Orijinal olup olmadığını nerden anliycam peki dün gordugum senin instegramda paylastiginin aynisiydi markasına bakmadım ben mop kullaniyorum bezini elimde yikayip takip sılıyorumCanım başka marka nasıl bilmem, orijinal al derim, parçası kırılsa yedek parça temini var çünkü
Dövme yaptırıcak olsam mutlaka bir yere harry potter ile ilgili bir sembol yaptırırdım..benim omzumda atatürk imzası var, bacağıma büyük bir çiçek dalı istiyorum bileğime ya da kolumada oğlumun adını
Sağol ablacim çok tşk ederim ustam sağolsun,yok kız bişey olmaz deliklerden biraz yağlar süzülür faydası olur
alemsin yaasıcak bişeler yerken yanar biraz belki, bencede şık duruyor,biraz seksapelin fazlaysa iyi, yoksa biraz tuhaf olabilir.
canım şu anki halimden çok fark yok burada 58-59 arasıyım şimdide 61 lerdeyim
dövmen de varmı ??? ben kulağımı gençken deldirmiştim, şimdi hiç küpe takamıyorum, kaş seviyorum eşim çok da bayılmıyor, o yüzden göbek yeter, ama dallı güllü bi dövme istiyorum
gülümse çookkk beğendim, tüllerinle inanılmaz güzel çok şık bir seçim yapmışsıniyi güzel günlerde kullan inşallah
sen oraya gel de sonrasını hallederiz merak etme
Spin mop benimki, kendi sitesinden getirttim canımOrijinal olup olmadığını nerden anliycam peki dün gordugum senin instegramda paylastiginin aynisiydi markasına bakmadım ben mop kullaniyorum bezini elimde yikayip takip sılıyorum
Iki medeni sisko mu puhahahaasen sisko görmemişsin gormek istersen evime beklerim
Bizimde gösterge sağlam kablosu uzerinde ama sayaca takılan yeri koparmislar acaba nelerine lazımdı gelen misafir çocukları koparmış bizimkiler yapmazdı benden çok onlar kullanıyordu bi pedalina Ömer bi pedalina Tuğçe binip sallaniyorlardi ne çekmiş.garibim.beeeGösterge sağlam duruyor da, takılan kablo nerde meçhul
Tövbe estağfurullah +18 geçtik çocuklari dışarı alalimNakil edicez artık öpüşürkenallahtan dilimi geri çekerek öpüşürüm ben fransızlar gibi değil
Bu aralar cok duyuyorum bu mop u ben de bi bakim eksik kalmiyim amanSpin mop benimki, kendi sitesinden getirttim canım
Ya abla
Deri ceket pantolonda varmı siyah rujDövmeden sonra başladı bu aşk bende 2 kolumdada var ama dallı dullu degil sol da eşimin adı sağda 2 ayak izi ve kızların adı var
3haziran
09.30
Menemen
Bir dılım peynir
Yarım avakado
Bır kaşık labne
Bır dilim mercimek ekmegi
Ara
Türk. Kahvesi tereyagli
16.00
Bir tabak kıymalı patlıcan kabak yemegi
Ikı kaşık taze fasulye
Ara
Meyveli maden suyu
3litre su
Leslie 20dk
Yarım saat yürüyüş
Hayırlı geceler
3 haziran menüsü
Kahvaltı 11
Peynirli omlet
Domates salatalık yeşillik
2 dilim tb ekmeği
Ara 14
1 mürdüm eriği
Ara 17
2 top dondurma
Akşam
1 tavuk pirzola
2 yk pilav 1 minik biber dolması
1 yk yoğurt
1,5 lt su 10000 adım
Menü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan biberli omlet
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık maydanoz
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.00)
- 1 fincan kahve karışımı
- 2 çilek, 1 kayısı, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 5-6 kaşık tavuklu patates yemeği
- 1 kase salata
Ara (20.30)
- sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga, 30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 20 dk koşu, 250 ip, 40 dk bölgesel
- (akşam) 80 dk pilates
Toplam: 630 pZipzip- madamhd
Menümüde yazayım artık uyuyayım.
08.00
1 haşlanmış yumurta
2 büyük dilim süzme peynir
6 zeytin
Yarım domates (normalde domates olmaması gerekiyor)
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
1 haşlanmış yumurta
2 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği
17.00
3 yeşil erik
19.30
Yarım kâse tarhana çorbası
150 gr tavuk (yağsız tavada pişirildi)
1 kâse salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği
*Pazartesi diyetisyene gittim tamamen onun verdiği menü bu şekilde kahvaltıda domates yok bir tek. Uçuşa geçicez dedi ama bakalım nasıl vericem bu listeyle.
Su 1.5 litre Spor 30 dk tempolu yürüyüş ( bunun dışında spor yapmamda yasak)
gün içinde zaten o yürüyüşe kadar 12 - 13 bin civarında adım atıyorum ama tempolu değil tabikiZipzip- Gulumse24
Günaydın kızlar
3 haziran
1 dilim ekmek
1 h.yumurta
Peynir zeytin
1 t kş bal
Domates salatalık
Akşam (16.30)
1 dilim ekmek
2 kş menemen
Yulaflı yoğurt
1 fincan sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş
2 lt su
40 dk eliptik 160
30 dk bisiklet 90
3 saat yürüyüş 180
2 saat temizlik 60
Toplam 490 puan
Zipzip-
Tuğçe yıkayacakmış abla kavga etti benimle resmen iş vermyorsun diye yapamiyca şeylere çok.hevesliBulaşık olmasın diyorum ...yine senin başına kalacak ne anladık bu işten....
Kız.sen nerelerdesin gelmiyorsun artık akşam kasap gibi dograyacaktim bi kac kişiyi olması gerektiği zaman yoksunE Elif_Eylul ortim napiyosun şoyle bi ugruyum dedim goremedim ♥
Ben kesin dilimi yutardim1 hafta sonra hiçbirşey yokmuş gibi oluyormuş yani alışıyormuş vicut öpüşme filan daha haz veriyor diyorlar şekerim
Kız.sen nerelerdesin gelmiyorsun artık akşam kasap gibi dograyacaktim bi kac kişiyi olması gerektiği zaman yoksunE Elif_Eylul ortim napiyosun şoyle bi ugruyum dedim goremedim ♥
Benim perdeler hep gösterişli ama sıkıldım.. oturma odasına dümdüz tül alıcam inş ilk fırsatta..Sağol ablacim çok tşk ederim ustam sağolsunNego fikir verdi spor olsun koltuklarında uyum saglasin diye bana kalsa taşlı tuşlu alır çıkardım üstü cami altı kilise bir ev çıkardı ortaya
Ya aynı benim çocuklar gibi onlar da öyle biniyor ya da biri selesine oturuyor öbürü bisikleti sürüyor güya ayaktaBizimde gösterge sağlam kablosu uzerinde ama sayaca takılan yeri koparmislar acaba nelerine lazımdı gelen misafir çocukları koparmış bizimkiler yapmazdı benden çok onlar kullanıyordu bi pedalina Ömer bi pedalina Tuğçe binip sallaniyorlardi ne çekmiş.garibim.beee
Ders calisiyodumKız.sen nerelerdesin gelmiyorsun artık akşam kasap gibi dograyacaktim bi kac kişiyi olması gerektiği zaman yoksun
Bayan kadir ezildiye sorBenim perdeler hep gösterişli ama sıkıldım.. oturma odasına dümdüz tül alıcam inş ilk fırsatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?