Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler

Zipzip- kaptanım bi etiket gördüm ama kaybettim bildirimler arasında.
Evde boya işi var gelemedim anca bitti temizliği kaldı.

Az biraz kaçırıyorum onlarıda bırakırım inşallah.
Darısı basima sanada kolay gelsin canım Perşembe boyacı geliyor 2 gün sürer diye tahmin ediyorum.hafta sonuna taşınmış olmam lazım herkes hafta sonu yardıma gelecek iki ayagim bir pabuca girecek

Kahvaltı 12:00

3 haşlanmış yumurta, yeşil zeytin,
Domates, biber, 2 tane sarma börek

16:00
Çay ve kızların yediği abur cuburlardan aldım 3-5 bişeyler ve bayram zımbırtılarından

Akşam 19:00
Kıymalı yeşil mercimek
Bulgur pilavı, ayran

Suyu iyi ölçemedim ama yine 1,5 litre anca
Spor yok

Atıştırmaya engel olamadım düzelticem inşallah Gulumse24 Zipzip-

Darısı basima sanada kolay gelsin canım Perşembe boyacı geliyor 2 gün sürer diye tahmin ediyorum.hafta sonuna taşınmış olmam lazım herkes hafta sonu yardıma gelecek iki ayagim bir pabuca girecek
kazasız belasız taşın güle güle otur ağız tadıyla huzurla canım

Afiyet olsun beğendim bana akşam yemeği pırsiyonları bir tık fazla geliyor sadece, yani kilo verme değil de koruma menüleri gibi

Çok teşekkürler canım sonra keşfettim kardiomu da yaptım gönderdiğin videoyu kızların vücuduna bayıldım

Afiyet olsun menünde sporun da çok güzel bravo

Çok güzel bi yer biraz korktum köprüden ama geçmeyi başardım tam 15700 adim atmışım Zipzip-

Harika bir gün olmuş desene

Afiyet olsun menünde sporunda çok güzel Bayılıyorum istikrarına harikasın

Menüm
KahvaltıEki Görüntüle 2642631
Ara yarım dilim karpuz
Akşam 16:00
Taze fasulye 3yk yoğurtlu makarna

Ara 3ceviz 3zeytin
Şu 1 lt
Spor 3400 adım şimdilik yarın yazarım tamamını

MAkarna neyseki çok değil onun dışında menğ çok güzel spor devam edecek sanırsam

Kuruyemişle güzel ikili olmuşunuz

Abur cubur börek falan pek olmamış sanki ne dersin

Bende senin durumundayim hiç doymuyorum kahvalti güzel gidiyo akşama doğru batiriyorum herşeyi azıcık onun ucundan bunun ucundan derken gidiyo bulgur hem sisiriyo hem doyurmuyor

Evel lesslie yaptım bile

Çok tatlısın ya
Ehem akdeniz insanı iyidir bak mesela ben deyip konuyu bağlayayım
İyi uykular bacılar
Kız kendisi Adıyamanlı Mersin'de.yasiyordu buraya gelin geldi valla her yerde bir.sorunlu var işte mersinliler hep aynı demiyorum yalnis.anlama sonngulen eltimde mersinli ondan sonra ısındım Mersin'e.herkes.bir.degil

Gelelim menüye
31 mayıs
Sabah:limonlu su bir yumurta yeşil sogan turp ve marulu ekmekle yedim çay zeytin peynir
Gittiğimiz yerde saat 3 civarı ekmeğe yumurta ve marul koymuştum onu yedim bikac kiraz bi kayısı yedim bol su içtim
Eve gelince kizlar pankek yaptı cayın yanına tam buğday unuyla bi tane onu yedim
Kahvemi kitabımı aldım elime yatarım birazdan kitap ahmet umitin patasana isimli kitabı
Su:2,5 belki 3 litre
Spor:15700 adim
Zipzip-

Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…