Tesellini bozcam biraz ablaGeçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
6ları görene kadar durmak yok artık.. kaçamakta yok..Kaptanimizin askerleriyiz
Kız sen neyedin ne içtin nasil ettin gene buneeeGelelim zurnanın zırt dediği yere
Cuma 77.7
Cuma 75.5 mezun kilomdayim
Eksi -2.200 Gr
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
UmarımTebrik ederimBence haftaya sen 69.9 olursun
Tebrik ediyorum harikaGelelim zurnanın zırt dediği yere
Cuma 77.7
Eksi -2.200 Gr
MükemmelsinizO lafı enişteye söylediğine pişman ettireceğiz merak etme sen hic güç bizde
Gelelim zurnanın zırt dediği yere
Cuma 77.7
Eksi -2.200 Gr
Canım senin paylaştığın listede canfebi 64.7 yazmışsın. Hata mı var.Bencede iyi oldu canim ama takim olarak guzel yuzdemiz olacak
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ben de ben de
Yanlis silmisim.canimCanım senin paylaştığın listede canfebi 64.7 yazmışsın. Hata mı var.
Guzel eksi canim tebrik ederim izne ayırıyorum
Beni odemler şişiriyor kaçamak değil bu hafta çok yoğun geçecek su tüketme huyum yok Dukan birası yapıyorum içe bilmek için yoksa kaçamak yok dün kavalti yaptım saat 3 gibi hatay durum yedim evde yemek yapmadığım için onunlada yattım işte6ları görene kadar durmak yok artık.. kaçamakta yok..
Aaaaa ama yani bende kizima yaziyodumSokaga cikma yasagini kaldirmislar
İns Allah abla bi yerleseyim spor salonuda açılırsa değme keyfime acilmasada her akşam yuyuruse gidicem ins Allah hedef 60+65 kiziyorlar ama basaricam ins Allahhu huuuu süpersin, işte bu şimdi güncellenmiş hedef alıyım şekerim , bak kampanyada sende varsın temmuzu 60 larla karşılayacaksın
Yeni baktim cumhurbaskani iptal etmis haberlere bakabilirsin canimAaaaa ama yani bende kizima yaziyodum
Onca kilo vermissin neden basaramicaksin tabiki yaparsin arkandayizİns Allah abla bi yerleseyim spor salonuda açılırsa değme keyfime acilmasada her akşam yuyuruse gidicem ins Allah hedef 60+65 kiziyorlar ama basaricam ins Allah
Evet canim sen yazinca bende bakmistim 15il demisti simdi kalkmisYeni baktim cumhurbaskani iptal etmis haberlere bakabilirsin canim
Kilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
Sonucun çok iyi abla tebrikler.Kilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?