Yaa çok sevindimm hepimizin verdiği kilolara sağlıkGeldi canim kizlar bu hafta cok iyiydi
sizzz bana inanmiyonuzmu totomu cekip yollucam heeeeeBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Ya çok büyük bi başarıBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Free liste de çok iyiydi maşallah. Herkesin emeğine sağlık. Tekrar çok tebrik ve teşekkür ediyorum güzel kadınlarGeldi canim kizlar bu hafta cok iyiydi
Bendede hiç yapmadı ilk zaman onunla zayıfladım bendeLeslie yapanlar söylesin basen yapıyormu.
Free listeyi unutmamak lazim gerçekten nerdeyse artimiz yok haftayada boyle devam.ederiz inşallahFree liste de çok iyiydi maşallah. Herkesin emeğine sağlık. Tekrar çok tebrik ve teşekkür ediyorum güzel kadınlar
Çek yolla tabi, bak ben koydum bile.sizzz bana inanmiyonuzmu totomu cekip yollucam heeeee
O senmisin gerçektenÇek yolla tabi, bak ben koydum bile.
Teşekkür ederim canım,inşallah daha da güzel gidecek. Sennkac kiloydunYa çok büyük bi başarıçok güzel görünüyorsun abla
Gercekten o biz daha once gormustuk fotoğrafıO senmisin gerçekten
Edeceğiz inşallah canım, burda ne kadar muhabbet edersek,ne kadar menü yazıp yorumlarsak o kadar iyi sonuçlar geliyor. Bu arada önceki notamiz da silindi dimi.Free listeyi unutmamak lazim gerçekten nerdeyse artimiz yok haftayada boyle devam.ederiz inşallah
Evet canim birinci oldugumuz icin nota silindiEdeceğiz inşallah canım, burda ne kadar muhabbet edersek,ne kadar menü yazıp yorumlarsak o kadar iyi sonuçlar geliyor. Bu arada önceki notamiz da silindi dimi.
Tabiki benim kız, kimi koycam başka.O senmisin gerçekten
Tebrik ederim gerçekten maşallah,Tabiki benim kız, kimi koycam başka.
Liste hazır mı?kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Çok iyi zayiflamisim dimiMaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?