Hayır canım tam tersi incecik yapıyor bacaklarıLeslie yapanlar söylesin basen yapıyormu.
Canım daha tadı olmaz şeftalinin. Buranın yarma seftalisi efsane. Buzluğa atmıştım geçen sene smoothie için hala mi mis gibi kokar....mmmmmm.Meyve olarak nektarin aldim sadece abla meyveyle aram hic yok diyebilirim
En cok seftaliyi seviyorum ama ondada eski tadlari bulamıyorum sizin orda daha guzelleri vardir ama
Sende gel artıkta listemiz şenlensinBirinciliği tebrik ediyorum
Carsamba da bizim buranin pazarı oluyor ordan alirim artik ablacimCanım daha tadı olmaz şeftalinin. Buranın yarma seftalisi efsane. Buzluğa atmıştım geçen sene smoothie için hala mi mis gibi kokar....mmmmmm.
Ağustos'ta çok güzel oluyor.
Şimdi kiraz mevsimi daha da bollasir . Çilek, kiraz, erik alacaksın bağışıklığın için alişsan az az yemeye....
Bende attim 10poset yeni bitti nasilda tazecik kokuyo dedigin gibiCanım daha tadı olmaz şeftalinin. Buranın yarma seftalisi efsane. Buzluğa atmıştım geçen sene smoothie için hala mi mis gibi kokar....mmmmmm.
Ağustos'ta çok güzel oluyor.
Şimdi kiraz mevsimi daha da bollasir . Çilek, kiraz, erik alacaksın bağışıklığın için alişsan az az yemeye....
Adres vereyim banada gonderinBende attim 10poset yeni bitti nasilda tazecik kokuyo dedigin gibi
Yollariz kiz nolcak ama püre olarak gelirAdres vereyim banada gonderin
Sagol canim takiliyorumYollariz kiz nolcak ama püre olarak gelir
Harikasın canımBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Bu sen misin mükemmel maşallahBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
5 haziran
Kahvalti (piknik)
1 pogaca
1 dilim kek
Peynir
Lor
Zeytin
Yarim yumurta
Domates salatalik
Biraz kuruyemis
Aksam
5 ks patlican tava
3 ks pilav
4 saat yuruyüs 240 puan
Su olcemedim ama cok ictim
Cok oldu bu hafta baska kacamak asla yok zaten hemen kilomu etkiledi
Canım sen çok az yiyorsun, bu porsiyon miktarları az.5 Haziran cuma menüsü
12.00 kahvaltı
Eki Görüntüle 2645205
Tabağa ek şekersiz çay.
17.15 ara
Yarım şeftali, 10-15 adet Siirt fıstığı
18.15 akşam
Eki Görüntüle 2645206
Et haşlama ve semizotu. Biraz da salata yedim. Gelelim en kötü şeye, 2 dilim de esmer ekmek yedim.
19.00 ara
Eki Görüntüle 2645207
Şekersiz Nescafe ve kuru meyve.
Su 2.5 litre
Spor
50 dk pilates (karın, iç bacak, basen ve kalça)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?