Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablam beni sevmiyor artık :çok üzgünüm:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kiiiiiizlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim kimsecikler görmüyor benimafoldumben
HE DERYAM KİLO VERDİKÇE GÖRÜNMEZ HATUN OLDUN İYCE.:roflol:
Şeniz
BENDE KAÇAR.AZCIK YA ..
BUGÜN EŞİMİ YOLUYORUM PAZARTESİ İHALESİ VAR BU AKŞAM UÇUYO HEMDE BODRUMA ...sempatiksalakcinni GECEKUŞUNUZ 3 GÜN SİZLERLE .kaydirigubbakcemile3

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar
Kalbimde sevgin oldukça
Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar
Yanımda sen olmayınca

Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana

Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım
Kalbimde sevgin oldukça
Neye yarar olsa da altın tacım
Yanımda sen olmayınca

bugün bu şarkıya takıldım kzılar,döndürüp döndürüp tekrar dinliyom,göksel de süper sölemiş,keyfimde süper...takımda süper...ohhhhhhhhh daha ne olsunnnzemuszemuszemuszemus

hosbulduk canim

hosbulduk veermisim 300 gr cik bendemi kirazin yaptigi diyeti yapsam acabaCADIARZU
:umursamaz:BÜNYENİMİ DURDURMAK İSTİYORSUN DERYA ZATEN AKŞAM ÜZERİ KAVALTI YAPIYORSUN OLDU OLACAK HİÇ YEME BARİ.kaydirigubbakcemile
ÇIKINLAN ŞOKLARDAN :mymeka:
SANDE KİRAZ YETER ATTIN ŞİŞLİGİ BEN UNUTMADIM SENİN ŞOK DİYETLERE TÖVBE ETGİN GÜNLERİ.kötükedihüso

:kedi::kedi::kedi:bende ablam ne zaman kızcak diye bekliyodum....canım benim unutmadım o günleri ama bu öyle pek şok diyet değil,aç kalmıyomki,hemde 2 gün serbest
accık taa veriyimde ondan sona normale döncem sözz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklisin ablam en iyisi bildigim normal diyet bende monti ye baslamak istiyorum ama kitabini nerden bulucam baslarsam yardimci olursunuz artikin bana

gelicem diyon geldiğin yokki bacım aaaaa

hosbulduk canim

hosbulduk veermisim 300 gr cik bendemi kirazin yaptigi diyeti yapsam acabaCADIARZU

hoşgeldin deryacımm
tebrik ediyorum ancak çok az yiyorsun bence o yüzden veremiyorsun,
tek tip beslenme zararlı olabilir canım sonuçta sen bir annesin kendine de dikkat etmlisin bence yediklerini artır ama sağlıklı düzenli ye zaten bir sürü diyet mevcut her tür besini içeren eğer yapmayı düşünüyorsan...

Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )

Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime

abovvvvv ohaoldumsmile

tümkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm zemuszemus

hoş vermeyen kalmamoış bu haftaaa delikafadulden

gwciktim yine ilk kilo bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurumm
kilom 72 200 gram a.s

73.5/72.200/1.300/%1.76 çookk güzel ablacım tebrik ederim:lepi:kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar arkadaşlar.
geç kaldım.özür.
kilom sabit.70 kiloyum
hayırlı cumalar ablam, geçen hafta bayaa vermiştin bunu da ona sayarız haftaya gider inşAllah üzülme sen:teselli:

abovvvvv ohaoldumsmile

tümkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm zemuszemus

hoş vermeyen kalmamoış bu haftaaa delikafadulden
SENİDE TEBRİK EDERİZ ABLAM .. en tekne kazıntısı benim galiba .:roflol:
gelirim ALlahdan mani olmassa BU AKŞAM maytabım (TABİ BEBELERDEN SIRA GELİRSE)kafamçokkarıştı

73.5/72.200/1.300/%1.76 çookk güzel ablacım tebrik ederim:lepi:kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar ablam, geçen hafta bayaa vermiştin bunu da ona sayarız haftaya gider inşAllah üzülme sen:teselli:

1 kilo 300 grammı vermişim yupppiiiiii

hihoyyyt:teytey:

6.TAKIM 157.ETAP

aeben ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33 % )
Naz ( 62,5 / 61,0 / 1,5 / 2,4 % )
simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,51 % )
lilyum ( 73,5 / 72,2 / 1,3 / 1,78 % )
sultan_gibi ( 59,0 / 58,7 / 0,3 / 0,51 % )
derya_lim ( 73,3 / 73,0 / 0,3 / 0,41 % )
suura ( 87,1 / 85,2 / 1,9 / 2,18 % )
eddoras ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 55,2 / 54,5 / 0,7 / 1,27 % )
eylulums ( 68,8 / 67,6 / 1,2 / 1,74 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 699,3 / 688,8 / 10,5 / 1,50 % )

KIZÇELER BUYRUN LıSTEMıZ . KONTROL EDıNDE YANLIŞLIK OLMASIN .

SENİDE TEBRİK EDERİZ ABLAM .. en tekne kazıntısı benim galiba .:roflol:
gelirim ALlahdan mani olmassa BU AKŞAM maytabım (TABİ BEBELERDEN SIRA GELİRSE)kafamçokkarıştı

bu iş çok uzadı aebennn eski sistemime döndüm sanırımm 8 takımda olduğum zaman daki diyetimeee
yerimseniben

kaç ayddır sıkıldım yahuu
ama inanın ki bu dönemdee hayatımda ilk defa kilo almadan bir alıp bir verip sabit yerimde durdummm a.s

düğünler yaklaşıyo az kaldııı bir gayret 70in altına düşeyimm sonrası na allah kerimm bilmiyorumkismile

ohaoldumsmile HAY MAŞALLAH KISLAR BU KADARINI BEKLEMıYORDUM .:teytey:..kaydirigubbakcemile5:sinifsinif::sinifsinif:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

SEN İSTEDİNMİ YAPARSIN ABLAM BİLİRİZ .yerimseniben

hiç artı kilo bildirimi yokkk :lepi:

listede dikkat çeken simoş naz suuura eylulüm mmmkilo vermişsiniz müthiş tebrik ederimmm vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…