Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım başka marka nasıl bilmem, orijinal al derim, parçası kırılsa yedek parça temini var çünkü
Orijinal olup olmadığını nerden anliycam peki dün gordugum senin instegramda paylastiginin aynisiydi markasına bakmadım ben mop kullaniyorum bezini elimde yikayip takip sılıyorum

Sağol ablacim çok tşk ederim ustam sağolsun Nego fikir verdi spor olsun koltuklarında uyum saglasin diye bana kalsa taşlı tuşlu alır çıkardım üstü cami altı kilise bir ev çıkardı ortaya

Orijinal olup olmadığını nerden anliycam peki dün gordugum senin instegramda paylastiginin aynisiydi markasına bakmadım ben mop kullaniyorum bezini elimde yikayip takip sılıyorum
Spin mop benimki, kendi sitesinden getirttim canım

Gösterge sağlam duruyor da, takılan kablo nerde meçhul
Bizimde gösterge sağlam kablosu uzerinde ama sayaca takılan yeri koparmislar acaba nelerine lazımdı gelen misafir çocukları koparmış bizimkiler yapmazdı benden çok onlar kullanıyordu bi pedalina Ömer bi pedalina Tuğçe binip sallaniyorlardi ne çekmiş.garibim.beee

Afiyet olsun canım güzel

Çarşamba menüsünde dondurma olmasa daha iyi olurdu

Güzel canım afiyet olsun

Diyetisyen sana iyi gelir inşallah canım afiyet olsun

Menü de spor da güzel

Benim perdeler hep gösterişli ama sıkıldım.. oturma odasına dümdüz tül alıcam inş ilk fırsatta..

Uleeeennnn gulumseyi kim kizdirdi diyin bakem keskin picaklarimdan firlatiyim hemen
Ne yeminini bozdun kiz
E Evvab var bı tane sarı çok canımı sıkıyor akşamdan beri yemin ettim kimseye bulasmayacaktim ama kendi atarlandi benim suçum yohhh

Ya aynı benim çocuklar gibi onlar da öyle biniyor ya da biri selesine oturuyor öbürü bisikleti sürüyor güya ayakta

Kız.sen nerelerdesin gelmiyorsun artık akşam kasap gibi dograyacaktim bi kac kişiyi olması gerektiği zaman yoksun
Ders calisiyodum sipariste aksama olmaz bizde abla bugün dediysek bugün ulasir picaklar elinize sizi sakinlige davet ediyorum.
Ayrica iyi ki gelmemisim ne demek kasap gibi dogrucaktim töbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…