Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şit yeter artıkın len işinize bakım biz cevabımızı listemizle verelim .bal dudaklarınız susun artıkın .a.s

ablambu arada resimdeki annem ve babam nerde görmüş olabilirsnkibilmiyorumkismile

listeyi göresim var nazcım:)) kilo bildirmeyen kaldımı

maytabm yaa daha derya_lim var,lillyum ablam bir de eddoras ablam var sanırım

Bu araaadaaaa aeben ablişim maytapın resmine yaptığın yoruma bittim sempatiksalakcinni üzerinde çok fazla geyik döner ama ben yapmiiiiciiiiimmmm sempatiksalakcinni çok seviyorum sizleriii
Diyalog : aeben ablişim : olmuşun maytabım olmuşunnn
gözdem : eee toplayalım o zaman bu meyveyiiiii sempatiksalakcinni

tamam tamam kendi sopamı kendim yerim abla klava::mymeka:

sen bugün gerçekten sopalıksın zamanın gelmiş anlaşılan .:mymeka:

geveze cadı :roflol: :roflol:

bende özendim akşama resim koycam şuanki halimi görün sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

bende karekterler oynamıyo nooldu bunlara hazırola geçtiler birden

kalkıyom canlar size doyum olmaz
az iş yapiim cumadan önce
öğleden sonra gelirim
aebencim sen bisabah bi akşam gşirşyon
neden acaba
fik fik sokaklardamısın hergün yoksa:))
neyse kaçiim sopa yemeden
özlüyozda ondan canım

:roflol:evvet eynen öyle arada ev şi ve yürüyüş var yürüyüş topigini okumuyorsunuz galina yakında bağdada varıcam .:roflol::roflol:

günaydın kardeş takım hayırlı cumalar olsun
eminim bu haftada listelrnz süperdir
kirazcım gelmiş hoşgelmiş a.s.
kardeş takım saat 2 ile 5 arası yokum bilginz olsun
kızımn okulunda çay partisi var
yardımcımında tayini çıktı şuan yollarda olsa gerek
öncesinde listenizi bırakabilrseniz konbtrol ederim
bnde bırakmaya çalışırım 2 kişim eksik

sanada hayırlı cumalar canım . Benimde 2 eksik var onlarda gelirse listemi saat 2 den önce koymaya çalışırım .

masallah ablam son gaz devam yani bu kiz bizide gececek kilo vermede

Simerenya ( 88,4 / 85,3 / 3,1 / 3,50% )

Ahahahaha süperiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz, meyve sebze günü çok iyi oluyorrr yahuuu ama artık biraz durmam lazım, halsiz kalıyorum kaydirigubbakcemileyasakkelime

günaydın güzeller nasılsınız bakim;
kilo bildirimimi yapıyım
87.1/85.2/1.9/%2.18

GÜnaydınlar kızlar benİm kİlomda 61 1,5 kİlo vermİŞİm . Herkes Çok gÜzel kİlo vermİŞ bu hafta tebrİk edİyorum herkesİ .

günaydın fıstıklarım . hahırlı cumalar ......
ebden fazla bir katkı yok malum ertık benim grlar benim için altın degerinde .kaydirigubbakcemile3
61.5 /61.3 / 0 .2gr. opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar okuldaydım tenefüzle eve geldim acilen kilo bildirimi yapıp tekrar derse gidicem.

68.8/67.6
yuppiiiiii çok mutluyum.öğlene bakarım sonuşlara.şimdilik eylül kaçar:)))

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

bende sabah tartıldım baktım 74,1

dün 74,8dim
süpersiniz kizlar hepinizi tebrik ediyorum

gözden kacirdigim varsa affola
Yahu yüzdeme bak ablam gene oklava sallıyor bana yaaa, takımda en çok ben dayak yiyiyorum şamar oğlanı oldum vallahiiii kafamçokkarıştı :jeyyar::teytey:
klava: benimde icimde geldi dövesim var seni hazir samar oglan olmusken canimsırnaşık şey
:roflol:evvet eynen öyle arada ev şi ve yürüyüş var yürüyüş topigini okumuyorsunuz galina yakında bağdada varıcam .:roflol::roflol:

hihoyyythihoyyyt

ayyy sinir oldum şu tibitak projesi zıkkımı bitmedi gitti yine sorun varmış onları düzeltmem gerekiyor . başıma kaldı bu projede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…