Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sportie sen bilirsin belki canım bu konuyu. Soda su yerine geçmiyor mu? Bi de bi taneden fazlası niye zararlı olsun ki. Tansiyonumuz filan da yoksa....
Her şeyin fazlası zarar vücutta fazla mineral birikir. Kalsiyum fazlalığı bile insanların dişinde taş olarak birikiyor bence sodanın fazlasıda zararlıdır. Bir de midede büyüme yapıyormuş

Afiyet olsun menün çok güzel ama akşam yemeği çok çok az spor harika

günaydın kizlar güzel bir hafta olmasi dileğiyle
Zipzip- gitmişsin bile hoşgitmissin
Sobanın yaninda keyfini cikar nasil cikarcaksan olsun ama evden uzaksin keske bende uzaklassam azcik
Bide kötü haberim henuz wcye cikmadim regl bitmedi bide çok ödem var aksamda sanki findik ceviz kaçırmış olabilirim cumadan artı 700 geldim ama cumaya toparlarim merak etme

Afiyet olsun menü spor harika

Afiyet olsun menün çok güzel

Canım gerçekten kilo vermek istiyorsan birlikte vere biliriz bende 100 kiloyla başladım 75 le.mezun oldum.hedefim60+65 yeterki işte burda hepimizin amacı kilo vermek yalnız değilsin
Istiyorum kuzum.
Ne yapmam lazim sen bana soyle.
Beni de listeye alin.
Bugun 4te diyetisyene gidicem ilk randevum.

Ödem bir iki güne giderse rahatlarsın ben cuma kilomdayım artı yok

Günaydın hatunlar
Cuma 53.9
Pzt 54.6
Reglim bitti bulgur ve çaydan dolayı olduğunu düşünüyorum cuma ya kdr çözücem inş
Zipzip- H hasbeenandgone

Seloşum o kadar dikkat ediyosun sporunu yapıyosun 53 -54 te sabit kalmak gerçekten çok zor, ne kadar zamandır bu kilolardasın ?

senin başarın ablacım tebrik ederim

Istiyorum kuzum.
Ne yapmam lazim sen bana soyle.
Beni de listeye alin.
Bugun 4te diyetisyene gidicem ilk randevum.
Gunaydin canım tekrar hoc geldin diyetisyene gitmen çok güzel yiyerek kilo vere bilirsin bende 90 kiloda diyetisyene başlamıştım hem yedim hem kilo verdim ins Allah sende başara bilirsin ilk sayfada katılım formu var onu doldurursan seni tanımış oluruz 2 hafta takıma katılım menü spor paylaşımın düzenli olursa 2 hafta sonunda listeye giriyorsun basen geliyorlar bakıyorsun ertesi günü yok o yüzden 2. Hafta deneme süresi var canım hadi bismillah diyelim bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…