Güzel bir karışık sebze çorbası yap bence.Gerçekten ne yesem diye düşünüyorum.. ama galiba sıcak bir çorba yapıcamyaz günü üşüyorum
Oooo tebrikler canım@retro_hippo dünkü kilom gercek değilmiş 56.3 geldim sabah tartildim
Oooo afiyet olsun....Bugün kontrollü disiplinli diyetli günler başlamıştır.
Bütün takım günaydıiiiiinEki Görüntüle 2645333
Teşekkür ederim sporticim.sonngulen canım menülerini görüyorum çokkk güzel, mezun olduğun için free olarak mı takılıcan
Acayip yüzde gelirdi senden
Elhan cım seninde kahvaltını görmedim sanma . Hem ortam hem manzaran hem kahvaltın şahaneydi afiyet olsun
Sen peki free listede devam ediyosun dimi ? Ne kadar daha vermeyi planlıyorsun? Çok bi kilon yok çünkü
Ben iyiyim böyleSende gel artıkta listemiz şenlensin
Sağol canımGozun aydin canim
Dün kayın validem geldi saat 15 gibi 17 gibi görümcem geldi yardım etti bugün de görümcem geldi bitirdik şimdi evegeldim toplamaya devam edicem akşam biraz eşya gidecek yatak odası usta gelip kuracak yarında kalanlar gidecek sonra 1 haftaya yerlesirim artık mutfak dolaplarında eşyalar sığmadı yine bi ayar çekilecek oralara iş çokAfiyet olsun kolay gelsin bitanem. Çok şükür yardıma gelen olmuş.
Dün kayın validem geldi saat 15 gibi 17 gibi görümcem geldi yardım etti bugün de görümcem geldi bitirdik şi
Meyve olarak nektarin aldim sadece abla meyveyle aram hic yok diyebilirim
En cok seftaliyi seviyorum ama ondada eski tadlari bulamıyorum sizin orda daha guzelleri vardir ama
Mutfak duvarlarında yer varsa dolap yaptırabilirsin kuzum. Şimdilik az kullandığın eşyalar kolide kalsın. Allah razı olsun çok şükür yardım etmişler.Dün kayın validem geldi saat 15 gibi 17 gibi görümcem geldi yardım etti bugün de görümcem geldi bitirdik şimdi evegeldim toplamaya devam edicem akşam biraz eşya gidecek yatak odası usta gelip kuracak yarında kalanlar gidecek sonra 1 haftaya yerlesirim artık mutfak dolaplarında eşyalar sığmadı yine bi ayar çekilecek oralara iş çok
Afiyetle yeee inşallah
Eki Görüntüle 2645437
Yeni karşı komşum getirdi temizlik yapıyoruz diye sağolsun meyve dedin aklıma geldi
Bende dün akşam oldum tam zamanında ev taşırken namaz kılmak zor oluyorduBu arada regl geliyooorrr
Evet abla geldiler iki ev birden taşınıyor eltimde taşınıyor ona temizliğe gitmiş halam o yüzden gelememiş boyun fıtığı var bugün de görümcem bana geldi kayınvalidem eltime gitti onda bide bebek var bebekle zor oluyor bu kadar olduya bundan sonrasida olur ins Allah kafama göre dizerim artıkMutfak duvarlarında yer varsa dolap yaptırabilirsin kuzum. Şimdilik az kullandığın eşyalar kolide kalsın. Allah razı olsun çok şükür yardım etmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?