Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar süperiz ya herkesler kilo vermiş.yaza hepimiz manken gibi girecez galiba.bu aralar kilo vermem hızlandı bunu iyi değerlendireyim kaçamak yapmıyım bari.65'i bir göreyim sonra 60'lara doğru gideriz herhalde.

nazlım yüzdeler 1.41 gibi bir şey çıktı bende bir de ben lillyum ablamın yüzdesini 1.76 buldum yanlış mı hesaplıyrum ki?
verdiğimiz kiloyu önceki kilomuza bölüp yüzle çarpıyoruz
1.3/73.5=0.01768*100=1.768
böyle değilse kendiminkini de hep yanlış hesaplıyorumbilmiyorumkismile

SEN İSTEDİNMİ YAPARSIN ABLAM BİLİRİZ .yerimseniben

sağol ablam teşekkür ederimm Şeniz

birde şu gereksiz şişliğin sebebini öğrensemm aslında biliyorum yoğun tempodan vucut su tutuyordaa :1no2:

kilodaki dalgalanmayı tahminim bu şişlik yapıyor
allahtann bu sabah bu kiloyu gösterdiii tartıı bilmiyorumkismile

hiç artı kilo bildirimi yokkk :lepi:

listede dikkat çeken simoş naz suuura eylulüm mmmkilo vermişsiniz müthiş tebrik ederimmm vereliniortak
olumunekankayizsmile:lepi:

arkadaşlar süperiz ya herkesler kilo vermiş.yaza hepimiz manken gibi girecez galiba.bu aralar kilo vermem hızlandı bunu iyi değerlendireyim kaçamak yapmıyım bari.65'i bir göreyim sonra 60'lara doğru gideriz herhalde.
insan hırslandı mı devam etmek istiyor değil mi eylülüm akıyorum hedefi 60a çekeceksin:lepi:

SURAM TOPLAM BENDEDE NAZLIMINKı GıBı ÇIKIYOR .bilmiyorumkismile
YUVARLAMA VAR LıLıŞ ABLAMINKıNDE . 1. 77 OLUYOR NAZLIM .

Son düzenleme:
açıkçası ve itiraf ediyorum bunu benim sallantıdaki diyetten ana diyetime geçmem
paylaşım sayfasındaki yazılanları okuduktan sonra olduuu

hımm dedimki takipçileri çok benim minik serçeleriminboshayallersmile

öyleyse bir büyük olarak ne yapmalııı serçelerime yardım edippp onların çabalarının üstüne çaba katmalııı a.s

yoksa iki ileri bir geri halimden pek bir memnundumm

ellerine sağlık nazlım

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenŞeniz

olumunekankayizsmileŞeniz

artık sonuçlarıda öğrendiğime göre işime bakıyım
misafir gidince yataklar yorganlar yıkanıyor bir yandan, evi toparlıyorum bir de p.tesi finaller başlıyor artık son yoğunluklar şükür bitiyor. hadi kızlar haftaya da aynı sonuçları istiyoruz ona göre bana şimdilik müsade
hepinize bol enerjik mutlu sağlıklı günlerrrsositosositokaydirigubbakcemile2a.s.

suuracığım senin yaptığın doğru ben yuvarlerken biraz fazla yuvarlamışım . Virgülden sonra 5 ve üzeri rakamları yuvarlıyoruz canım .

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
şampiyon belli 2.kimmm :hooray::hooray: ...kızlar hepinizide tebrik ediyorum harikasınız

nazlı kuşum ellerine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,bende şöle bi kontrol ettim listeyi,sadece liliş ablanın sonucu yuvarlayınca 1,77 oluyo onun dışında toplamda hata yok tatlımm

Bu arada bizim 2 tane kaptan yardımcımız var heberiniz olsun .:jeyyar:.. Ne ballı takımız yahu .:sm_cool::teytey:

farklı sitelerde ideal kilo hesaplama yapıyorum biri diyor ki 58 biri diyorki 62 hangisine inansam ki.
boyum 1.66 .bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar.

bir verdim pir verdim kiloyu olay oldum olayyyy :1rolleyes:

hesapları bile salladımmm şakkıdı

Hay maşallah abla sana
Evvvveeet ne diyoruuuuuuz
Şampiyon belli ikinci kim sempatiksalakcinni
Tabiiiiiiiiiiiiiii Cannnnnnnnııııııııııım :lepi:

8. TAKIM * *158.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 97,0 / 96,4 / 0,6 / 0,62% )
AySeCeYlİn ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
NİLBERA ( 62,3 / 62,0 / 0,3 / 0,48% )
elimphia ( 83,9 / 83,9 / 0,0 / 0,00% )
chatlax ( 68,9 / 68,1 / 0,8 / 1,16% )
asutaha ( 79,0 79,8 -0,8 -1,01% )
handerya ( 74,5 / 73,7 0,8 / 1,07% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 525,1 / 523,4 / 1,7 / 0,32% )

kardeş takım size zahmet kontrol edermsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…