Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selam

Bugün yoktum burda acayip eksiklik hissetmeye başladım

İlk defa bugün yaz geldiğini hissettim, acayip sıcağı severim 32-33 derece gösterdi bahçede mayıştım, yarında böyle olursa güneşlenirim biraz 🏖
Ama hala çorabım var hemen çıkaramam

Birazdan yemeği bahçe keyfiyle birleştiricez 18.30 dan sonra sıvı hariç bişey yiyemem

Kalkıyım salataları yapmaya başlıyım da gözümü doyursunlar

sonngulen canım menülerini görüyorum çokkk güzel, mezun olduğun için free olarak mı takılıcan
Acayip yüzde gelirdi senden

Elhan cım seninde kahvaltını görmedim sanma . Hem ortam hem manzaran hem kahvaltın şahaneydi afiyet olsun
Sen peki free listede devam ediyosun dimi ? Ne kadar daha vermeyi planlıyorsun? Çok bi kilon yok çünkü

Teşekkür ederim sporticim.
Free listedeyim evet. Hedefim yok ama 57-58 olsam fena olmaz...Sınırım 60 kg.

Afiyet olsun kolay gelsin bitanem. Çok şükür yardıma gelen olmuş.
Dün kayın validem geldi saat 15 gibi 17 gibi görümcem geldi yardım etti bugün de görümcem geldi bitirdik şimdi evegeldim toplamaya devam edicem akşam biraz eşya gidecek yatak odası usta gelip kuracak yarında kalanlar gidecek sonra 1 haftaya yerlesirim artık mutfak dolaplarında eşyalar sığmadı yine bi ayar çekilecek oralara iş çok

Dün kayın validem geldi saat 15 gibi 17 gibi görümcem geldi yardım etti bugün de görümcem geldi bitirdik şi
Meyve olarak nektarin aldim sadece abla meyveyle aram hic yok diyebilirim
En cok seftaliyi seviyorum ama ondada eski tadlari bulamıyorum sizin orda daha guzelleri vardir ama

Yeni karşı komşum getirdi temizlik yapıyoruz diye sağolsun meyve dedin aklıma geldi

Mutfak duvarlarında yer varsa dolap yaptırabilirsin kuzum. Şimdilik az kullandığın eşyalar kolide kalsın. Allah razı olsun çok şükür yardım etmişler.

Mutfak duvarlarında yer varsa dolap yaptırabilirsin kuzum. Şimdilik az kullandığın eşyalar kolide kalsın. Allah razı olsun çok şükür yardım etmişler.
Evet abla geldiler iki ev birden taşınıyor eltimde taşınıyor ona temizliğe gitmiş halam o yüzden gelememiş boyun fıtığı var bugün de görümcem bana geldi kayınvalidem eltime gitti onda bide bebek var bebekle zor oluyor bu kadar olduya bundan sonrasida olur ins Allah kafama göre dizerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…