Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
Tesellini bozcam biraz abla bendede pko var dikkat ettikçe gidiyor Ama zamanla yavaşlıyor vermek yinede en baştan beri çok güzel gitmiş tebrik ederim daha da iyi olacaktır

6ları görene kadar durmak yok artık.. kaçamakta yok..
Beni odemler şişiriyor kaçamak değil bu hafta çok yoğun geçecek su tüketme huyum yok Dukan birası yapıyorum içe bilmek için yoksa kaçamak yok dün kavalti yaptım saat 3 gibi hatay durum yedim evde yemek yapmadığım için onunlada yattım işte

hu huuuu süpersin, işte bu şimdi güncellenmiş hedef alıyım şekerim , bak kampanyada sende varsın temmuzu 60 larla karşılayacaksın
İns Allah abla bi yerleseyim spor salonuda açılırsa değme keyfime acilmasada her akşam yuyuruse gidicem ins Allah hedef 60+65 kiziyorlar ama basaricam ins Allah

İns Allah abla bi yerleseyim spor salonuda açılırsa değme keyfime acilmasada her akşam yuyuruse gidicem ins Allah hedef 60+65 kiziyorlar ama basaricam ins Allah
Onca kilo vermissin neden basaramicaksin tabiki yaparsin arkandayiz

Kilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50

Harika başlangıç

Kilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
Sonucun çok iyi abla tebrikler.
Annene üzüldün Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah

Kilo bildirim
Geçen hafta 75.7
Güncel 73.3
Fark 2.4
Yüzde % 3.170

Zipzip-
@Canfeb

Erken tartıldım.. beklesem daha fazla eksi olurdu ama açım bekleyemem

Oooo sonuca gelll. Harikasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…