- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam tamam sen at bende yaparimBulur atarım sana , sona doğru ağzın uyuşuk uyuşuk oluyo sonra geçiyo , o yüzden kivi de olur ama ananas diye geçiyo
Amiiiiinnnnnnn. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallahÇok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın öyle kötü şeyleri.
Cook gecmis olsun canim mesajlarin arasinda gozumden kacmisAmiiiiinnnnnnn. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ❤
Çok çok teşekkür ederim.Cook gecmis olsun canim mesajlarin arasinda goremedim
Oo supersin canim isvecde menu guzeldi galiba iyi enerji bulmussunKaptanım 50 dk normal tempolu yürüyüş yaptım kaptanım.. bebek arabası iterek
Hayır valla nerdeyse bayılıcaktım.. şimdi yemek yiyorum ama yemeye bile enerjim yok.. zor yiyorum...Oo supersin canim isvecde menu guzeldi galiba iyi enerji bulmussun
Son 3 gun kaldi canim da bitirsen mi saglikli menulere donsenHayır valla nerdeyse bayılıcaktım.. şimdi yemek yiyorum ama yemeye bile enerjim yok.. zor yiyorum...
Super menu olmusMükemmel menümü paylaşıyorum sizlerle
Kahvaltı 09:30 = 1 porsiyon menemen, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 domates, yarım salatalık.
Ara 12:30= yeşil çay
Ara 15:30= 4 adet kayısı
Akşam yemeği 17:30= domates çorbası,5 adet köfte, 1 porsiyon salata, 1 bardak ayran
Egzersizler= Leslie 2 yarım saat , pilates yarım saat, eliptik bisiklet yarım saat
Şu: şimdilik 2 litreye yaklaştı
Toplam puan: 90+90+120= 300 ( herşey in numara dimi)
Niyetim o cnm.. sağlıklı sebze yemeklerini bile nasıl özledim.. birde şekersiz niyetim var bakalım sabrım olursaSon 3 gun kaldi canim da bitirsen mi saglikli menulere donsen
Super menu olmus
Mükemmel menümü paylaşıyorum sizlerle
Kahvaltı 09:30 = 1 porsiyon menemen, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 domates, yarım salatalık.
Ara 12:30= yeşil çay
Ara 15:30= 4 adet kayısı
Akşam yemeği 17:30= domates çorbası,5 adet köfte, 1 porsiyon salata, 1 bardak ayran
Egzersizler= Leslie 2 yarım saat , pilates yarım saat, eliptik bisiklet yarım saat
Şu: şimdilik 2 litreye yaklaştı
Toplam puan: 90+90+120= 300 ( herşey in numara dimi)
Ohh be sonundaşahane olmuş tek kelimeyle bayıldım bravo
Çok şükür kaptancigim tüm uyarıları dikkate aldim da geldim ,Son 3 gun kaldi canim da bitirsen mi saglikli menulere donsen
Super menu olmus
Supersin canimÇok şükür kaptancigim tüm uyarıları dikkate aldim da geldim ,
Allah kabul etsin inşallah canım.Başım çatladi vallaaa 1gunum kaldi allah izin verirse zor oluyo bu havalarda
Gormusken yazayim dedimHosbuldum sagolunbi bakindim
Söylimim bende kalsın daha güzelrakip mi heeee develere bakim kimler rakipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?