Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah

2 dilim ekmek
Yarım haşlama yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin

akşam
4 parça mangal 3lokma lavaş ekmeği

bol çay su içtim ama sayamadım

Afiyet olsun ,sabah ki ekmeği hiç olmazsa 1 dilim olaydı iyiydi
Akşam etin yanına salata isterdim biraz kuru geldi
3 lokma lavaş pek bişey değil hadi

Afiyet olsun ,sabah ki ekmeği hiç olmazsa 1 dilim olaydı iyiydi
Akşam etin yanına salata isterdim biraz kuru geldi
3 lokma lavaş pek bişey değil hadi
Aaaa salata vardı bi kase unutmuşum yazmayı

ekmek artık kesiyorum tamamen daha güzel menülerle geleceğim bu hafta

Günaydın herkese. Sabah menüm 1 tabak çorba. 2 yumurtadan yapılmış omlet. 1 domates. Yarım salatalık. 4 adet yesil zeytin. 1 dilim peynir
Günaydın canim afiyet olsun hoşgeldin
Aksam bütün gün yediklerini sabah ogle aksam olarak yazabilirsin,suyunu sporunuda ekleyebilirsin

Seloşum o kadar dikkat ediyosun sporunu yapıyosun 53 -54 te sabit kalmak gerçekten çok zor, ne kadar zamandır bu kilolardasın ?
Unuttum ablacım
Takio etmiyorum bildiğim tek şey 11 şubatta 58 kiloydum
Kardeşim almış görünmüyorsun su tutmuşsun diyor ki almış olsam der
Her sebepten olabilir çöziciğim

Gunaydın bende yumurtalı bir kahvaltı yaptım. Adet olduğum için zor oldu Dunn biraz. Bugun menu yazmaya başlamayi planlıyorum
afiyet olsun canim merhaba hosgeldin
Bende reglim heryerim şiş halaaa inmedi hissediyorum menunu paylaşkiii daha güzel motive olursun dogruyu yanlisi birlikte elestiririz

Aaaa salata vardı bi kase unutmuşum yazmayı

ekmek artık kesiyorum tamamen daha güzel menülerle geleceğim bu hafta
Ekmeği kesme bence sabahları 1 yada 2 dilim ye ben kendimde bunu fark ettim ekmeksiz doymuyorum.sonra.ne yesem diye sağa sola saldiriyorum kilomuz hala fazla 10 kilo sonra kesmeye başlarsın

Bende çok merak ediyorum abla diyete başladığımda yağ oranim 48 di galiba çok yüksekti şimdi.nedir hiç bilmiyorum

Eki Görüntüle 2642914 Zipzip- kaptancim dünkü aktiveleri bu şekilde puanlamami istemistin. Doğru yaptım mi acabaa
Not alman çok güzel birde tartı resimlerini sürekli resim çek menulerinde.tabak hazırla ortadan yeme onuda resim.cek boydan resim çekil öncesi sonrası yapmak için benim galeri menü ve tartı resimleriyle dolu çok güzel motive ediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…