam (19.30)
- 4 kaşık bezelye
- 5 kaşık bulgur pilavı
- çeyrek dilim karpuz
- salata (Ne kadar yedim bilmiyorum)
Ara (20.30)
- sade Türk kahvesi
- 2 çb çay (şekersiz hep bunlar)
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga (20p) + 30 dk leslie (120p) + 10 dk karın (20p)
- (akşam) 5 dk koşu (20p) + 250 ip (50p) + 30 dk bölgesel egzersiz (60p) + 10 dk yoga (20p)
Toplam= 310 p (halbuki çok yapmıştım)
Get işe gel bizi bahane edip yatağa işeme hem sen gelmiyonki get yathadiyaaa yatin yoksa sayiden biseyler olcak
Ben bulurum geçecek kapi kendime
Kurt yesin ciğer yine dayanamadı bahGel hadi gel bi kahve de sana yapim sütlüsünden
Ben ajan haşaaaGet işe gel bizi bahane edip yatağa işeme hem sen gelmiyonki get yatacanlik yapirsen sen
Get işe gel bizi bahane edip yatağa işeme hem sen gelmiyonki get yatacanlik yapirsen sen
Keşke hayır diyebilseydim yapta icek hadiGel hadi gel bi kahve de sana yapim sütlüsünden
Keşke hayır diyebilseydim yapta icek hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?