Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Azracığım rukiye_38 ( 97,0 / 96,4 / 0,6 / 0,62% ) 0,61 % çıkıyor bence ama 0,6185 diye de devam ediyor, bunu yuvarlıyormuyuz bilmiyorum, nazlıcığım offline şimdi, ben baktım listeniz tamam Şeniz

Azracığım rukiye_38 ( 97,0 / 96,4 / 0,6 / 0,62% ) 0,61 % çıkıyor bence ama 0,6185 diye de devam ediyor, bunu yuvarlıyormuyuz bilmiyorum, nazlıcığım offline şimdi, ben baktım listeniz tamam Şeniz

simoşum
bn excelde hesaplıyorum
çıkan bu
saat 2 ye kadar burdayım
nazım gelir inşallah

azracım nazlım yok,gerçi simoşumda bakmış ama bende eski kaptan yardımcısı olarak kontrol ettim tatlım sorun yok,liste tamamdır..:lepi::lepi::lepi:.

azracım nazlım yok,gerçi simoşumda bakmış ama bende eski kaptan yardımcısı olarak kontrol ettim tatlım sorun yok,liste tamamdır..:lepi::lepi::lepi:.

Eline sağlık neslihanım, demekki kalanını yuvarlıyoruz, birincimiyiz neee :lepi:
kardeş takımımızda girsinnnn dereceye her hafta inşallahhhhh :Saruboceq:

Eline sağlık neslihanım, demekki kalanını yuvarlıyoruz, birincimiyiz neee :lepi:
kardeş takımımızda girsinnnn dereceye her hafta inşallahhhhh :Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet şimoşum listelere baktım açıklananlar% 1 in altında ooooooo bizimki % 1,50 şampiyon bu haftada 6.takımm büyük ihtimall:hooray::hooray:

farklı sitelerde ideal kilo hesaplama yapıyorum biri diyor ki 58 biri diyorki 62 hangisine inansam ki.
boyum 1.66 .bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar.
sen ikisinin ortasını baz al eylülüm 60 olsun .yerimseniben
gözdem evet yuvarlnıyor ..0.6185. yuvarlanınca oluyor 0.62.

kirazım sağol tatlım ... kardeş takımın lstesini kontrol etmişin nazlım paylaşım alanına koymamış gelemedi sanırım ....
kardeş takım bizim listeyi onayladımı ben koyayım nazlım yoksa.opuyorumnanaktan

Onayladı ablacığım, nazlının projesi vardı ya onunla ilgileniyor sanırım

onay gelmiş kerdeş takımdan çıkmadan listeyi koyayım nazlımın işi çıktı sanırım ....
geçiktirmeyelim ...

sağol ablam listeyi halletmişsiniz . kardeş takımında listesini onaylamışsınız sağolun kızlar . aşağıya kadar inmek zorunda kaldım anca çıktım yukarı

liste gitti hadi hayırlı olsun...
nazlım pişirdi ben yemiş gibi oldun hehe
elinize saglık fıstıklar ..
gönderirken düzelttim gözdem .

aebenim,nazlım ellerinize sağlık fıstıklar.opuyorumnanaktan..simoşum bireyselde belli gibi haa ne dersinnnsempatiksalakcinni

Bu kadanda mikemmel olunmaz ki ama yaa...bırakında birazcık başka takımlar birinci olsun....:1ninca:a.s.

Ne kadanda mikemmel bir ekipsiniz siz böyle kaydirigubbakcemile5

bence sende bireyselde derece yapabilirsin ama 4. takımın fıstıklarıda süperdi onların listede gelsinde ondan sonra sevinelim bence ..a.s

evet aebenim şimdi 4.takıma baktım onlarda süper...amaaaa takım yüzdeleri bizden düşük %1,17 zemuszemuszemuszemus...yanlız bireyselde birincilik onların uaydın %6,29 .

şimdi okudum sayfaları.
bravo arkadaşlar.herkes çok güzel kilo vermiş.
yok olmadı
mikeeemmeeelsiniz arkadaşlar.alkisalkisalkis
suuracım üzülmüyorum tatlım buhafta sabitim diye.
aksine sevinçliyim.çünkü malum 2aydır düzgün adet göremiyodum.test yapıp duruyodum.streside cabası.sonunda 2gündür reglym.haftaya bende sürpriz yapmak istiyorm.
hem size hem kendimesüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…