Hoş geldinDün akşamdan kalan çorbayı bitirmemiz lazımdı. Bir de eşim kahvaltıda çorba icer hep
Canım boyun kaç ben 1.68 75 kiloyum1 haziran 2020 / 72 kg
Ölçüler :
Göğüs : 99 cm
Kol : 33 cm
Bel: 83 cm
Karın : 97 cm
Kalça : 103 cm
Basen : 103 cm
Bacak : 61 cm
Baldır : 33 cm
Zipzip-
Sahalara döndüm diyorsun yaniCuma 77.7
Cumartesi 76.9 -800
Pazartesi 76.6-300
3 günde Toplam kayıp -1.100
Ölculerimiz yakın nego göğüs basen aynı bel 2 cm benim fazla karın dediğin göbek sanırım 7 cm benim fazla kol senin 4 cm senin fazla benim bacak 64 baldır 401 haziran 2020 / 72 kg
Ölçüler :
Göğüs : 99 cm
Kol : 33 cm
Bel: 83 cm
Karın : 97 cm
Kalça : 103 cm
Basen : 103 cm
Bacak : 61 cm
Baldır : 33 cm
Zipzip-
1.60 ım canım ben. Sıkı vücudum. 40 beden giyiyorum şimdi mesela.Canım boyun kaç ben 1.68 75 kiloyum
Dün ölçüldüm
Bel 78
Karın 90
Göğüs 91
Basen 108
Basenim fazla
Tam atsana bir ölçülerini.Ölculerimiz yakın nego göğüs basen aynı bel 2 cm benim fazla karın dediğin göbek sanırım 7 cm benim fazla kol senin 4 cm senin fazla benim bacak 64 baldır 404 kilo fark var aramızda
Çok alakasız olacak ama Zeyno resimde gördüm stor kullanıyorsun memnunmusun aldığımız.evde korniş yok asma tavan spot olduğu için hepsi stor perde kullanılmış bende stor düşünüyorum tavsiye edermisin
Hunharca yedim bir haftadır, sıkı başlıycam diyeBeraber geç bile kaldık
boydan kaynaklı1.60 ım canım ben. Sıkı vücudum. 40 beden giyiyorum şimdi mesela.
Tam atsana bir ölçülerini.
Benim kollar hep kalın, en ince hali 29 cm oldu 58 e düşünce. Hiç sevmiyorum kollarımı çok iri duruyor.
Evet karın dediğim göbek deliği altından ölmüyorum ben.
Ne alaaakaaaaÇok alakasız olacak ama Zeyno resimde gördüm stor kullanıyorsun memnunmusun aldığımız.evde korniş yok asma tavan spot olduğu için hepsi stor perde kullanılmış bende stor düşünüyorum tavsiye edermisin
Aynı yollardan geçmişiz bende Ramazan'ın son haftasi ve bayramdan cumaya kadar yedim suda içmedim sonuç 2 kilo almışım 1. 100 Gr gitti şükürHunharca yedim bir haftadır, sıkı başlıycam diye
Ramazan da 2.5 kilo verdim 2 geri aldım
Ben memnunum storlardan çokkk rahat oluyorDemiştim alakasız diye ama
Üzülme kız, bunlar ödem çabuk gider. Ben 68 dan sonrasını düşünüyorum. O zaman tıkanıyorum hep çünkü.Aynı yollardan geçmişiz bende Ramazan'ın son haftasi ve bayramdan cumaya kadar yedim suda içmedim sonuç 2 kilo almışım 1. 100 Gr gitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?