- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayy iyi bari bugün dışarda yürüyüş yaparım bari çocuklarla.. sporum yürüyüş olur.. öğleyi yiyip çıkim de bayılmıyim dışardaYuksek gibi gorunuyor canim ama bir takimin oranlari cok yuksek bugün
Var var
Gecen cuma bakkala gittim adam bana artik haftada iki gun cikabileceksiniz dedi
İki gün oldu yaÇocuk günü derken? Çarşamba değil miydi?
Yuksek gibi gorunuyor canim ama bir takimin oranlari cok yuksek bugün
Var var
Gecen cuma bakkala gittim adam bana artik haftada iki gun cikabileceksiniz dedi
10-15 temmuz arası, daha 1 aydan fazla var
Bence yiyibilirsinBir top dondurma yeseydim bari dışarı cikicaz bugün
1 top dondurma olur canimBir top dondurma yeseydim bari dışarı cikicaz bugün
Bende temmuz olmadan 6ları görmeliyimhayatım çok güzel vermişsin, daha da verirsin, kampanya yapıyorum 70 lerde olan herkes temmuza 60la girecek
senide görmek istiyorum, takipçinim
Adam da yasli dedim ki abi ne yaptin 30 yaşındayımseni kimliğimle sustururum deseydin
Açlıktan bayila bilirim yaz yaka kartınaAyy iyi bari bugün dışarda yürüyüş yaparım bari çocuklarla.. sporum yürüyüş olur.. öğleyi yiyip çıkim de bayılmıyim dışarda
Haftaya bakayim belki veririm, sarılım vermek için biliyosunGider canim dert etme
Olmazsa izine ayiririz haftaya canim liste disi devam edersin
Biliyorum canım ❤Haftaya bakayim belki veririm, sarılım vermek için biliyosun
Bende temmuz olmadan 6ları görmeliyim
Buda yaşını büyüten ergenlerden demiştirAdam da yasli dedim ki abi ne yaptin 30 yaşındayım
Sağol canımGayet güzel bir eksi abla tebrikler
wayyy eksiye bak harikasın canım
Çok güzel başladın tebrikler canım
Tebrikler canım güzel eksi
Güzel başladın canım böyle devam
Tebrik ediyorum canım harika bir eksiKilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
Bende 1.60 ım olsun yeter bu boy2 dk keyiflenelim dedik neydim boyum kısaysa benim sucummu 1.61 imbu arada 40 numara giyiyordum 38 aldim
Yoo biz pişiriyoruz yumurta unla terbiyeli, ister soğuk iç ister sıcak çorbayı.Sizin soğuk corbaniz yokmu bu dediğim erzurumun yöresel sıcak agran çorbası derler bizim orda kuru fasulye nohut buğday pişirilir üzerine ayran yapıp dökülür üzerine dereotu doğranır soğuk tüketilir yaz bitene kadar bu çorbadan başka bişey yemezler tarlada çalıştıkları için sıcak çorba yemezler
Haftaya bakayim belki veririm, sarılım vermek için biliyosun
Allah şifa versin, çok üzüldümKilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
Bende 1 temmuz3 temmuz doğum günüm.. o zmna kdr hedefime ulaşıp mezun olmalıyım ki bir dilim pasta yiyim.. belki 2neticede 31 olucam
Sana benzedigim icin sabah yapar gece bozarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?