İpin ucunu kaçırınca geri geliyor malesef dikkat etmek zorundayım canım bünye almaya musayit genetik bizde kilo problemi var 11 yaşındaki kızım 54 kilo düşün
Kesinlikle yapicam ayy ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz keskee kendi kendime birşeyler yapacağıma buraya daha önce gelseydimNot alman çok güzel birde tartı resimlerini sürekli resim çek menulerinde.tabak hazırla ortadan yeme onuda resim.cek boydan resim çekil öncesi sonrası yapmak için benim galeri menü ve tartı resimleriyle dolu çok güzel motive ediyor insanı
Zararın neresinden dönsen kardır demişler ne güzel işte vesile olmuş.olduk canım sende iyiki geldinKesinlikle yapicam ayy ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz keskee kendi kendime birşeyler yapacağıma buraya daha önce gelseydim
Bugnde ben nohut islatmistim uzun zamandır hiç yapmadım neyse kendime tavuk sote çorba salata yaparım artık artı gelmek istememBende 71.9 çıktım yani +500
İki gündür nohut yiyorum artı çıkacağımı tahmin etmiştim zaten.
Teşekkürler hoşbuldum.bir ara uğramıştım devam edememiştim. Kararlıyım şimdi ekmegi kestim çok mutluyum o yüzden. Yazacağım bundan sonraafiyet olsun canim merhaba hosgeldin
Bende reglim heryerim şiş halaaa inmedi hissediyorum menunu paylaşkiii daha güzel motive olursun dogruyu yanlisi birlikte elestiririz
Öyleymiş canim kararli olman çokkk güzel iykiii geldinTeşekkürler hoşbuldum.bir ara uğramıştım devam edememiştim. Kararlıyım şimdi ekmegi kestim çok mutluyum o yüzden. Yazacağım bundan sonra
Ben seni 14. Takımdan tanıyorum degilmiTeşekkürler hoşbuldum.bir ara uğramıştım devam edememiştim. Kararlıyım şimdi ekmegi kestim çok mutluyum o yüzden. Yazacağım bundan sonra
Bugnde ben nohut islatmistim uzun zamandır hiç yapmadım neyse kendime tavuk sote çorba salata yaparım artık artı gelmek istemem
Bulgur beni çok rahatsız etti sisirdi soda içtim gece yatmadan limon siktim rahatladim resmen patlayacak gibi oldum daha tövbe ettim bulgur yok banaEn azından ödem olduğunu biliyoruz canım bakliyat da yemeliyiz sonuçta. Benim porsiyonlarım da biraz fazlaydı sanırım. Mesela çorba yemiyordum iki gündür bide çorba ekledim menülere. Ramazanda midemi büyütmüşüm onu farkettim
Kuzum formu bulamadim ilk sayfada.Gunaydin canım tekrar hoc geldin diyetisyene gitmen çok güzel yiyerek kilo vere bilirsin bende 90 kiloda diyetisyene başlamıştım hem yedim hem kilo verdim ins Allah sende başara bilirsin ilk sayfada katılım formu var onu doldurursan seni tanımış oluruz 2 hafta takıma katılım menü spor paylaşımın düzenli olursa 2 hafta sonunda listeye giriyorsun basen geliyorlar bakıyorsun ertesi günü yok o yüzden 2. Hafta deneme süresi var canım hadi bismillah diyelim bol eksiler
Pazartesi konrtol tartısı cuma günü tartı günümüz canım 7 takım cuma gunleri bildirim yapiyoruz hangi takım kaç kilo vermiş % de hesaplanıyor hangi takım birinci ikinci üçüncü ve sonuncu olmuş aciklaniyor cuma.mecburi kilo bildirmek listeye girersen ama liste dışında yarışmak istersen onuKuzum formu bulamadim ilk sayfada.
Bi de benim tarti gunum Pazartesi olacak ama sorun oluyor mu
Akşam yeme bulguru canım öğlen ye sende. Bulgur da bakliyat da lazım aradaBulgur beni çok rahatsız etti sisirdi soda içtim gece yatmadan limon siktim rahatladim resmen patlayacak gibi oldum daha tövbe ettim bulgur yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?