Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle yapicam ayy ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz keskee kendi kendime birşeyler yapacağıma buraya daha önce gelseydim

afiyet olsun canim merhaba hosgeldin
Bende reglim heryerim şiş halaaa inmedi hissediyorum menunu paylaşkiii daha güzel motive olursun dogruyu yanlisi birlikte elestiririz
Teşekkürler hoşbuldum.bir ara uğramıştım devam edememiştim. Kararlıyım şimdi ekmegi kestim çok mutluyum o yüzden. Yazacağım bundan sonra

Bugnde ben nohut islatmistim uzun zamandır hiç yapmadım neyse kendime tavuk sote çorba salata yaparım artık artı gelmek istemem

En azından ödem olduğunu biliyoruz canım bakliyat da yemeliyiz sonuçta. Benim porsiyonlarım da biraz fazlaydı sanırım. Mesela çorba yemiyordum iki gündür bide çorba ekledim menülere. Ramazanda midemi büyütmüşüm onu farkettim

Bulgur beni çok rahatsız etti sisirdi soda içtim gece yatmadan limon siktim rahatladim resmen patlayacak gibi oldum daha tövbe ettim bulgur yok bana

Kuzum formu bulamadim ilk sayfada.
Bi de benim tarti gunum Pazartesi olacak ama sorun oluyor mu

Kuzum formu bulamadim ilk sayfada.
Bi de benim tarti gunum Pazartesi olacak ama sorun oluyor mu
Pazartesi konrtol tartısı cuma günü tartı günümüz canım 7 takım cuma gunleri bildirim yapiyoruz hangi takım kaç kilo vermiş % de hesaplanıyor hangi takım birinci ikinci üçüncü ve sonuncu olmuş aciklaniyor cuma.mecburi kilo bildirmek listeye girersen ama liste dışında yarışmak istersen onu Zipzip- kaptanimiza sormak lazım

Bulgur beni çok rahatsız etti sisirdi soda içtim gece yatmadan limon siktim rahatladim resmen patlayacak gibi oldum daha tövbe ettim bulgur yok bana
Akşam yeme bulguru canım öğlen ye sende. Bulgur da bakliyat da lazım arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…