Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu kadanda mikemmel olunmaz ki ama yaa...bırakında birazcık başka takımlar birinci olsun....:1ninca:a.s.

Ne kadanda mikemmel bir ekipsiniz siz böyle kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisyerimsenibensizin gibi.a.s.
evet aebenim şimdi 4.takıma baktım onlarda süper...amaaaa takım yüzdeleri bizden düşük %1,17 zemuszemuszemuszemus...yanlız bireyselde birincilik onların uaydın %6,29 .
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bende 71,50 den 70,6 ya düşmüşümm :dance:
ne kadar iyi bir diyet uygulayamasamda hepinizin öğünlerini okuyup bişiler çalıp uyguluyorum... hihoyyyt

kızlar bende 71,50 den 70,6 ya düşmüşümm :dance:
ne kadar iyi bir diyet uygulayamasamda hepinizin öğünlerini okuyup bişiler çalıp uyguluyorum... hihoyyyt
khenacım nermin gelmiş bu hafta sen devam edersin 1. takıma ama burayada gel bak takımın gibi ...alıştık sana ....vereliniortakopuyorumnanaktan

khenacım nermin gelmiş bu hafta sen devam edersin 1. takıma ama burayada gel bak takımın gibi ...alıştık sana ....vereliniortakopuyorumnanaktan

evet dün akşam konuştuk onunla msn de burda kalacağımı söyledim. orayıda çok seviyorum ama çok sessiz artık kimse yazmayınca kilo alıyorum. :1no2:

evet dün akşam konuştuk onunla msn de burda kalacağımı söyledim. orayıda çok seviyorum ama çok sessiz artık kimse yazmayınca kilo alıyorum. :1no2:
:1hug:sen nasıl istersen canım ...
khenacım eger burda kalmak istiyorsan azdaha paylaşım .yerimsenibenben 1. takımda kalcaksın sandıgımdan yazmamıştım . o zaman seni deneme haftasına alalım .. kilo bildirim satlerimiz cuma 11.30 kadar güzelim sonra gelenler uyarılır .devam ederse takımdan çıkarılır . paylaşımda şatr biliyorsun günlük menülerini buraya yazacasın ..

cogu cadı bu günlerde es geçiyorya neyyyse....klava:
yanlız sırada diger eski üyelerimiz var ne zaman takıma girecegin için söz veremeyiz ama bunuda önemi yok sanırım bizim liste dışıda bir sürü üyemiz var .. yer olunca giriyorlar canım bi problem olmaz dimi?:1hug:

hatta listede 10 kişiyiz .
takıma girecekler yumukum kiraz sırada bekliyorsunuz birde özke cadısı var ...
haftayda maytabım bi aksilik olmassa mezun sanırım ..
kıslar haftaya listeye arkadaşları yazalım konuşalım 10 kişi olmaz 12 tamamlmamız lazım ....
yumukum kilo almış olsanda haftaya yansıtalım canım . kirazla sizi ...ikinizi haftaya battı balık olur ikinizi birden hı ne drsiniz . illa ayrıldıgınız kiloda takıma girmeniz şartmı?
maytabım mezun olursa khenyıda alabiliriz sizlerin oy birligiyle ...
hatta bu hafta bile alabilirdik bildirim yapıp karını verseydın kehena .klava:
bu yazım askıda kalmasın ha cevap verin emiiii.
başka bekleyen üyemiz yok sanırım . hilal 7 takıma girecek sanırım ...
varmı başka tobbul kuş yolunmayı bekleyen ...zemuszemus:roflol:

hilal 7. takımda ablam listeye yazmışlar . paylaşım alanına sunduğumuz öneriye yorum yapan kimse olmamış artık ne karar verilirse kabülümüzdür ablam .

hilal 7. takımda ablam listeye yazmışlar . paylaşım alanına sunduğumuz öneriye yorum yapan kimse olmamış artık ne karar verilirse kabülümüzdür ablam .
nazlım bizim yaptıgımız önerinin sırası gelmedi henüz kuzum... onu oylasınlarda sonuçtan sonra sizin öneriyi oylayalım demişti püskütüm .....a.s
ben hala haksızlık oldugunu düşünüyorum . bu yarış kilo alana ceza verene ödül alkış olmalı ..
ama bu kural bu haliyle kilo alana ceza verenede ceza .:1no2:

ben terazanin hep dengede olmasından yanayım .
halbuki kilo alıp gelen üye % 90 dır verip gelende % 10 bunu ödüllendirmek insanları motive eder . bu yarışın amacıda ne zaten kilo verene ödül alana ceza .. bu yeni kuralla ikisinede ceza veriliyor ...:umursamaz:
çogu takım bence anlamadan evet diyip geçiyor .benneyaptımki

:roflol: :roflol: :roflol:

beni de yolun da gitsin şu fazlalıklar :roflol: :roflol:
vay koca totolu seni seni unutmuştum len hatırlatıgın iyi olduopuyorumnanaktan:roflol:
senide yontma zamanı geldide geçiyor bile .dimi.:jeyyar:
komşun olyım yafrum monti kampında .:roflol::roflol::roflol:

bip bip yerine darılmassın elifim dimi valla sırf seni motive etmek içindi yalanım varsa gözüm çıksın:1shok::roflol::roflol::roflol:

bizim önerimize sıra sonra gelecek biliyorum ablam ama sadece 1 kişi yorum yapmış yada dikkate alıp okumuş bencede diğer türlü adil değil zayıflayıp gelen alkışı hak ediyordur.

aebenim ben 73 le ayrılmıştım şu anda 76,900 üm haftaya birazdaha iner eminim...ama burda zaten takımda gibiyim,listeye çok girmek isteyen varsa girebilir canım,ben her şekilde burdayım artık nasıl olsa...ama yarışmayıda özledim o ayrı:jeyyar::jeyyar:

Tamam ben listede olmadığım için biraz ağırdan gidiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum vereliniortak

kocam sağolsun her gün totomun boyutlarını bana hatırlatıyo ablam merak etme ben alışkınım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız..
bu hafta herkes vermiş galiba..1. lik sizde görünüyor..
şimdiden tebrik edeyim 1. liğinizi dedim..vereliniortak
gözdem sende bireyselde 2. sin galiba senide kutlarıma.s.

selam kızlar nasılsınız..
bu hafta herkes vermiş galiba..1. lik sizde görünüyor..
şimdiden tebrik edeyim 1. liğinizi dedim..vereliniortak
gözdem sende bireyselde 2. sin galiba senide kutlarıma.s.
:1hug:yeni takımın hayırlı olsun hilal. umarım tez zamanda çıp çıtır olursun .olumunekankayizsmile

Tamam ben listede olmadığım için biraz ağırdan gidiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum vereliniortak

kocam sağolsun her gün totomun boyutlarını bana hatırlatıyo ablam merak etme ben alışkınım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zaman haftaya kim listeye girmek istiyorsa parnak kaldırsın ..:1hug:kaydirigubbakcemile3yada bayabi sesi çıkmasın .:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…