Sabah
2 dilim ekmek
Yarım haşlama yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin
akşam
4 parça mangal 3lokma lavaş ekmeği
bol çay su içtim ama sayamadım
Aaaa salata vardı bi kase unutmuşum yazmayıAfiyet olsun ,sabah ki ekmeği hiç olmazsa 1 dilim olaydı iyiydi
Akşam etin yanına salata isterdim biraz kuru geldi
3 lokma lavaş pek bişey değil hadi
Günaydın canim afiyet olsun hoşgeldinGünaydın herkese. Sabah menüm 1 tabak çorba. 2 yumurtadan yapılmış omlet. 1 domates. Yarım salatalık. 4 adet yesil zeytin. 1 dilim peynir
Unuttum ablacımSeloşum o kadar dikkat ediyosun sporunu yapıyosun 53 -54 te sabit kalmak gerçekten çok zor, ne kadar zamandır bu kilolardasın ?
afiyet olsun canim merhaba hosgeldinGunaydın bende yumurtalı bir kahvaltı yaptım. Adet olduğum için zor oldu Dunn biraz. Bugun menu yazmaya başlamayi planlıyorum
Eski diyet moduma girdim porsiyon kuculttum demekki çok yiyormusum hemen fark etti kesince hani.diyoruzya vücudu şaşırtmak diye onun gibi aynenÇok iyisin maşallah.
Naptın bu 3 günde de hele
Abla kilo fazla olunca ekmeksiz gerçekten doyulmuyor sonra akşam yemeğine saldırı oluyor inankiAfiyet olsun ,sabah ki ekmeği hiç olmazsa 1 dilim olaydı iyiydi
Akşam etin yanına salata isterdim biraz kuru geldi
3 lokma lavaş pek bişey değil hadi
Teşekkür ederimmm. Daha öğreneceğimGünaydın canim afiyet olsun hoşgeldin
Aksam bütün gün yediklerini sabah ogle aksam olarak yazabilirsin,suyunu sporunuda ekleyebilirsin
Ekmeği kesme bence sabahları 1 yada 2 dilim ye ben kendimde bunu fark ettim ekmeksiz doymuyorum.sonra.ne yesem diye sağa sola saldiriyorum kilomuz hala fazla 10 kilo sonra kesmeye başlarsınAaaa salata vardı bi kase unutmuşum yazmayı
ekmek artık kesiyorum tamamen daha güzel menülerle geleceğim bu hafta
Günaydın canım kız sabah sabah corbami içtin aklına.nerden geldi afiyet olsunGünaydın herkese. Sabah menüm 1 tabak çorba. 2 yumurtadan yapılmış omlet. 1 domates. Yarım salatalık. 4 adet yesil zeytin. 1 dilim peynir
Bende çok merak ediyorum abla diyete başladığımda yağ oranim 48 di galiba çok yüksekti şimdi.nedir hiç bilmiyorumBugün sporuma başlıyorum saat 16.00 da randevum ölçüm yaptırıcam meraktayım
Burada paylaşırım yağ oranım kas oranım neymiş bakalım
Hayalim bir gün yağ oranımın %20 nin altında olması.
Dün akşamdan kalan çorbayı bitirmemiz lazımdı. Bir de eşim kahvaltıda çorba icer hepGünaydın canım kız sabah sabah corbami içtin aklına.nerden geldi afiyet olsun
Not alman çok güzel birde tartı resimlerini sürekli resim çek menulerinde.tabak hazırla ortadan yeme onuda resim.cek boydan resim çekil öncesi sonrası yapmak için benim galeri menü ve tartı resimleriyle dolu çok güzel motive ediyor insanıEki Görüntüle 2642914Zipzip- kaptancim dünkü aktiveleri bu şekilde puanlamami istemistin. Doğru yaptım mi acabaa
İpin ucunu kaçırınca geri geliyor malesef dikkat etmek zorundayım canım bünye almaya musayit genetik bizde kilo problemi var 11 yaşındaki kızım 54 kilo düşünAma şimdi verdin yani en güzeli bu
çok azimlisin maşallah
Sabah
2 dilim ekmek
Yarım haşlama yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin
akşam
4 parça mangal 3lokma lavaş ekmeği
bol çay su içtim ama sayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?